Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-02-24 23:01:16
1.polčas bol hrozný, akoby pokračovali v zápase s Cadizom. Pomalé, nudné, stereotypné. Hráčom akoby sa nechcelo, nikto nepobehol, statické. Prvá akcia Elche a obrovská šanca, dvaja hráči sami, proti vybehol Umtiti a našťastie prestrelil. Ak by sme prehrávali 0:1 to by bolo trápenie. Pjanič? Dnes extra slabé, a ten výklus za súperovými útočníkmi, keď išli 2 na 2 som nepochopil, to bol tak pomalý alebo sa mu nechcelo? Našťastie v 2.polčase to bolo oveľa lepšie. Pomohol Messiho gól a dalo sa na to pozerať. Na top tímy zďaleka nemáme, ale treba tvrdo pracovať, v ťažkých zápasoch začať vyhrávať, najlepšie už v sobotu v Seville.
2021-02-24 23:05:02
Zaujimave, ze hlada sviezost a Puiga zas necha na lavicke. A zas dokolo strieda len tych svojich hracov. Vysledok tesi, ale hra absolutne nie. Vsetci to oznacuju ako prechodovu sezonu. Dnes som mal pocit, ze pol hracov ten zapas prechodili. Cele zle. Aspon ze dal sancu Trincaovi a Minguezovi. Skoda tej detinskej ignorancie Puiga. Dembo zasa zle. Omg :(
2021-02-25 07:20:44
Po prvom polčase som mal chuť vypnúť telku. Prvý polčas bola jedná veľká nudná katastrófa. Neviem kedy sa chce uchytiť Trincao keď má počas 45 minút dve 150%-né šance a on nedokáže zo šiestich metroch vystreliť poriadnu ranu k tyči alebo pod brvno ale jeho strely smerujú do stredu bránky. Koľko lôpt následne stratil v prvom polčase to snáď ani nie je možné. Dembelé mal v druhom polčase dve svetlé minútky, keď nastúpil na trávnik a keď z neho po zápase schádzal. Absolútne nepriniesol do hry nejaké oživenie, žiadna finálna prihrávka a o strelách sa nám v jeho podaní mohlo iba snívať. O Pjaničovi sa radšej ani nebudem vyjadrovať, lebo by som musel použiť sprosté slová. Načo je tento hráč v Barci, doteraz som nepochopil. V prvom polčase ani De Jong nepredviedol bohviečo, ale druhý polčas tak to už bolo iné kafé. Celkovo však zápas zo strany Barce bol slabý odvar, ak vezmeme do úvahy akého súpera mala proti sebe.
2021-02-25 07:50:27
Vysvětlí mi někdo v čem spočívá ten mistrovský tah střídání stoperů ke konci toho zápasu? Protože včera to nebylo poprvé co to takto Koeman udělal...
2021-02-25 07:53:22
Doopravdy nevím o jaké intenzitě se baví, kdyby byla ještě menší tak už stojíme. Podle mě jsme odehráli opět špatný zápas jako proti Cadizu ale podařilo se nám dát o nějakej gól více. Mě připadá že když presujeme tak je to jen takové rádoby napadání s vědomím toho že stejně balon neziskam ale někdo to po mě chce. Agresivní presovani s vědomím že chcu za každou cenu dostat balon na to nemá nikdo. A i kdyby to někdo zkusil tak to nemá smysl protože musí takto hrát celej tým. Kdybychom hráli takto proti Seville dostaneme opět na prdel. A co mě ještě přišlo tak oba góly Messiho byly dost se štěstím lepší obránci by mu dávno odkopli balon. Připadá mě že u zakončení potřebuje daleko více dotyku než dříve a chce jít až do prázdné brány ještě víc než dřív. Já nám fakt fandím, strašně bych si přál zase vidět chuť makat a chuť být nejlepší.
2021-02-25 08:46:19
Pár týždňov dozadu to vyzeralo, že si tím konečne našiel svoju správnu cestu ale zápasom s PSG sa to totálne rozsypalo. Nemáme záložný plán a stále hráme jedno a to isté dookola. Súperi sú už nato pripravení. Naviac prvý polčas mi prišlo, že hráči sú unavení. Veľmi slabá ponuka pre hráča s loptou, prakticky celý prvý polčas v jednom pomalom tempe, naviac bránenie mi prišlo len také alibistické a na oko. Tlak po strate lopty sme vyvíjali dosť neskoro a hráč súpera sa stihol zorientovať. Chápem, že je to ale spôsobené nahusteným programom zápasov. Fakt to nieje sranda hrať zápas každý tretí či stvrtý deň a preto nechápem načo Koeman nominuje troch brankárov? Načo nominuje Fernandésa? To sú hneď dve miesta, ktoré sú v nominácii úplne zbytočné. Miesto toho by už mohol pravidelne nominovať Collada a Ilaixa. Včera Koeman stiahne Pjaniča a dá tam Dembelého. 20 min nato spraví úplne opačný ťah a stiahne Trincaa a pošle Busquetsa. Navyše som nepochopil ani nasadenie Griezmanna a Lengleta.
2021-02-25 09:02:35
Neviem,či sa mi to zdá,alebo majú hráči zakázané strieľať spoza 16-stky....??