Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Marian Premium
2021-05-12 07:45:21
Rozhodli to zlé striedania, deštrukcia obrany. Levante tento rok nedalo v žiadnom zápase 3 góly, teraz ich dali za polčas. Jednoznačne tréner poslal hráčov, ktorí chybovali pri útokoch Levante. Je nepoučiteľný. Pre Koemanovo zdravie bude lepšie, ak sa s ním Laporta rozlúči. Srdce po infarkte potrebuje pokoj, nie toto.
2021-05-12 07:48:55
Tak myslim ze vysvetleni je jasne Ronalde nemel si do toho rozestaveni hrabat o polocase a uz vubec si tam nemel posilat Roberta
kluc Premium
2021-05-12 07:55:15
No nebudeme už plakať nad rozliatym mliekom...treba konať a tým myslím Laportu a spol., neriesit somariny ale pracovať na doplnení kádra pretože včera sa to nádherne ukázalo že keď nemáš lavičku nemáš čo so zápasom spraviť, čerstvý hráč nestačí...
Z obrany Roberto, Umtiti out Emerson, Garcia IN
Do zálohy som upustil od Wijnalduma ale normálne mám pocit že keby včera nastúpil tak by to bolo vidieť, a nie Moriba ani Nico či Orellana ani nijaký hráč z Bcka by tomu nepomohol, ponúkli by akurát to čo Puig, behanie, posúvanie lopty do zatvorenej obrany...neviem či ma tu niekto chápe včera sme potrebovali niečo čo mladý hráči ešte nemajú...
A útok keď rozmýšľajú len nad hrotom tak to majú veľmi ružové okuliare, tam treba 3 hracov ako nič takže nad Depayom ani nerozmýšľat a zadarmo podpísať keď je možnosť a hrot a krídlo samozrejme...Dembele sa včera ukázalo, možno dal gól, ale spraví takú istú robotu ako Dest či Emerson, ako krídelník je priemer...
2021-05-12 07:56:03
Tak opět to zahájil Sergi Roberto, ve vápně při prvním gólů neměl šanci a šel do toho souboje jako děcko. Ale tentokráte si to mohou rozdělit všichni rovným dílem. Nesmyslný míč Messiho zpět k vlastní šestnáctce před druhým gólem a nakonec klouzajici Dest společně s nedůrazem Piquého. Nejde to nejde do té obrany. Jediné pozitivum je, že zbylé dva zápasy už budeme sledovat bez nervů. Teď už budeme nervózní jen jestli zůstane či nezůstane Messi.
2021-05-12 07:56:31
V LM jsme vůbec nic nepředvedli, akorát dostali nášup od PSG a Juve.
Vyhráli jsme pohár, kde jsme měli problém porazit třetí ligu a spousta zápasu v prodloužení nebo obrat v 90 min, a přitom jediný soupeř by měla být Sevilla.
V lize jsme s Atletikem a Realem uhráli jeden bod a to si přiznejme že Real hraje ještě hůř než my.
Kdyby hráli mladí hráči, točila se sestava, zkoušely se nový taktiky a nevím co ještě tak bych to nějak pochopil. Ale místo toho je ve hře jedinej novej mladík pedri a trochu dest. Co mě nejvíc štve je že podle mě ty hráči na to mají, ale musí přijít někdo kdo to z nich dostane. V dnešním fotbalu bez agrese bez presingu nemáme šanci. V tom týmu je něco zhnilyho protože takže se prostě nebojuje o trofeje a trenér co to nevidí a nebo s tím neumí nic udělat by asi měl odejít.
Neříkejte mi na to že jsme vyhráli x zápasu po novem roce, ano je to pravda, ale není to málo???
2021-05-12 08:04:40
Spindiry katalanske... jeste ze jsem to uz vzdal a nedivam se na zapasy. X krat dostali titul na stribrnem podnose. Ale kdyz ho nechcou tak nechcou... to se neda nic delat
2021-05-12 08:16:07
Čo sa dá ktomu povedať Koumanove neschopné striedania a to sa stalo už viacerých zápasoch a druhá vec koľko čisté šance nevieme využiť v gólovo a potom sa obávame o výsledok nič zlom Kouman out
2021-05-12 08:27:58
Je uplne jednoduche vysvetlenie preco Barca prehrala a nechapem ako moze tento realizacny team resp. trener dostat vobec vyplatu po takychto chybach hlavne ked mali cistu cestu k titulu.

