Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-02-04 01:06:40
Infarktovy zapas, ktory mohol kludne skoncit 7:0 po riadnom hracom case. Rohy 18:0, strely na branu 20:4. Granada si ani nezasluzila tie tri goly co dali. Umtitiho 2 chyby a velmi prisna penalta. Az na niektorych hracov ktori boli do poctu sme hrali celkom dobre.Pacilo sa mi ze hraci po dvojgolovom manku a par min pred koncom nezvesili hlavy a bojovali az do sameho zaveru. Nepamatam sa ze by som taky obrat videl za Valverdeho alebo Setiena. Koeman je urcite lepsi motivator ako jeho dvaja predchodcovia. Bravo chalani, bravo Koeman!
2021-02-04 01:43:17
Zapas musel bavit aj nezaujateho divaka. Vela golov, zapletka, napatie, stastny koniec. Tolko k pozitivam.

Ked si vsak uvedomim ze sme hrali 1/4 finale tretotriedneho pohara s priemernym muzstvom ligy, tak vidim obrovske rezervy v nasej kvalite.
A co je najhorsie, taka euforia po takomto bezvyznamnom zapase znamena len jedno... uz sme len priemerny klub urovne bilbaa ci betisu. Pretoze v takych kluboch sa tymto sposobom oslavuju vitazstva v zapasoch so slabymi supermi.
2021-02-04 02:15:00
Poďmeee. Barca! Ľudia veď si uvedomujete, že sme v riadnom hracom čase neprehrali už koľko 13, 14 zápasov. Jasné, že nie sme dokonalí, ale bojovať. A teraz nech im Ronald dá oddych, sú vyšťavení. Potlesk, naši chlapci.
2021-02-04 08:19:05
To co tu ludia trepete to snad ani neni mozne...pocas zapasu..po zapase.no proste hrdinovia...poslat vas na ihrisko tak to by bola tragikomedia...pisal som to tu uz davnejsie..zijem dlhe roky v zahranici som v kontakte s cules od Brazilie az po Japonsko a take primitivne bullshity to mozu pustat len a len cechoslovaci...myslim,ze to bude asi mentalitou za ktoru nemozete, ale zase pouzivat zdravy rozum to by mohol vediet kazdy. Pozdravujem. Nic v zlom
2021-02-04 08:34:14
V dnešnom svete bez fanúšikov je každý súper vyrovnaný takže ja osobne som spokojný s hrou a výsledkami týmu a včerajšok len ukázal že aj keď sa nedarí netreba sa hneď opúšťať ale bojovať do posledných minút. Chalani sa už zlepšujú, je jasné že na treblle to nie, ale už sa na to dá pozerať a verím že ešte stále môže tento tým do konca sezóny prekvapiť.
2021-02-04 09:14:26
Áno,možno kvalita mužstva nie je na vysokej úrovni,je v prestavbe,mnoho nových hráčov,nemali čas sa zohrať,množstvo zranení,ale tá bojovnosť...to som nevidel dlhé mesiace....a to cením nanajvýš !!!Ďakujem chalanom aj trénerovi za ten zážitok,aj keď "infaktový"