Pique Lenglet to je zlý vtip? :DDDD Rýchlo sa zabudlo na bayern a ešte k tomu mladý pán po zranení hrozné myšlienky plne naivity :DDD Nevidím dôvod prečo by mal hrať Pique, Mingueza vyzerá dosť silno na stoperskej pozícii takze prečo by mal byt odstavený kvôli Businessmanovi Pre Minguezu to môže byt životný zápas môže sa ukázať v najlepšom svetle , Bude to Mingueza Lenglet poprípade Umtiti ale Pique spolu s Lengletom bude noc tragédie
Chiefko aj ak nebude hrať Pique tento zápas, tak ver, že sa postupne dostane do základu behom pár dní a tam bude hrať s Araujom. Pique je oproti Lengletovi a Umtitim ďaleko lepší a Koeman vsadí na neho hneď ako to bude možné.
Vy tam niektorí akože chcete Piqueho? S Lengletom dostali už toľko výpraskov. Lenglet s niekym iným mi ani nevadí ale zas tí dvaja??? Pique by mal už len občas zahrať v La Lige a pomáhať mladým ale nie hrať a ešte teraz proti PSG keď ledva trénoval.
Horíme pri štandartkách odkedy tam nie je Pique. Prečo asi? Pique už možno nie je dobrý ako kedysi, ale je to stále o triedu vyššie oproti tomu čo predvádzajú teraz Umtiti a Lenglet. Skúste sa na to pozrieť objektívne a potom komentujte, lebo všetci ste zaujatý voči Piquemu. 100x radšej tam uvidím zajtra Piqueho ako Umtitiho, alebo Lengleta, ktorý sú v poslednom čase len sklamaním a pravidelne vytvoria aspoň 1-2 góly do našej bránky na zápas.
Vykoni ani mat nebude, keď tak výkony. A tie má. Ak to nevidíš, tak sa nečuduj ze ti druhí nadávajú. Lebo toto už není názor. To je kardinalna hovadina.
Mohol by si sa už ukľudniť a zároveň uvedomiť ! Nehráme proti Eibaru Alebo Granade do kelu veď hráme proti PSG uvedom si vážnosť situácie je čas si dať dole tie ružové okuliare plne ilúzii a blúd , ty tu proste chceš postaviť nerozohraneho piqueho ktorý mal 6mesačne zranenie pár tréningov za sebou na dolezity zápas ligy majstrov proti PSG si normálny ? Tento experiment by nás stalo nestabilnu obranu (čo mame aj bez neho) dezorganizaciu čo by hráči PSG radostne využili pretože by vedeli že hrajú proti Piquemu ktorý nedávno prišiel zo zranenia veď sa na to pozri z iného uhlu pohladu ďalej sa k tomu nebudem vyjadrovať lebo sa s tebou konfrontovať nedá si ťažký prípad a nenechas dopustiť aby mal iný pravdu inak by si sa duševne a psychicky zrútil, ďakujem končím maj príjemný večer
Ja nehovorím ze ma hrať hneď v zaklade. To si nedovolím posúdiť keďže neviem v akej forme je, zvyčajne sa po zranení nejde rovno do základu. Iba hovorím že patrí do základu. Celkovo. A myslím si, že aj zajtra by si uhral svoje a bol by väčší prínos ako lenglet alebo umtiti.
Sety netrep pique je uz proste slaby pochopte to proti psg musi hrat v obrane umtiti a minguez a este ak by tam dal pqueho ktory nehral asi 4 mesiace to je ovela horise ako tam daz umtitiho ktory je stale maldy a ma potencial aj s minguesom ale je mozne ze zase de jonga odjebe na obrancu
ale ako vas poznam tak ak by pique hral a zahral by na hovno hned on je slaby nema oc v barce robit ale teraz ho chvalite ach boze ved sa pozrite ked proti bayernu sme dostali 8:2
Preco je slabý? Lebo je starší? Vám už totálne prejebava? Pique je jasne lepší ako lenglet aj umtiti. Pique hovno nezahrá na to sa môžeš spoľahnúť. Keď sme dostali proti bayernu 8:2 ter stegen bol v bráne. Koho by si navrhol aby stegena po sezóne nahradil?
Moj osobny nazor je rovnaky ako Setyho. Inak, je sranda ako tu niektori chcu predat legendarnych hracov (Busquets, Piqué, atd), ktori su uz mozno starsi a pomalsi ako kedysi, no stale vela znamenaju. Urcite o vela viac ako ti nasi miestni "experti" a ich nazory ;) Chcete nieco predavat, chodte na bazos.
RoAd ach dalsi su to legendarny hraci ale uz niesu to co byvali boze moj zbytocne tam zavadzaju mladsim a talentovanim ako je minguez chvala bohu ze sa zranil pique lebo by sme o nom ani nevedeli aky je to talent
Leo, skus pouvazovat trochu: starsi a tym padom skusenejsi hraci musia zostat aspon kym sa dostanu mladi hraci na pozadovanu uroven. Keby sme sa nevdacnym sposobom zbavili nasich byvalych opor a postavili cisto mlady tim, uz teraz by sme boli na 10 mieste v lige a uz davno vyradeni z CDR a LM. Toto je prechodne obdobie, pochopte to uz, ludia.
noo je to prechodne obdobie pravda ale je podla mna dost nezodpovedne dat piqueho hned do zakladu moj nazor ak bude hrat a ak zahra dobre ja sa budem tesit a prave preto ze uz su stary treba tam daz viac priestor mladikom
RoAd to je zbytočná snaha, obete na tejto stránke sú jasne určené...Busqets nikdy rýchly ani obratný nebol, to vynahradili Xavi a Iniesta, dnes De Jong a Pedri...a Pique už nie je čo býval? Aj tak je o level vyššie ako Lenglet a Umtiti aj s jeho "potenciálom"...ale tu čo chvíľa budú Messiho vyhadzovať lebo je starý, mali by sme mať mužstvo najlepšie U25...