Na zaciatku sezony hrali Pique aj Roberto a Barca bola niekde na 14 mieste. Obaja sa zranili a potom zacala Barca hrat jak stroj a bola spanila jazda na 2 miesto. Vratili sa naspat tito 2 a odvtedy to ide do prdele. Nemyslim ze je to az tak Pique ale Roberto ma neskutocne negativny vplyv na muzstvo. Ked toto nikto nevidi tak sorry. Ved presne tato skvela obrana dostala vyprasky od Liverpoolu a Bayernu... Co sa od tych prehier akoze tito hracie nejak zlepsili? Proste totalne zlyhanie vedenia uz niekolko rokov.

A nasadenie Puiga bolo az trapne po takom dlhom case. Koeman ho tam dava uz len ked panikari a nevie co ma robit. A spravil to nie raz. Ked si nevie uvedomit ze ten chlapec na to smerom dopredu ma tak ja uz neviem. Ked prehravam proti Realu Madrid a potrebujem dat gol tak dam do zalohy Roberta? Ale aj ine zapasy... Proste nie raz mal ten chlapec ist hrat. Tento trener odstavil hned niekolko hracov na vedlajsiu kolaj uplne a potom nema moznosti ako zmenit zapas nemaju nic nahrate.

Ja osobne by som uz v teame nechcel Roberta vobec. Pique by mal byt LEN nahradnik. Puig byl mal rotovat s Pedrim. A zbavil by som sa asi 6-7 nepotrebnych hracov.

Darmo niekto povie ze "prechodna" sezona. Oba Madridy neboli lepsie ako Barca. Hracov horsich nema Barca. Lenze Koeman stal proti 2 skvelym trenerom ktory z hovna uplietli bic. Na to Koeman nema a nikdy mat nebude. Preto ja si myslim ze nie je trener pre Barcu.
2021-05-12 08:41:29
Povedzme si úprimne o víťazovi rozhodujú výsledky. Som fanúšikom Barcelony ale sezónne zapasy s rivalmi o titul poukázali, že si to nezaslúžime, napriek trápiacemu sa AM a RM (1 bod/4 zápasy), samozrejme liga je o všetkých zápasoch a mali sme to na základe nich vo svojich rukách ku koncu sezóny ale žiaľ neúspešne. Mňa osobne Koeman nepresvedčil a dokazoval to celú sezónu - minimálna rotácia v základe a keď v jeho rotácií bolo dookola 13-14 hráčov - to je jednoducho neprofesionálny prístup. Každý tím sa dokázal na nás pripraviť lebo vedeli, že akí hráči nastupia a ktorí majú možnosť striedať pod Koemanom - perfektná Príprava a Stratégia mužstiev, ktoré nám vzali body. Hráči majú svoju výkonnosť, navyše zabudovanie mladých do kádra schvalujem ale jedna lastovička leto nerobí v prípade Moribovho úspechu v prvých zápasoch. Minimálne a neadekvátne striedania hráčov po zranení, ktorí dostali viac šancí ako tí, ktorí to odmakali celú sezónu v tréningoch sú tiež jednou z chýb. Áno mali sme úzky káder ale Koeman si ho zúžil na totálne minimum.
2021-05-12 08:42:39
Hráme prispatý spiatočnícky futbal o ktorom už všetci vedia ako ho prekonať, len tréner a hráči si asi myslia, že hrajú svoj úžasný barcelonský futbal. Hra s neustálymi a často zbytočnými prihrávkami dozadu je choroba tohto týmu. Máme len jalové držanie lopty za každú cenu. Prechod do útoku prakticky neexistuje len pomalé kráčanie. Kolmé prihrávky dopredu ak nedá Messi tak už nikto. Takýto hlúpy futbal Barca hrá už od odchodu Neymara. Totálne zlé nákupy hráčov a slabí tréneri sa pripísali pod celkový stav. Len nechápem,že to nikto z kompetentných nevidí alebo nechce vidieť. Toto už nie je špičkový tým len jeho slabý odvar a ešte mentálne na dne.
2021-05-12 08:45:17
Ja mam pre teba jednoduche vysvetlenia co ti prehralo sezonu.
Striedania
Standardky/rohy nakrátko.
Striedania
Striedania
Striedania a striedania ?
2021-05-12 08:50:44
Už před sezonou jsem psal, že obrana ve složení Roberto-Pique-Lenglet-Alba mě děsí. Zase se to bohužel potvrdilo. Co se týče Koemana, tak se ani vedení nedivím, že o něm není přesvědčeno (otázka samozřejmě je, koho případě za něj? Pimienta?). Ta jeho tvrdohlavost je fakt na přesdržku, omlouvám se za ten výraz, ale jinak to snad ani říci nejde.
