Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-04-11 09:41:52
Zápas som síce hodnotiť nechcel, ale toto má veľmi rozčulilo. Za mňa jasná pencla!! Stačí malý kontakt, aby hráč stratil rovnováhu a stiahol ho za ruku. V 1.polčase si myslím, že bolo pískateľné aj faul na Dembeleho. Ani jeden z týchto zákrokov sa neriešilo cez VAR, je to smutné. Keby to bolo na druhej strane, tak už uteká k tomu monitoru. Na tento VAR mám neskutočné nervy. Fakt mám pocit, že za tým monitorom sedí automechanik alebo čašník alebo proste ľudia, ktorí úplne nemajú šajnu o futbale, alebo sú poriadne v balíku! Majú to proste z každej strany, z každého uhla a úplne na to kašlú... Nemám slov
2021-04-11 09:42:18
Ten zápas jsme si prohráli v prvním poločase. Vymlouvat se na rozhodčí je ubohost, nicméně nepopírám, že to rozhodčí realu docela usnadnil. Ten gól z toho přímáku byla vážně smůla, dvakrát tečovany od Desta a Alby a do brány... Samozřejmě mají na tom taky podíl viny.
2021-04-11 09:45:07
Penalta nepenalta Zidane odstavil Messiho a Dembelého nemohli sme nič
8JK8 Premium
2021-04-11 09:46:23
Myslím že Manzano mal tak ako vždy veľmi čudne nastavený meter no na to sa vyhovárať nemôžme zápas sme si prehrali sami v prvom polčase s tým rozhodca nič nemá to že sa nechal Araujo predskočiť Benzemom a Dest sa otočí strele ktorá letí na neho to sú mladícke chyby za ktoré sme pikali a dalo sa im vyhnúť
2021-04-11 09:46:50
Měli sme dát víc gólů. Rozhodčí v této lize sou tragičtí všeci, remíza by byla fajn ale na výhru sme neměli
2021-04-11 09:49:03
Na Braithwaita to nebolo na penaltu, ale faul na Dembélého sa podľa mňa dal pískať. Ale nedali sme dosť gólov, nevyhrali sme. Netreba sa vyhovárať na rozhodcu.
2021-04-11 09:59:46
Tak to malo byt kross keby kope druhýkrát už taký odraz nebude mať zial bohu a benzenama toto iste druhý krát mu taka peticka nemusela vyjsť Madrid presne zahral toto co mal aby vyhral takto sme dostli góly aj od iných klubov keď bránili na 16 a potom rýchli proti útok žiaľ bohu
2021-04-11 10:00:10
Keď si človek pozrie štatistiky, Real si nezaslúžil vyhrať. A je úplne jedno či hrali lepšie od 10ej do 30ej minúty. Remíza by bola bývala spravodlivá. No život/futbal nemá nič so spravodlivosťou. Len efektivita a góly sa počítajú, nič iné. Bohužiaľ. Čo sa týka tej jedenástky, podľa mňa tam bol aj úmysel aj kontakt/potiahnutie, a je úplne jedno, či to Braithwaite spravil teatrálne alebo nie. Keď sa Ramos hodil zlým smerom keď ho potiahli za dres, hneď to skúmal VAR a bola z toho jedenástka. Tak prečo sa na tento zákrok nikto nepozrel? To ako len Madrid má vkuse nárok na jedenástky? A potom že prečo tam bolo Metzelderovi tak dobre... ;)
2021-04-11 10:03:14
Penalta hlavně měla bejt po Faulu Casemira na Lengleta a taky po faulu Nacha na Messiho.
2021-04-11 10:28:16
Keby hentaké fauly v 16ke ako bol na Demba či na konci na Breithweita bol urobil Lenglet na niektorého z madridských hráčov, tak by bohužiaľ nad písknutím penaulty rozhodca nezaváhal. Tomu chudákovi sa nič v tomto roku neprepieklo. :-)
2021-04-11 10:29:51
Ide o to,že 10rokov sa už bavíme o zavedení VAR,3 toky už je v prevádzke a stále nemáme jasne pravidla ,kedy a ako ho použiť,každý si to vykladá po svojom.MNE VÔBEC NEVADÍ,ŽE NAM NEODPISKAL PENALTU,ALE VADÍ MI ŽE PRI SPORNEJ SITUÁCII SI TO ANI NEPOZRIE.tak na čo to tam je?
