Koeman tak a Johann zase: PSG skládá tým uz asi 8 přestupových oken a buduje 2 přestupové a chybí ji do základu 5 hráčů, aby se složil kompetivní tým do LM. A ona prohrála, to je překvápko. Vše je špatné, směr není dobrý ???
erdzo - presne tak. A náš kalendár 14 zápasov za 45 dní + 5 predĺžení po 30 min. = ďalších 150 min., z toho 11 na výjazde s príchodom domov nadránom sa musel prejaviť. Z tohto pohľadu sme na dobrej ceste, keďže káder je aj napriek zraneniam veľmi úzky a na lavičke nie je taká kvalita, ktorá by dopriala oddych kľúčovým hráčom.
Na to všetko Koeman nevyplakáva, ale zlepšuje kondíciu mužstva a hlavne nepoužíva trápne vety Valverdeho a Setiéna "trpeli sme"...
Jak už jsem psal, podle mě je to hodně o slabé záloze a to díky Busimu. Pokud budeme mít dominantní zálohu, což by byla Dejong, Puig, Pedri, tak by obrana měla menší problémy než jsme teď svědky. Ale samozřejmě tu obranu potřebujeme taky silnější, chyběl Araucho...
Ja nepotrebujem aby hral Buaquets dobre vtedy ked hra dobre aj muzstvo,ja porebujem aby hral dobre vtedy ked sa muzstvu nedari,aby ako jeden z najskusenejsich drzal v kritickych chvilach muzstvo nad vodou.Stacilo...odchod na lavicku nahradnikov,tretinovy plat a ak sa nepaci odchod do Kataru alebo Ameriky.
Chcel by som pocut mena tych co zahrali lepsie ako Buskec. Pique to povedal spravne nevieme v predu podrzat loptu ani na chvilu a potom len prepadavame po stratach.
T0mI0, to každý komentár s ktorým nesúhlasíš je automaticky "blbosť"? :D
Busi bohužiaľ už ozaj nemá fyzický fond na veľké zápasy. To jeho alibistické kývanie rukami je tragikomické a každý trochu technicky zdatnejší útočník/záložník cez neho preletí a újde mu na par krokoch. Netvrdím, že bol najhorší na ihrisku ale kým v strede zálohy nebude Frenkie alebo niekto kto tam svoje odbehá a odmaká neposunieme sa nikam.
Zápas nevyšiel nikomu a áno, je veľký problém že si proti silnejším týmom nevieme vytvoriť tlak, podržať loptu a dať oddych obrane ale na to potrebujeme mať aj v zálohe aj útoku hráčov v pohybe a určite nie takto statického pivota.
S loptou sa ma kráčať, nie bežať. Toto ale chápe len hŕstka bežných ľudí. Ak napíšem že je niečo blbosť, nepíšem to preto že sa mi to nepáči, ale že to naozaj blbosť je. Futbal je o hlave. Keby sme hrali inteligentný futbal, rýchli a fyzické súperovi hráči by na ihrisku plakali. Nie, miesto toho ich nechávame aby si s nami robili čo chcú.
Vsetka cest co Busi pre Barcelonu urobil, ale proti silnym superom tam treba dat silnych a dynamickych hracov a tu uz Sergio ma problem. V takychto zapasoch by uz bremeno malo ist na inych - mladsich a rychlejsich hracov a Sergio by mal byt striedajuci hrac. Alebo mu treba dopriat odost viac oddychu, aby vedel jeden zapas odmakat na 120percent cely, ale Busi je vytazovany celu sezonu pravidelne a pri timoch ako Pariz a Sevilla to vidno. Tym istym si presli aj Xavi a Iniesta. Vsetci chvalia zlepsenu fyzicku, no zjavne vyzerali akoby im dosla para. Busiho uloha by mala byt uz hlavne mentorska pre mladsich spoluhracov.
V mnohom s vami suhlasim chalani, inteligentne proti silnym superom sme prestali hrat od kedy odisiel Lucho. A v utorok nehral dobre ani Frenkie ale nikoho lepsieho si na DM momentalne neviem u nas predstavit. S nakupmi neratam.
Ja narazam na ultra pomaly prechod do utoku aj navrat do obrany. Necakam, ze Barca ma zacat hrat futbal hore dole ale pokladam za prioritu pridat tempo a zvysit rychlost prihravok. Busi robi posledne roky uz len opak, vsetko brutalne brzdi a spomaluje - moj nazor.
tunno, T0mIO,
uz sme to preberali viackrat ale presne tu vidiet ze kracat nestaci, zaloha ktora Busimu vyhovovala a s ktorou vsetky jeho prednosti rastli je prec ciastocne odchodom Xaviho a uplne odchodom Iniestu...
Ze staci kracat si mysleli aj der Trener a Manager co nechal barle v tunely... vysledok videli vsetci ☹
Nedeje sa vobec nic a to je najsmutnejsie, nie vysledky. Ako prechodnu sezonu mozme oznacit uz teraz tu dalsiu bohuzial ?