2021-05-12 08:56:20
Normálne žasnem akých fanúšikov úspechu tu máme ... koeaman out, všetci out ... Pred sezónou sme ani nedúfali, že by sme mohli hrať o nejakú trofej. Vyhadzujete Koemana, ale ako by ste zabudli, že nemohol mať ani jeden prestup podľa jeho predstáv. Každému trénerovi doteraz priniesli dve-tri posily, ktoré chcel. Koeman prišiel v ťažkom období, tak stavia z toho čo má, zapája mladých (Dest, Mingueza, Aruajo, Pedri, Moriba) a aj s tak neskúseným a uplátaným mužstvom vyhral Copa del Rey a v lige bojoval až do konca ... Však to je zázrak a majstrovstvo, čo s tým tímom, ktorý tu väčšina odhadovala tak ma 6.-7. miesto dokázal.
2021-05-12 09:05:54
Nemôže byť pocit márnosti väčší, ako toľko premrhaného úsilia Frenkieho de Jonga! Ten včera absolvoval ďalšiu neúspešnú misiu na obežnej dráhe... Prečítal som si povesť o Lietajúcom/Bludnom Holanďanovi a verzia 2021 by mohla vyzerať aj takto: Obchodná loď Hendrik Johannes Cruiff patriaca Futbalovému syndikátu otcov-zakladateľov vyplávala z Amsterdamu do Barcelony (kedysi známa ako Baŕkeno). Mladý kapitán lode, Frenkie de Jong, sa nestaral o bezpečnosť plavby. Jeho loď bola nesmierne rýchla, neplavila sa obvyklými trasami, nedala sa zastaviť. Kým pomalým a ťažkým lodiam Futbalového syndikátu trvala cesta často osem až dvanásť zápasov, de Jong ich bol schopný prekonať za šesť. Aj to sa mu však zdalo veľa. Jednej noci ho západne od mysu Dobré hernej nádeje navštívil na palube ľstivý Cholo de Grande. Výmenou za to, že sa bude môcť stále plaviť na plné plachty, cez skaly, útesy i plytčiny, bez vetra i proti vetru, mladý kapitán neváhal a upísal sa. Odvtedy loď Hendrik Johannes Cruiff zvládala plavby medzi Amsterdamom a Barcelonou za tri zápasy. Frenkie de Jong bol za to bohato odmenený a na neobývanom ostrovčeku Es Vedrà, v Stredozemnom mori vztýčili pre neho sochu. Po siedmich rokoch zmluva vypršala, a celú loď získal Cholo de Grande. Táto loď nikdy neukotví, bude stále plávať na plné plachty, s vetrom i proti nemu a naveky bude De Vliegende Hollander brázdiť sedem morí krížom-krážom. Príbeh hovorí, že čierna loď prinesie búrku a skazu pre lode, ku ktorým sa priblíži. Námorníci, ktorí Bludného Holanďana uzreli, tvrdia, že zreteľne videli postavu kapitána na mostíku, ako drží list, ktorý chce odovzdať. List, z ktorého sa zachovali len útržky (La Pulga nás potrebuje...kto v Leedsi sa narodil... MEMENTO TIKI-TAKA! ... .... .... ) sa neodvážil nikto prevziať.

2021-05-12 09:38:41
Největší úspěch sezóny je že se změnilo vedení a pokud to jsou kompetentní lidé tak po této předváděné hře musí skončit Koeman a to bude základ případných dalších úspěchů
2021-05-12 09:39:14
Pýtam sa do kedy Pique a Lenglet? Do kedy bude mat barca najhorsiu obranu s velkoklubov,?
2021-05-12 09:58:47
Absolútne takticky nezvladnutý zapas.. nechapem naco meni na 4 3 3 ked doteraz hrali 352 dalšia vec na ktoreho boha stale hra roberto ? to su akože všetci zaslepeny alebo tam ma nejaku specialnu pravomoc ten roberto ze bude hrat aj keby neviem čo ? puig to tam vždy oživi ale koeman ho dava na 3 minuty alebo tam da ilaixa ktory vie prihrat len dozadu.. treba poslat ronalda kade lahšie dokedy nespravi s barcelony holandsku legiu
jirkam Premium
2021-05-12 10:47:59
Psal jsem to několikrát, možná dobrý trenér, ale mizerný coach. Hrají 2.polocas bez nasazení, motivace. Oni,hrát umí, ale hlavami jsou na,tom špatně. Mentální coach,to nám chybí.
