"Laporta: Éric García? Neviem, prečo by sme mali City darovať peniaze" být ještě u kormidla Bartolomeu. Ta by povídal. Ano Garcia může přít v létě zadarmo, ale nebudeme čekat a už v zimě ho přivedeme klidně za 20 mega. Blbý jsem na to dost.
Garcia jednou třeba bude v budoucnu hodě prospěšný Barce, ale v tuhle chvíli to je jedno, jestli přijde teď nebo za pár měsíců. On nám trn z paty nevytrhne. Obrana hraje velmi slušně. Máme naopak velký problém střílet góly.
Keď Laporta povie, že bude rešpektovať súčasné zmluvy hráčov a Jaume Giro, ktorý je v tíme Laportu zodpovedný za financie povie, že musíme znížiť náklady na mzdy hráčov, tak vychádza jediné možné riešenie: predáme hráčov s vysokými platmi, ktorých výkony či zdravotný stav a preto nedostatok odohraných zápasov nezodpovedá tomuto platu.
Kandidáti: podľa výšky platu: 1 . Griezmann, 2. Umtiti,3. Coutinho, ....
Podla mna bude musiet nove vedenie pustit Messiho, lebo nie su peniaze na to aby mohol hrat dalsi rok u nas.
Dalej sa zbavia Demba lebo ma rok do konca zmluvy a odisiel by zadarmo. Samozrejme vzhladom na bliziaci sa koniec kontraktu a krizu to bude almuzna a prerobime na tom odhadom 80 mega
Tiez pustia Coutinha, tu prerobime vyse 100 mega a to co dostaneme pojde rovno Liverpoolu na vyrovnanie dlhu.
Griezz ostane lebo ma este dlho do konca zmluvy a taky plat mu uz nikto neda
Blaugranes10 v poslednej dobe si zacal pisat rozumne a casto s tebou suhlasim no strasne dufam ze v tomto tentokrat nebudes mat pravdu lebo budeme este viac na smiech ako sme
Kandidáti: podľa výšky platu: 1 . Griezmann, 2. Umtiti,3. Coutinho, ....
Dalej sa zbavia Demba lebo ma rok do konca zmluvy a odisiel by zadarmo. Samozrejme vzhladom na bliziaci sa koniec kontraktu a krizu to bude almuzna a prerobime na tom odhadom 80 mega
Tiez pustia Coutinha, tu prerobime vyse 100 mega a to co dostaneme pojde rovno Liverpoolu na vyrovnanie dlhu.
Griezz ostane lebo ma este dlho do konca zmluvy a taky plat mu uz nikto neda