Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-02-15 07:32:04
Oveľa "lepšia" situácia Barcelony od zápasu s Juventusom - strata trofeje, jednou nohou von z Copy, strata v ligovej tabuľke 8 (11) bodov na prvé miesto a v LM rovnaká situácia. Individuálna forma niektorých hráčov sa zlepšila, to je pravda. Ale situácia z pohľadu klubu a trofejí veľmi nie, skôr naopak.
Marian Premium
2021-02-15 07:36:02
Vždy keď sme v LM vyhrali vyšším rozdielom, podľahli sme uspokojeniu a odvetu sme prehrali odfláknutým výkonom ešte vyšším rozdielom a vypadli sme. Radšej by som videl dvojicu vyrovnaných výkonov so skromným víťazstvom doma a s remízou či tesnou prehrou, garantujúcou postup v odvete.
2021-02-15 09:07:58
Aj keď kvalita mužstva nie je lepšia,ale prístup k hre,motivácia,nastavenie a napokon aj hra -to všetko je podstatne a podstatne pozerateľnejšie a nádenejšie do budúcna.
Jasne trofeje...ale buďme realisti a tešme sa,že Barca pri tých zraneniach,tých mnohých nováčikoch hrá tak,že sa na to už dá pozerať. A šanca byť dokonca 2. v LL...to som na začiatku neveril,dúfal som do 4.miesta.-a preto som spokojný,a možno to aj Messi tak cíti.
2021-02-15 14:32:47
Konečne futbal na ktorý sa dá pozerať.Nie ako pod Valverdem, keď pomaly spravili rekord bez prehry v sezóne ,ale z futbalu boleli oči.