2021-05-12 10:52:07
Adminkovia, odhodte svoje komplexy. Viem ze som vas nespocetnekrat ponizil, lebo taky "idiot" ako ja mal nakoniec pravdi pri bartomeuOUT, valverdeOUT roberto OUT atd atd. A teraz znova pri Kumanovi o ktorom uz od jesene hovorim ze tu nema co robit. Viem ze to je pre vas tazke kedze vy sa hrate na odbornikov futbalu a nejaky "idiot" sa ukaze 1000x mudrejsi ako vy, ale to je zivot. Prehltnite uz svoju pychu a verejne sa mi ospravedlnte. Uchovate si aspon kusok dostojnosti
2021-05-12 10:53:27
A chlapsi zapamatajte si moje slova ktore som zu zaciatkom roka napisal. Tento klub caka minimalne 10 rokov bez titulu v lige alebo LM! Ostava 9...
2021-05-12 10:58:47
10 let... Hovado tupe :D zmizni a cau za 10 let.
2021-05-12 11:00:57
včerajší zápas pre mňa priniesol len jedno plus. A to bolo zistenie, že by Dembele, ktorého som za výkony zaznával, mohol hrať na tomto mieste a vcelku sa mu hra darila.......dal gól, prihral na gól a aj v tej obrannej činnosti neurobil chyby.......ale len vtedy, ak bude opakovať podobné výkony viac krát za sebou! V tejto mizérii aj toto málo je pre mňa dosť.....
2021-05-12 11:05:32
Nic se neda vysvetlit :-D jasne..... ono je nekdy tezky si priznat pravdu :-D to je konec toto
2021-05-12 11:18:20
Čítam komentáre..mladí,starí,obrana,útok...
Ale posledných 4-5 zápasov chytil Ter Stegen 2-3 tutovky?
Zle rozhráva,zle vybieha a čoraz menej chytí,čo ide na neho pustí-veď my trénujeme
protivníkových brankárov,podávajú mnohí super výkony a Ter Stegen?,pustí čo sa dá.Je z formy,mal chytať častejšie Neto,je to dobrý brankár,nepustili ho ani odísť,ani do brány....Určite by chytil aspoň 2 góly z posledných zápasov.
2021-05-12 11:46:26
Ale já si ty věci dokážu vysvětlit :). Protože takto přesně dopadali zápasy vale a spol :). Absolutně nepoučitelný paličák :). Chytni se za koule a odejdi protože tohle tady další sezonu nedám. Je mi jasný že nepřiznáš že si to tím střídáním naprosto potopil už x tý zápas za sebou. Ale to co si včera vyváděl to byla taková parodie že se na to bude dlouho vzpomínat. Pro ty co tady vytahují že si nemáme stěžovat však jsme uchcávali ze začátku druhé půlky sezony nad ním a nad těmi výhry. Tak opravdu ne v kontextu celé sezony z něj vůbec nepadám na tlamu jak užasný to bylo, ba naopak tohle mi jen potvrzuje že nebýt zranění tak tu obranu hrajou převážně hráči Pique - Lenglet - Roberto :). Některé zápasy se povedli i vyjma že to utrhl Messi s Grizem a někdy i dembouz který nám taky pár bodů zachránil, ale celkově ta sezona je jen odraz toho jak jsme začali tak jsme i skončily. Strašně. Vůbec neberu argument však si to musí sednout nebo dostávali příležitost nový. NE !. On s těmi hráči vůbec neumí pracovat což v konečným stádiu nás šíleně potopilo. Není to samozřejmě jen vina jeho. Protože obrana pouští kvantum golu a Mats je prostě mimo formu už x měsíců. Ale to jak totálně dokáže zkurvit druhý poločasy to mi hlava nebere. To že při stavu 3:2 vystřídá utočné duo Griez- Dembele a chce to uhrát na výsledek to je totální konina kterou zkouší už x zápasů. To že nasere totálního tragéda který není STOPER a dá ho na stopera. To je už na oprátku. To že si najednou vzpomene na Puiga 5 minut před koncem. To už je jen výsměch jemu samému. Prostě tonoucí se stébla chytá. Po tomhle ho tu ani nechci další sezonu. Po tomhle by Setien LETEL hned. Sorry ale letěl.
2021-05-12 20:09:18
Osobne chyby hracov + nestastne a zle nacasovane striedania nas stali zapas. Koeman odvadza dobru pracu, no vcera pochybil aj on. Vinni su viaceri, a vysledok? Dalsie zahodene body. Uz len odohrat posledne zapasy co najlepsie a potom uvidime. Osobne uz len dufam, ze Atletico vyhra vsetky ostatne zapasy a tym padom aj La Ligu. Tak nebude mat Real nic a my aspon CDR.