Nie všetci sú privilegovani rozumieť tomu o com tu s tunnom píšeme. To ze keď tu niekto napíše že na to nemá ma rovnakú hodnotu ako to ze ja napíšem ze to je blbosť. Len s tým rozdielom, že ja mám pravdu.
Tomlo, "keby sme hrali inteligentný futbal, rýchli a fyzické súperovi hráči by na ihrisku plakali" - mas velku pravdu ale iba pri nasom utoceni, hned ako stratime loptu, kazdy na nas hra brejky a prihravky do behu a len beh a beh pretoze vidi ze to na nasich starsich hracov plati. A ked tu loptu nedobehneme- co sa nam nedari- dostavame goly
Malyjanko - prv treba loptu v predu podrzat a usadit sa tam ako to robi kazdy lepsi tim, potom aj ked sa lopta strati nasi zaloznici nemaju problem s pozicnostou Buskec teda vobec a loptu ziskame s5. Ked si neviene vytvorit ani naznak tlaku logicky sa pod tlak dostavsme. Fati nebude stacit. Mozno keby Trincao siel riadne hore, skor nie. Na ligu to stacit bude ak budeme v tejto forme, to je tak vsetko. Treba utocnika.
Keby sme loptu nestracali v priestoroch v ktorých ju strácame tak by žiadne brejky neboli. Busquets je základ našej zálohy. Ale s takým útokom aký máme sa nečudujem že si nevieme vytvoriť tlak. Potom trpíme.
Presne toto vnimam ako problem, ze v prechodnu sezonu je Busi zaklad nasej zalohy a ze Ronald Koeman je cestou vykupenia. Ono to vlastne asi nie je problem, zalezi co ludia od klubu ockavaju. Ak im staci bojovat o popredne miesta v lige + o pohar, tak ako pise T0mIO, Busi do zalohy staci a Koeman staci ako coach. Ak sa chceme zas stat klubom ktory dominoval v Europe, je nacase to pochopit, ze opratov sa musia chytit ini.
obaja mate pravdu. Ale na to aby sme si vytvorili tlak, najprv musime ziskat rychlo loptu. To znamena pressing. Ale s nasim utokom sa to neda. Pomenoval si dobre Tunno ze Fati ani Trincao nebudu stacit. Ani s Leom na hrote nebude ten pressing to co by to mohlo byt. Ak pressing, tak cely tim sudrzne, tak isto ako cely tim sudrzne pri braneni.
Nas problem je v tom ze aj ked ziskame po chybe supera loptu a mozeme ist do rychleho protiutoku tak kridlo nema komu v sestnastke prihrat lebo je tam jeden nas hrac a pet obrancov,zvysok nasich este len k sestnastke dobieha,ale to je este ta lepsia varianta,ta horsia ze superova obrana je vysoko,su rozhodeny,my ziskame loptu ale miesto toho aby isla prihravka okamzite dopredu tak nasi hraci a najme Busquets v tom vynika sa potrebuje najprv s nou otocit a este si to raz na dva metre tuknut zo stopermi a ked sa konecne rozhodneme ist do protiutoku tak nas cakaju pri sestnastke dva bloky braniacich hracov...pri ziskani lopty boli v obrannych poziciach traja a vhodnym pohybom a narazackou sme ich boli schopny vypojit z hry...ale zasa sa vraciam k meritu veci..ked Busquets sa musi s loptou najprv otocit a tuknut si zo stopermi...
Ja nikdy nechapem ked pisete ze spomaluje hru ked vidim ze robi opak. Vzdy prihra tam kde ma a aj jeho prihravky nebyvaju pomale. DeJong hral DM v lige ked mal Buskec stopku a hral opatrnejsie ako on, i jeho prihravky do boku boli malo razantne. Raz potiahol loptu co vam stacilo k spokojnosti. Ak sa v lete vyriesi utok nebudeme mat problem. Vsetci nasi 4 zaloznici su dobri a Moriba s Orellanom nadejní. Pjanic jediny na odpis.
Klíčové důvody vidím v tom, že na hráče jako je Griezmann, Dembélé a bohužel i de Jong, není v důležitých zápasech spoleh. Messiho nepíšu, je čas, aby se ukázali ti, co zde přišli dělat rozdíl. Co na tom, že rozdíl dělají v zápasech s Betisem, Alavesem, Granadou atd.. Když je potřeba, aby zabrali, tak zklamou a tak je to pokaždé a rozhodně to nenahradí dalších např. 5 výborných výkonů proti týmům ze středu tabulky.
Když se láme chleba, tak se musí předvést špičkový výkon.
Chýb sa urobilo viacero. Za hlavnú by som však označil zloženie základnej zostavy. Hrala tam pomalá dvojica Lenglet-Piqué a pred nimi ešte pomalší Busquets. Buď mal na stopérovi nastúpiť Mingueza, alebo na CDM Frenkie. Opäť sa potvrdilo to, že Busquets už vo veľkých zápasoch hrať nemôže, teda pokiaľ máme takú slabú obranu ako máme.