A tie reči,že by to kúskovali hru????,veď hráči ju dôkazu čakaním sa,odkopavanim lôpt ,hádkami oveľa efektívnejšie.tých 30sec prežijeme,hlavne keď rozhodca si náprava mundúrov 3min
2021-04-11 10:45:06
Je jedno či zápas by bol pískal Lahoz alebo nakoniec ho pískal Manzano. Dalo sa na 100% predpokladať, že v sporných okamihoch, kedy by Realu hrozila penalta ani jeden z týchto rozhodcov by ju proti Realu neodpískal....a to sa potvrdilo. Mnohí novinári kritizovali Piqueho za vyjadrenie, že 80% rozhodcov v španielskej LaLige pomáha Realu a veru mal pravdu. Je až neuveriteľné a na hanbu Španielska, že takýto rozhodcovia rozhodujú dokonca na medzištátnej úrovni a zápasy v kvalifikácii na MS. Keby takto pískali na dedine tak by ich fanúšikovia hnali svinským krokom. Na druhej strane musím povedať, že takýto dôležitý zápas sa nehrá na jeden polčas. V prvom polčase sme boli absolútne jaloví. Tak ako hrali druhý polčas, keby boli hrali celý zápas výsledok by bol iný. K výkonom hráčov sa vyjadrím pri hodnoteniach, keď uvidím známky za výkony.
2021-04-11 10:47:36
no ťažko nechcieť aspon jednu z tych dvoch penalt pri pomyslení akú mal real v poslednom clasicu..ja proste na to zabudnúť nemôžem..slabší real ako nastupil včera už nemohol byť (myslím tým zostavu), no brcelona trpí na svoju umelu prevahu, lopta síce beha po ihrisku až kým ju nedostane súper a obrana barcy je v tom momente 70m od svojeje bránky..neviem všetci to vidia len trenery nie..nefunguje to..ešte aj ten štadion včera pripomínal zapas s napr. Eibaro, 10 pred branou a čakaju..dembele vpredu to bol snaď žart, on potrebuje loptu dobredu nech beží, to jedine čo vie a z 10 jednu da..no lopta ide vždy na messiho..a zapas mohli rozhodnuť aj priame kopy ktore barcelona mala, no messi by už niekedy mohol prekvapiť a nechať to niekomu inemu, lebo su žalostne..rohy 0bodov, a potom pridu 2 lpty pred branu a su dve sance...hraje sa dalej, ale tento zapas mala barca vyhrat, nikoho nikto nepretaktizoval, real cakal a dal 2 goly z ničoho, a z toho čo mal dať nedal..a barca si davala načas a taktiež ten gol prišiel len tak..inak to bolo bez iskry akurat tie penalty/nepenalty to tu trochu rozhadzali..a ten nadstavený čas by sa mal zrušiť, brankar realu 1min rozhraval..
2021-04-11 10:47:57
Real vyhral zasluzene. Dal viac golov.
Jedine comu nerozumiem je VAR. Naco je? Ved je uplne v pohode ked sa ide pozriet a posudi ze penalta nemala byt. Ale preco sa nejde pozriet?
Ked minuly rok potiahol Lengleta Ramos, rozhodca to taktiez nevidel ale kricalo sa na neho, isiel sa pozriet a odpiskal to.
Teraz?
2021-04-11 11:02:24
Vsetci budete vyplakavat za penaltu. Ja by som ani jednu nezapiskal, bolo to penalty slabe, ale mohol si ten zakrok na Martina aspon overit. Nikto z vas uz nenapise, ako Zidane pripravil tim takticky a ako nas prehrali prvy polcas a mohli ho vyhravat 3:0 a to hrali s nahradnou obranou. Nasa ofenziva nic neukazala a taktika 3-5-2 nebol dobry napad na Real, ked vyuzivali presne ten priestor, kde chybali krajni obrancovia a Mingueza pri Viniciusovi horel kazdy suboj. Tiez pri 3-clenej obrane musel casto vyvazat loptu prave Lenglet, ktory bohuzial nema ziadnu presnost ani kreativne myslenie a takto to hraci Realu velmi dobre vytlacali. Stred pola skoro uplne ovladli. Treba sa na to pozriet s triezvou hlavou a ocenit aj takticku pripravenost a kvalitu supera. Mali sme malo sanci a surne potrebujeme, aby sa uzdravil Fati a kupili sme strelca, ked 2. najlepsieho darovali konkurencii. Je dobre, ze Koeman dava priestor mladikom, ale mal by to viac rotovat, lebo Pedri sa mi zda v poslednych zapasoch vyhoreny. Naopak Moriba to vzdy super ozivi. Destovi, tiez, niektore zapasy vobec nevyjdu a vcera mohol z velkej casti za druhy gol. Stale to nie je idealne, ale pokroky je vidiet a pri troche stastia ta mohla byt aspin remiza..tak ci tak by museli bojovat este o kazdy bod do konca sezony. Dufam, ze o tyzden to zvladnu a trocha sa nakopnu psychicky pred koncom sezony. Visca Barça!
