Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-02-19 16:28:33
Dest robil co mohol a v odvete by si mali zahrat s Minguezom po polcase obaja,aby vladali s nim behat,no a Dembele by mohol naskocit po Trincaovi na poslednych 15-20 min.-to by mohlo stacit.
2021-02-19 16:38:23
Dest nebol hlavný problém ani zďaleka..
2021-02-19 16:38:37
Ja by som chcel vidieť nejakého PB , ktorý by nemal s Mbamppém problém. Pri rýchlosti francúza neviem, či by s ním niekto udržal rytmus celý zápas. Snáď len Dani Alvés v najlepších rokoch a aj on by mal čo robiť. Chyba je v tom, že krídla či už pravé alebo ľavé svojím obrancom na oboch stranách takmer nepomáhajú pri bránení. U Dembelého som si to všimol už oveľa viac zápasov dozadu, že po strate lopty doslova vyklusáva. Potom sa ťažko bráni takému obrancovi ako je Dest, ktorý aj keď nepatrí medzi najpomalších ale vzrastom nemá šancu na rýchlych útočníkov. A aj keď hral v niektorých zápasoch na jeho poste Minqueza, aj ten mal problém s rýchlymi útočníkmi. O rýchlosti naších stopérov s výnimkou Arauja sa nebudem radšej vyjadrovať, lebo ti nemajú žiadnú rýchlosť.
2021-02-19 16:42:29
Destiňho ja som s tebou !!!
2021-02-19 16:56:13
Prečo sa stále rieši Dest, keď ani jeden gól priamo nezavinil narozdiel od Lengeta, ktorý ma na svedomí 3 kúsky v našej bráne. Ja toto absolútne nechápem. Prečo sa tak veľmi niekto snaží presunúť vinu na Desta z Lengleta. Ešte asi ani v jednom článku z posledných dní týkajúcich sa zápasu s PSG nebola ani len jedna kritika na Lengleta, ktorý bol najhorší hráč zápasu a to z prehľadom.
2021-02-19 19:13:49
stale obrana a neriesia ze sme dali doma na NC jediny gol po stastnej penalte.
2021-02-19 20:44:06
Já to vidím tak, že zahrál na stejné úrovni jako skoro celej zbytek týmu jen s tím rozdílem, že Psg koncentrovalo často těžiště hry na jeho stranu a dotoho bránil Mbappeho plus to celé umocňuje, že je po zranění a ty jo je mu 19. Proste obhajoba Desta zrovna projde a dlouhodobě do budoucna u něj zatím nevidím problém teda maximálně v podobě uzdravení Roberta, kterej mu vezme minuty, ale to už je jinej příběh.
2021-02-19 23:39:00
Milí priatelia a verní fanúšici. Treba to prijať ako fakt, pretože momentálna situácia v hernom prejave nie je dobrá. Chcem ale zareagovať na trénera, ktorý jasne nezvláda situáciu, ktorú si všímam už veľmi dlho. Netaktické striedania, ktoré prichádzajú aj tak neskoro a v každom zápase keď nám horí pod riťou. Neprejavená dôvera voči Puigovi, ktorý naozaj nechá srdiečko na ihrisku. Treba prijať fakt, že momentalna situácia v defenzíve je zlá a neevidujem ťah Piquého ako najlepšiu voľbu, počas tohto zápasu sršal aroganciou k vlastným spoluhráčom a jeho frustráciu si odskakali spoluhráči. Takýto dôležitý zápas si prehrávame hlavne v hlavách už tri roky v Lige Majstrov, kde náš výbuch sa stáva pomaly klasikou, ktorá sa od nás už aj očakáva. Koeman nie je typ trénera, ktorý by chalanov usmernil, nastavil ich na zápas mentálne. Viem, že si nájdem mnoho ľudí s nesúhlasom voči môjmu výroku ale pohľad na bez je čisto #bezprehladu.
2021-02-21 02:24:26
Keby rovnaky zapas odohral S. Roberto sko Dest neskutocne by ste ho tu znicili ... nechapem preco nemame rovnaky meter na vsetkych hracov