Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-03-07 00:34:41
Dostane někdy Puig ještě šanci ? Nebo už je na odpis ? Když usínám vidím zalohu Pedri-Puig-Morriba s De Jongem a bdím :-)
2021-03-07 00:36:18
Na to jak Busquets odehrál poslední zápasy hodně dobře, tak mi přišlo, že dneska, hlavně v prvním poločase, často ztrácel balón a přihrávky taky neměl tak přesné jak obvykle
2021-03-07 07:55:16
Nebol to náš najlepší výkon, bolo vidieť ze mame v nohách ťažký a dlhý zápas so sevillou... Tri body s nepríjemným súperom sa však ratajú a to je v tejto fáze sezóny najdôležitejšie... MOTM za mňa Marc ?
2021-03-07 08:55:19
Pokoj, bolo vidieť únavu, presing nebol taký, ako minule. Prišli aj chyby v rozohrávke a pri bránení. Mingueza - hráč je za ním a jedným dotykom sa dostane pred neho, nebyť Stegena, je gól. Takto ľahko sa súper nemôže pred neho dostať, nech si pozrie video. Lenglet tam zasa raz slepo a nezyselne naletel do súpera neďaleko od brány. Grizi je katastrófou, jeho hra - nabehne na prihrávku a vráti ju späť tomu, kto mu ju dal, toto sa opakuje neustále v zápase, žiadna tvorivosť, len pobehovanie a vracanie lopty späť. Moriba ukázal to, po čom volám - v 16-ke treba vystreliť, nie hľadať prihrávkou ďalších, videl to Busi ? Keby Dembele ešte lepšie riešil situácie pred bránou, unikne všetkým a potom školácky loptu stratí nezmyselným pokusom o kľučku, hoci mal radšej zakončiť aj z uhla, lopta sa môže všelijako odraziť alebo ju brankár vyrazí na dorážku. Desta sa musí naučiť efektívne centrovať, keď unikne k čiare, nie len to kopnúť pred bránu. Prekvapil ma de Jong stratami lopty a nepresnosťami, ale to môže byť únavou, hrá stále. Alba dal pekný gól opäť, správne je, že strieľa, ešte nedávno to vracal silou mocou na Lea, hoci ten bol obsadený. Pedri - zdôraznil by som mu to, čo vravím, že záložník na čiare 16-ky má strieľať, nie špekulovať, komu by ešte prihral. To platí aj pre Puiga, všetko chce riešiť technicky a pritom je v streleckej pozícií. Toto by im mal Koeman zdôrazňovať, veď on z takých pozícií ako stoper strieľal.
2021-03-07 09:59:53
Včera to nebolo ono, ale získali sme dôležité 3 body. Hráči pôsobili dosť unavene, Osasuna mala šance a keby Ter Stegen nevytiahol parádne zákroky, tak kľudne mohla byť remíza alebo aj horšie. Kombinéza proti Sevilla zahral fantasticky, včera viacero chýb, z toho jedna fatálna školácka , našťastie nepotrestaná. Dest
sa snaží, dúfam, že sa bude zlepšovať, lebo nedarí sa mu dostávať cez protihráčov.
Griezmann, hmm, snaha tam je, ale chýba kvalita, čo je vzhľadom na cenovku poriadny prúser.
2021-03-07 10:10:12
Ja neviem čo tam mal mingueza spraviť. Taký prvý dotyk ako mal útočník osasuny uz nedá ani messi. Mingueza mal dve možnosti vyriešenia situácie, vybral si tú správnu.