Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-01-18 22:01:05
Opat dalsia velmi podobna crta Kumana s valverdem. Aj nas byvaly trenersky mag nasadzoval neoblubenych hracov len ked mu tieklo do topanok. Uplnym vrcholom bolo nasadenie Malcoma za stavu 4:0 s liverpoolom, ked predtym chlapca nechal pol roka hnit na tribune :D
2021-01-18 22:03:35
Nerozumiem stále jednému vždy keď mu horí pod zadkom tam pošle Puiga...
nikdy keď vyhrávame mu šancu nedá ?
prečo ?
keď mu verí že dokáže niečo spraviť so zápasom prečo mu nedá šancu v základe ?
Fakt ma hnevá Koeman
2021-01-18 22:11:38
Pedri, FDJ by si mali oddýchnuť. Aj Messimu prospeje oddych. S Cornella by som si vedel predstaviť väčšiu rotáciu. Uvidíme čo si vie predstaviť Koeman
2021-01-18 23:49:27
Poslat ho tam ked sa cele muzstvo trapi je taky alibisticky sposob davania prilezitosti. Ale asi zatial to najlepsie, coho je trener schopny.
2021-01-19 07:34:42
Úprimne ma zaujíma celé to zákulie nášho milovaného klubu...

Fakt by ma to zaujimalo, že čo sa honí hlavou trénerom, keď zostavujú základne zostavy a predovšetkým striedania...

A najmä striedania... Pretože od Valverdeho sme sa neposunuli nikam, čo sa týka "reagovania" na vývoj zápasu.

Ako keby mali zviazané ruky a neustalé striedajú tých istých, resp. ani nestriedajú... (striedanie 2m pred koncom nepovažujem za plnohodnotné)

No čo už... Jeden fotografoval, ďalši pásol ovce a tretí lúšti krížovky ?

Budem sa opakovať, ale poviem, že tie hviezdičky potrebujú temperamentného trénera, ktorý urobí "show" za postrannou čiarou (typu Simeone)...

Avšak ďalšia otázka, ktorý tréner by bol taký odvážny? ? Bojím sa, žeby trošku zvýšil hlas a hviezdičky by sa urazili a by to sabotovali (Ako Enriqueho keď sa nebál posadiť Messiho a Neymara...)


Každopádne platí to, čo som povedal... (Ne)striedania v našom milovanom klube...
2021-01-19 07:41:02
puig nastupi a okamzite je lider rozohravky, pyta si loptu, ziadny alibi fotbal z jeho strany. vidim to tak, ze coutinho, bussy, pianic by mali sediet na lavicke a on pravidelne hrat. de jong, pedri, puig. behava silna zaloha. este z ineho sudka: ked nemame koho dat na pravu obranu, streli tam minguezu, ktory je uplne mimo poziciu a semedo bol nepotrebny..take barcelonske..
2021-01-19 08:08:56
To neviem ako pristupuje Puig k tréningom, ale ak naskôči do zápasu vždy prináša oživenie. Je absolútne neprijateľné nedávať mu viac možností, aby ukázal svoju kvalitu.
2021-01-19 08:50:12
Tenhle článek je převzatý ?? Jaký je zdroj ???
2021-01-19 09:15:31
Keďže už desaťročia sledujem hru nášho týmu, pričom som sledoval aj prácu trénerov a náladu v mužstve prichádzam na problému Puiga. Keď sledujete jeho hru tak zistíte, že prináša veľké oživenie hry a začína suplovať aj postavenie Messiho pri organizácii hry. Messi s ním veľmi dobre spolupracuje a spoločnými silami dokážu pridať život do pohybu hráčov mužstva. Lenže problém je v tom, že ak vedenie klubu chce udržať Messiho tak nemôže si dovoliť, aby mladík sústavne hrával a nebodaj by sa stal aj členom základu. To by mohol ohroziť snahu presvedčiť Messiho, aby aj po tejto sezóne ostal v klube. To nepíšem preto, lebo si myslím že situácia mladíka je riadená Messim, ale práve naopak, on by chcel aby mladík hral, aby všetci sa presvedčili, že na to má, a aby mohol kľudne zmeniť klub bez toho, aby mal pocity, že klub zradil.
Keďže Messi pre klub znamená obrovské príjmy, tak klub zas nechce s odchodom Messiho o tieto financie prísť, tak mladík ostáva v úzadí aby Messiho a sním prichádzajúce financie mohli udržať.