Stará obrana čo stroskotala 4 roky po sebe a aj tak bola v základe tomu sa hovori idiotizmus, radšej by som s béčka dal stredných obrancov a prehral so ctov v ktorej by bola energia euforia chut vyhravat a ucit sa kritizuje sa tu útok ale aj bayern dal proti nim len jeden gól proste su aj také zapasy kde treba hrat na jeden gól alebo remizu stará garda musí ist a mesi nech dohra europsku karieru v barce zasluzi si to
Ty si aj rozmyslal predtym ako si toto napisal? Podla teba tam mal trener dat niekoho kto v zivote nedebutoval v LM, alebo dokonca nehral ani jeden sutazny zapas za A muzstvo? Rovno na zapas proti PSG?
Eli, dat niekoho po 3 mesiacoch bolo rozmyslanie ? Nieeeee, Geri sa rozhodol ze nastupi a der Trener stiahol chvost a privolil.
Pritom uz v 20 minute lapal po dychu. Takze ziadna zmena v tom kto rozhoduje...
Vy by ste ho aj na voziku postavili, kedze vyzuvanie z barli v tunely vam nevadi
Ano bolo. 1. Pique hral v zaklade po konzultacii s lekarmi od ktorych dostal zelenu a citil sa pripraveny 2. Pique nezahral vyslovene zle na rozdiel od Lengleta a ,,neurobil,, ani jeden gol ktory sme dostali. 3. Pique je vzdy lepsia moznost ako Lenglet, Umtiti alebo niekto bez skusenosti z B-cka.
Pokial nebudeme mat na niektorych postoch novych hracov, tak sa nebudeme moct porovnavat s europskou elitou. Peniaze na nakup kvality niesu a ani tak skoro nebudu. Zatial len ostava dat sancu odchovancom. To ale nebude stacit na velke trofeje. Este potrva kym sa dostaneme tam kam chceme.
Peniaze sa dajú získať len tak, že sa predajú niektorí hráči. Treba brať aj hráčov, ktorým končí zmluva ako Garcia alebo Wijnaldum. A možno vytiahne Laporta z rukáva nejaké eso v podobe sponzorskej zmluvy. Ako hlavného kandidáta na predaj by som videl Griezmanna.
V prvom rade pan redaktor sa nauc pravidla europskych lig. Aj keby Garcia prisiel v zime v tomto rocniku hrat LM uz nemoze! Druha vec, ze ho ospevujete ako keby nas 20 rocny hrac spasil. Je to mlady hrac na urovni asi Mingeuzu, mozno s vacsim potencialom, ale urcite to este nie je hrac do zakladu na taketo zapasy.
tak sa ospravedlnujem za atack, nevedel som, ze prislo k zmenam pravidiel a uz mozu hrat hraci aj po zimnom prestupe. Za druhym bodom si, ale stojim a Garcia by nas urcite nespasil po mesiaci v klube ;)
Na to všetko Koeman nevyplakáva, ale zlepšuje kondíciu mužstva a hlavne nepoužíva trápne vety Valverdeho a Setiéna "trpeli sme"...
Busi bohužiaľ už ozaj nemá fyzický fond na veľké zápasy. To jeho alibistické kývanie rukami je tragikomické a každý trochu technicky zdatnejší útočník/záložník cez neho preletí a újde mu na par krokoch. Netvrdím, že bol najhorší na ihrisku ale kým v strede zálohy nebude Frenkie alebo niekto kto tam svoje odbehá a odmaká neposunieme sa nikam.
Zápas nevyšiel nikomu a áno, je veľký problém že si proti silnejším týmom nevieme vytvoriť tlak, podržať loptu a dať oddych obrane ale na to potrebujeme mať aj v zálohe aj útoku hráčov v pohybe a určite nie takto statického pivota.
Ja narazam na ultra pomaly prechod do utoku aj navrat do obrany. Necakam, ze Barca ma zacat hrat futbal hore dole ale pokladam za prioritu pridat tempo a zvysit rychlost prihravok. Busi robi posledne roky uz len opak, vsetko brutalne brzdi a spomaluje - moj nazor.
uz sme to preberali viackrat ale presne tu vidiet ze kracat nestaci, zaloha ktora Busimu vyhovovala a s ktorou vsetky jeho prednosti rastli je prec ciastocne odchodom Xaviho a uplne odchodom Iniestu...
Ze staci kracat si mysleli aj der Trener a Manager co nechal barle v tunely... vysledok videli vsetci ☹
Nedeje sa vobec nic a to je najsmutnejsie, nie vysledky. Ako prechodnu sezonu mozme oznacit uz teraz tu dalsiu bohuzial ?
Utok sa nevyriesi, kym sa nedostane opat do formy Fati a neodide Griez.
Když se láme chleba, tak se musí předvést špičkový výkon.
Pritom uz v 20 minute lapal po dychu. Takze ziadna zmena v tom kto rozhoduje...
Vy by ste ho aj na voziku postavili, kedze vyzuvanie z barli v tunely vam nevadi