Viac priestoru treba dat skusenym ked ide o rozhodujuci zapas. Nie sme blazni predsa! Nech ide Piqué do zakladu, a ak by predsa len sklamal tak pojde dole. No zahra lepsie nez Umtiti a Lenglet dokopy, podla mna. Viac uz nepoviem.
leo1055 Napísať, že Pique nemá hrať, lebo je pomalý a chcieť do základu Umtitiho, ktorého prešprintuje hádam aj tehotná žena už samo o sebe má výpovednú hodnotu o tvojich príspevkoch.
Lapi moj nazor maj svoj ja ty ho neberiem lan sy myslim ze pique nema hrat zajtra to je vsetko proste je to nezodpovedne ho tam dat po 4 mesiacoch s 1 tg
To je v poriadku. Možno ani nebude hrať hneď v základe, keďže mal dlhú pauzu a zvyčajne hráči potom nenaskakujú hneď do základu. Ak by si to napísal takto hneď, myslím že by ti to nikto nevyvracal. Ale tie argumenty, čo si dával boli podľa môjho názoru mimo. Naša obrana je ale v takom stave, že by som sa nedivil keby od začiatku hral, keďže si myslím, že aj po zranení zahrá určite lepšie ako francúzska dvojica.
T0mIO "Keď sme dostali proti bayernu 8:2 ter stegen bol v bráne. Koho by si navrhol aby stegena po sezóne nahradil?" Toto ma najviac dostalo :DDDDDD to čo za góly mohol Stegen ? Nie náhodou obrana ktorá zabudla že je na zápase nie na hoteli v Lisabone ?
Za góly mohol tím ako celok. Nie obrana, nie pique, busquets, alba, ale náš celkový výkon. Individualne chyby len z toho pramenili. Aj tvoj supermoderny bayern keby hral nejaký zapas tak ako my vtedy, mohol by tam mat aj barersiho s beckenbauerom a maldinim. Aj tí by boli na odpis. Ter stegen a pique sú v tom rovnako. Takže kto? Ja by som skúsil domina greifa zo Slovanu, čo ty na to?
Pique (minimalne ak sa rozohra a bude zdravotne fit) je jasny zaklad s Araujom. A ked spominate Bayern tak i Ter Stegen bol v tom zapase mizerny. Prvomrade zostavu ktoru sme nasadili bola nepouzitelne, z notoricky znamych dovodov.
Hádzať vinu na brankára pretože mal pred sebou astralnych cestovateľov hahah MATS za tie góly nemôže a hlavný aktéri tejto postraumatickej udalosti boli hlavne Pique a Lenglet tieto výhovorky sme už počuli veľakrát treba vymyslieť niečo nové ktoré budú aj uveriteľné ... a povedz mi ešte prosím ta tie notoricky známe dôvody , ak myslíš konflikt trénerského štábu s hráčmi z čoho by teoreticky mal pramenit ich výkon ani nepokračuj pretože to nemá nič spoločne s tým čo tí 2 vzadu porobili .
Prehrali sme hodinu pred zapasom po zverejneni zostavy. Staci sa natp pozriet a je vidiet, ze nevieme co chceme hrat. Kde tvorit a ako utocit. Potom bolo jasne ze budeme pod permanentnym tlakom a bude to o viac golov. Roberto v zalohe na CM, Vidal skoro az lave kridlo. Totalne nezmysli znefunkcnujuce tim. Ziadna os hracov ktora by mohla nieco tvorit a spolupracovat.
Marc bol mimo uz pred zapasom mal to napisane na tvari. Hral hrozne a vytvoril Bayernu niekolko sanci. Casto rozohraval na tych najviac obsadenych hracov.
Mali sme disfunķcnu zostavu, ta zostava ktora mala pravidelne hravat nehravala. Buskec dejong puig, leo suarez fati. To mal byt jasny zaklad. Mohli sme nieco ukazat takto sme isli na porazku.
Tie góly sme ale nedostali po stegenovych zlých rozohravkach !!!, 2 naši imobilný stopéri na astralnom cestovani bez koncentrácie po 2 gole automaticky emočný a psichicky rozpad a ostali dezorientovaný ich príčina že sme ostali dezorganizovaný lebo to jednudocho proste vzdali a povieš že MATS to mal napísané na tvári už pred zápasom škoda reči .....
chiefkeef3hunna PRAVDA RACEJ UMTITI A MINGUEZ
RoAd ach dalsi su to legendarny hraci ale uz niesu to co byvali boze moj zbytocne tam zavadzaju mladsim a talentovanim ako je minguez chvala bohu ze sa zranil pique lebo by sme o nom ani nevedeli aky je to talent
Marc bol mimo uz pred zapasom mal to napisane na tvari. Hral hrozne a vytvoril Bayernu niekolko sanci. Casto rozohraval na tych najviac obsadenych hracov.