2021-04-11 11:03:21
Stačí si spomenúť na posledná EC na NC , Zákrok pri ktorom bol simulant podvodnik Ramos, vtedy sa všetko preverovalo, preference Realu bolo konštatovanie však si to obháji. Výsledok obidvoch Classic v tejto sezóne a výrazne ovplyvnil rozhodca v prospech Realu, nehovorím že by sme vyhrali, oba zápasy by skončili asi remizou a určite by sme ani jeden neprehrali. Pokiaľ nevyhrávame ligu o 15 bodov, S čím ich riťolezi už nemôžem nič urobiť, nič iné sa nedá čakať, táto pokrytecká politika Realu Madrid sa ťahať celou ich históriou, je to prosté fakt. Real ma na to veľmi výstižné vetu: história si nepamätá ako…
2021-04-11 11:53:46
tu netreba ziadnu analyzu...
1. prvy dolezity gol bola albova chyba ked naivne na urovni ZŠ isiel na valverdeho....
2. real hral to co potreboval!!!!!!.....to znamena ze koeman nechapem preco barca nevie hrat na remizu ked jej "staci" remiza!!!!!! (toto co hral real na protiutoky sme mali hrat my kedze nam remiza vyhovovala)
3. aj keby bol dembele na kraji nebolo by to ovela lepsie.........ja suhlasim snim podpisat zmluvu ale nebrat ho ako HVIEZDU lebo jednoducho nieje!!!! to on by mal byt rad ze sa bude moct vyhrievat dalsich 5 rokov v barcelone nie naopak
4. vcera nase kraje alba dest = 0 bodov
5. vzdy ked sa barca zlepsuje a caka ju dolezity zapas hlavne proti realu media zacnu uverejnovat prispevky typu "mame vsetko vo vlastnych rukach " "ideme si po titul" "coho by sa mal real bat" a pod nezmysli......dost mi to pripomina casy ked sme hrali hokej proti cesku a mali sme este celkom dobrych hracov ......vzdy pred zapasom uverejnovanie ako sme lepsi ako cesi, mame lepsie muzstvo atd......a na 95 % vzdy sme prehrali :D
2021-04-11 13:34:16
Mne to tu pripada,ze podla nikolkych tu prispievajucich ma span LL najlepsich rozhodcov v europskych ligach a prispevok Toooommmasa za posl 10 rokov nema chybu,nestranny fanda trebars z Talianska by si mohol mysliet,ze za tych 10 rokov sme vyhrali LL zasluhou rozhodcov ze nas v tych sezonach podrzali v hre o titul a ze pravom bol pskodeny RM, aj ked vieme, kolko a ako tituli ziskali,este by som dodal,komentatori na Digi mali zrejme v noci pokoj od manzeliek,ved sa stihli odbavovat pocas zapasu. Neda mi este o zopar tu chlapcov napisat, v Pondelok sa tu tesia n EC ktore bude v Nedelu,dalej, dajte mi niekto dobry Link,neviem co je to za fanuskov ked si to nedokazu zistit,predsa vylosovanie zapasov je na zaciatku sezony a niektori zas pristupuju k zapasm tak, dajme im aspon 3 goly atd,zrejme zabudaju, ze kazdy super nastupuje do zapasu s 11hracmi a kazdy chce ziskat co najl. vysledok.
2021-04-11 17:25:11
Veľkým problémom nielen včerajšieho El Clásica je nejednoznačnosť a subjektívnosť rozhodovania arbitrov. Busquets žltú kartu za faul na Vásqueza nedostal, Pedri nepochopiteľne áno hneď pri prvej príležitosti. (Nebol to jeden z faktorov, ktorý ovplyvnil Pedriho výkon?) Postrčenie Viniciusa v 16-tke od Busquetsa ani Mendyho záchranná brzda na Brathwaita faul nebol, lebo rozhodca usúdil, že obaja útočníci to prikrášlili. Pískali by sa tieto fauly mimo šestnástky? Je rozdiel medzi faulom v pokutovom území a mimo neho? Pískala by sa v zápase s Valladolidom Albova ruka mimo šestnástky? Pravdepodobne áno. Je veľkým problémom, ak situácia musí byť dostatočne viditeľná, aby faulom bola. Kedysi sa nepískala penalta na Messiho, lebo protihráč ho "len" oboma rukami zadržal, no on nespadol. Messi sa pýtal rozhodcu, či musí spadnúť, aby to bola penalta.