Musíme si povedať že pique nehral od novembra a teraz ho dajú na taký dôležitý zápas. Teraz si už nemyslím žeby pique zajtra hral. Ale zato koho dajú do obrany? Legneta s Miguezom?
ano hral dobre. aj ja som si myslel, ze sa vratil, ale tie dva zapasy ukazali opak. ak koeman postavi hraca, ktory daroval superom 4 goly za 2 zapasy, tak je blazon. stavim sa, ze umtiti hrat nebude.
ja by som bol najradsej ak by uz nikto z nich nehral. ale ide o schopnosti a sucasnu formu a v tychto ohladoch je na tom umtiti momentlane najhorsie.
ved zapas ukaze, ale ja sa stavim, ze umtiti sa na ihrisko nedostane. vidim to na pique, lenglet ak nebude moct hrat araujo
Veď každý zápas aj v La lige je z pohladu titulu dôležitý. I z pohladu budúcoročnej logo majstrov. Veď stačila by 1 prehra a sme v er lige. Sevilla stráca na nás iba 1 bod
Som zvedavý a zároveň mám veľké obavy, aby sa ten proces prestavby tímu a zlepšovanie sa nenarušil nejakým veľmi zlým výsledkom, ktorý by znamenal stratu sebadôvery. Nebudem mať nič proti tomu, ak aj vypadneme, ale po dobrých výkonoch tímu. Nemáme v súčasnosti ešte nato, aby sme porážali veľké tímy, najmä pri tých absenciach hráčov. Držím veľmi palce tímu a najmä by som prial Leovi výborný zápas. Viem si však predstaviť, ako na neho vybehnú vždy dvaja, bude potrebovať pohodu a dobre nervy, aby ho neznechutili.
Či sa Vám to páči alebo nie,momentálne najlepšia voľba je Piqué Lenglet.nie je to vôbec ideálne,ale Mingueza je neskúsený na taký zápas a Umtiti,no už vidím ako okolo neho prefrci Mbape,chlapec nebude vedieť ani reagovať,to mi verte
ved zapas ukaze, ale ja sa stavim, ze umtiti sa na ihrisko nedostane. vidim to na pique, lenglet ak nebude moct hrat araujo
Europska liga je az od 5 miesta kde mame naskok 8 bodov