Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
jirkam Premium
2021-05-03 00:00:33
Chtěl bych zažít ještě letos zápas, kdy nebudeme slyšet TRPĚLI JSME
2021-05-03 00:08:32
To musíme hrát až do konce v 11ti ... bohužel z lavičky nemáme do zálohy vůbec nikoho! Ale dneska bych pochválil hlavně DeJonga, Messiho a Grieze .
2021-05-03 00:17:51
Pozeral som zaznam. Pred chvilou, kedze som zapas nevidel. Pri prvom gole Valencie sa mi zdalo, ze tam bol faul na MTS. Alebo? Druha vec: Messiho jedenastka sa mala opakovat, kedze sa brankar pohol dopredu a na ciare nestal. To, ze je rozhodca slepy je len tazko uveritelne, ale ze by aj ciarovy aj videorozhodca? Vsetci? Podla mna chceli obrat Messiho o gol, no on im to prekazil, a tam uz vyhovorku nemali. Po 3: nestal Moriba na pravej strane ked stratil loptu a padol druhy gol Valencie? Lebo ak ano, tak urcite sa tu najdu niektori, ktori budu z toho Roberta vinit.... Ved tym padom by to bola JEHO strana, a len on sam je za nu zodpovedny...
2021-05-03 00:27:04
"Nakoniec sme mali možnosť vidieť aj ďalší nevyužitý pokutový kop Messiho (hoci loptu potom so šťastím predsa len doklepol do bránky)" = to si robite srandu? Brankar nestal na ciare, a Messi to tam potom "nedoklepol so stastim". Zaznam je na YT, staci si to pozriet.
2021-05-03 07:43:20
Mezi nejhorší bych přidal pokračování přehlížení Puiga. V posledních 16 utkáních odehrál Puig pouhých 53 minut z celkových 1 440 možných. To je neskutečný výsměch. Radši tam dává Moribu, které mě teda upřímně zatím nijak nezaujal. Případně tam neustále staví Pedriho, který většinou odehraje plný počet minut a když už začne na lavičce, tak jej tam stejně pošle alespoň na 40 či 30 minut. Ani si nepamatuju kdy by Pedri proseděl celý zápas na lavičce. Vždyť tady nastupuje více než v Las Palmas a to je přeci jen o ligu níže. Ne že bych ho neměl rád, naopak, fandím každému mladému hráči u nás (navíc když je to Španěl), ale tady ho až příliš upřednostňuje a to už mi začíná vadit. Navíc Pedri to není schopen fyzicky zvládat. Tak jsem se díval a Pedri nastoupal v každém našem utkání krom jediného a tím bylo utkání v Lize mistrů ve skupině proti Ferencvárosi. To je neskutečné. Vždyť i hráči jako Messi, Stegen či Frenkie toho odehráli o dost méně.
2021-05-03 08:12:32
Subjektívnosť rozhodcov pri posudzovaní zákrokov, to je podľa mňa veľký problém. Každý si to interpretuje v rámci svojho naturelu. Ako v škole - ten učiteľ je prísny, druhý, ako sa vyspí, tretí benevolentný, štvrtý, ktorý na to nemá. Tak by to nemalo byť. Nehovoriac o hierarchii - niektorí hráči dostávajú karty, iným sa dohovára. Ak bol raz faul na Pedriho, tak nech je penalta. Bol ten faul "neviditeľný"? Viditeľným ho majú spraviť videorozhodcovia. Ak raz bola ruka v šestnástke a zablokovala, resp. spomalila prihrávku na Messiho v čistej pozícii, tak je to penalta. Ak raz Busquets nestíha (i keď sa vracal po Lengletovej chybe príkladne) a zachytí útočiaceho hráča, tak nech je žltá karta. Ak Alba šaškuje v závere zápasu pri autových vhadzovaniach, tak nech rozhodca vytiahne kartu.