Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-05-12 04:53:46
Přebudovat tým a vyhodit nepotřebné hráče to už mělo být aspoň 2 roky dříve.
2021-05-12 04:54:11
Přebudovat tým a vyhodit nepotřebné hráče to už mělo být aspoň 2 roky dříve.
2021-05-12 06:03:22
Nejhorší: Fanoušci na forcabarca?? Četl jsem dnes vaše příspěvky a mazec. Když se po novém vyhrávalo zápas za zápasem, tak se tady všichni členové týmu a i trenér vyzdvihovali do nebes. Teď přišlo pár zakopnutí a už se všichni posílají pryč ...dokonce i Messi O,O. :-/ Fandí se jen, když se furt vyhrává....fanoušci ala Real Madrid. .... čest výjimkám.
2021-05-12 07:03:29
Stale su tam hráči ktorý už davno tam nemali byt a nadalej sa špekuluje o posilách ktoré nemajú kvalitu na barcu takže žiadna reforma sa nebude konať a preto sme všetci stoho nahnevaný wtf!
2021-05-12 07:03:37
V mužstve Barce je potrebné začať zbavovať sa hráčov, ktorí absolútne nič pre Barcu nedokážu urobiť a iba zaťažujú rozpočet svojimi platmy. Začať treba od Koemanna. Tie jeho striedania-nestriedania nemajú ani hlavu ani pätu. Včera nelogické až nezmyselné striedanie po polčase Roberta a v ďalšom priebehu zápasu Bratweita. Stiahne Dembelého, ktorý na druhý gól prihral a tretí sám dal, ktorí sa aspoň snažil niečo vymyslieť a pošle tam Bratweitha, ktorý sa do konca zápasu ani nedotkol lopty. Keby som to celé zhrnul, lebo sa tu nechcem veľmi rozpisovať, tak včera sa ukázalo, že Barca nemá na titul. Povedzme si priamo, že mužstvo, ktoré ma tak blízko k titulu a v posledných troch zápasoch z deviatich bodov získa iba dva....no to nemá ani len morálny dôvod na titul. Bolo by to veľmi nespravodlivé ak by Barca pri takých výkonoch ako predvádza získala titul. Hráči ako Dest, Roberto, Pjanič (aj keď ten už dávno nehral), Bratweith, Coutinho, Lenglet, Umtiti, Trincao nemajú čo v Barci robiť. A musím aj povedať, že pre Messiho by bolo najlepšie, ak by tiež odišiel, najlepšie do americkej ligy. Včera stratil strašne veľa lôpt, jeho pohy aj s loptou sa nedá nazvať pohyb, ale prechádzka po zelenom trávniku a potom iba nezmyselne sa tlačil medzi dvoch-troch protihráčov, ktorí ho už majú dokonale prečítaného a zobrať mu loptu nie je pre nich žiadný problém. Ter Stegen včera tiež veľmi nepresvedčil. To čo išlo na neho to pustil. Mužstvu včera absolútne nepomohol. Mužstvo je potrebné od základov prestavať a dať možnosť mladým a doplniť ich hráčmi zo skúsenosťami, ale nie s hráčmi po tridsiatke. Takých máme až až. Za poslední tri zápasy by som celému mužstvu zastavil platy. Naozaj si ich nezaslúžia, pretože takto sa za farby Barce a o titul naozaj nehrá. Včera absolútna hanba a obrovské sklamanie pre verných fanúšikov Barce. V posledných dvoch zápasoch treba dať možnosť hráčom z lavičky a hlavne mladým. Aj tak už Barci o nič neide.
2021-05-12 07:57:59
Titul by bol náš keby už v klube nehrajú. Povie, Lenglet, Roberto, Busgets. Všetci týmto musia ísť po zezone do krajskej p.... Ináč zase nic
2021-05-12 08:07:08
Fc barcelona2018-že Messi nepomohol tímu???????cela záloha aj s útokom nevytvorili toľko príležitosti,ako on sam.akurát,že nemá s kým hrať!
A včera to bola posledná kvapka od trénera,proste na to nemá !!!!!!
2021-05-12 08:12:10
A ven !!!