zranili sa nám stopéri, tak vedenie na rýchlo vytiahlo z bečka Minguezu, aby nam zachranil riť. Aj sa mu to darilo. Zranil sa nám p.obrana, Mingueza (stredný obranca) opäť zachraňoval riť. Pár nevydarených zápasov na nezmyselnom poste, ktorý on nehrá a vedenie s ním nepočíta. Chudakovi mali dať prémie , že im zachranil zadok, keď išli do sezóny s troma obrancami na súpiske
myslím si že hovoria o najbližšom období čo majú pravdu, musí nabrať trocha skúseností a budúcu sezónu sa uvidí na čo má a či bude pripravený aj na silných súperov...
Nechápem čo veľa ľudí spúšťa taký hate na Minguezu. Mladý stopér ktorý prišiel z tretej ligy, hrá dobre a musí nastupovať na RB. A keď už si Mingueza prešiel akadémiou a dostal sa do Áčka tak ho netreba len tak predávať.
Já to teda chápu tak, že Minguez je dobrý pro A, ale jednoduše na základ v LM proti top týmům to není a nevěří se mu. Což mi přijde logické a stopera to chce, ač zachránil situaci, tak se zlepšit potřebuje. Nikdo ho neprodává ale.
Nechapem to. O Lengletovi ani slovo, akonáhle predĺžil zmluvu, lenglet sabotazuje zapasy. V momentalnej situacii a aj do buducna by som Umtitho nezahadzoval. Big Sam musi hrat viac ako Lenglet. Zasluzi si zaklad. Viem te idohral toho malo, ale ukazal toho vuac ako Lenglet za túto sezonu. Umtiti podľa mna jednoznačný základ s Araujom
Lebo zrejme lekari informuju, ze Umtiti nie je zdravy, ale ma koleno len "zaplatane". Keby je uplne zdravy, tak hrava. Ved mozno aj zacne hrat castejsie, ale zrejme zasa bude onedlho pauzovat, lebo "po zapase pocitil neprijemnosti v kolene a na par dni si musi oddychnut"... to znamena par vynechanych treningov atd... a trener nebude nasadzovat hraca, co vynecha kazdy stvrty trening.
Nechcem sa hrat na odbornika, skor sa na to pozeram logicky. Aj ja by som tam totizto radsej videl Umtitiho ako Lengleta... ten sa mi prestal ako hrac pacit, lebo sa odkryli jeho slabe stranky, a ze ich ma dost...
Nepaci sa mi, ze Mingueza je posudzovany podla hry na RB... a skusenosti? Tak skusenosti na LM moze ziskat jedine v LM a tam to moze byt jedine v drese Barcelony. Alebo treba priviest niekoho cudzieho? No ja by som radsej dal sancu svojmu odchovancovi, nech aj spravi zopar chyb, ale bol by som si isty, ze bude potit aj krv, aby ich napravil. No a o dva-tri roky tu mame world class stopera.
Na stoperovi to nie je tak velmi o talente, ako o tvrdej praci, a tak aj ked sa vam "nezda", ze Mingueza ma na to byt top stoper, nechapem, podla akych kriterii to posudzujete... je to o treningu a o spolupraci so spoluhracmi. Aj niekto, kto je podla vas "top stoper" sem moze prist a nemat formu, alebo jednoducho nehrat tak kvalitne, lebo ku klubu neciti taku oddanost ako jeho vlastny odchovanec... Som mladsi ako vacsina tu diskutujucich ale mam pocit, ze som trpezlivejsi ako 90% z nich
?
A kto z nich si je taky isty,ze Garcia pride a okamzite zapadne do muzstva hned do LM,a bude snad este najlepsi nas stoper.??
Ja si nemyslim,ze bude zazrakom pre nasu obranu.
Ani neverim ze bude lepsi ako Araujo.../dufam ze aspon od Lengleta/
Mne uz lezie na nervy tento garcia furt len toto meno dookola ako keby to boka daka hviezda top stoper a golostroj v jednom .. a stopera daju na praveho beka a ze nehra dobre a nepocitaju snim no nahodou ako nudzove riesenie to nebolo z jeho strany take zle
Nechcem sa hrat na odbornika, skor sa na to pozeram logicky. Aj ja by som tam totizto radsej videl Umtitiho ako Lengleta... ten sa mi prestal ako hrac pacit, lebo sa odkryli jeho slabe stranky, a ze ich ma dost...
Na stoperovi to nie je tak velmi o talente, ako o tvrdej praci, a tak aj ked sa vam "nezda", ze Mingueza ma na to byt top stoper, nechapem, podla akych kriterii to posudzujete... je to o treningu a o spolupraci so spoluhracmi. Aj niekto, kto je podla vas "top stoper" sem moze prist a nemat formu, alebo jednoducho nehrat tak kvalitne, lebo ku klubu neciti taku oddanost ako jeho vlastny odchovanec... Som mladsi ako vacsina tu diskutujucich ale mam pocit, ze som trpezlivejsi ako 90% z nich
A kto z nich si je taky isty,ze Garcia pride a okamzite zapadne do muzstva hned do LM,a bude snad este najlepsi nas stoper.??
Ja si nemyslim,ze bude zazrakom pre nasu obranu.
Ani neverim ze bude lepsi ako Araujo.../dufam ze aspon od Lengleta/