Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-05-29 17:41:40
načo tých hráčov vobec kupovali, keď tam pretláčali priemerného záložníka, len aby mal nejaké miesto v základe... je jasné, že sa nikto z nich nemohol rozohrať do formy a nabrať sebavedomie, keď boli len druhou volbou...
2021-05-29 17:50:12
Když se během sezóny 2015/16 zranil a Lucho zkusil dát na beka Roberta, tak tu všichni (znalci) šíleli, jak tam hraje skvěle, že je Dani nepotřebnej a má zmizet, že je jen přítěž a má být jedničkou Roberto...no Dani nám všem ukázal, že zbytečný ještě nebyl a myslím si, že i teď by zahrál na beku líp. Minimálně já bych se na něj rád podíval. Takovou fyzičku jako on jen tak někdo neměl, dvojitý plíce doslova a stále si držel dlouho úroveň.
2021-05-29 17:51:31
Už som sa to dávnejšie chcel spýtať: Čo by ste robili s Waguem?
2021-05-29 17:51:45
A co kdo čekal když se tam stavěl hráč, který prostě musel hrát za každou cenu i přes brutální pokles formy již od roku 2017. Ukazoval že to není žádný BEK.. Však si pomatuji rok 2018 kdy v zimě chytil Semedo formu jak hrom s dembouzem mu to tenkrát fungovalo x zápasů na výbornou. A najednou bum sedl si a x zápasů se přes Roberta nedostal do základu. Nebo ho Valverde strkal místo Alby na levo to mě vždy taky fascinovalo i když tam byl jen 4-5x mám pocit . Kde byl marný a akorát se na něj plivalo. Pak naskočil na poslední minuty a samozřejmě nic světaborného neukázal a opět Hate. Už před lety jsem říkal dokud se tu bude dávat ten záložník na beka a bude tam mít víc minut než kovaný pravý Bek, tak je tady něco zle a žádný bek se tady neuchytí. To samé Wague zahrál tenkrát tich par zápasu nadprůměrně vůbec nezklamal. Nerozumím proč nedostal víc šancí.
leonidas129 Premium
2021-05-29 17:55:05
Velmi dobry clanok. Nevazili sme si v Barcelone dostatocne Daniho, ktory je jednoznacne najlepsim pravym bekom minimalne svojej generacie. Je to jedna z legiend klubu.
2021-05-29 18:18:52
no 100 mil euro a výsledek 0 tomu se říká správné hospodaření
2021-05-29 18:54:36
Hráč takového kalibru se prostě často nerodí a náhrada za něj na trhu prostě není. Přeji Destovi a třeba i Emerson Ovi aby se na tom RB dokázali prosadit a pozvedli tak naší pravou stranu, ale je jasný že kvality Alvese jsou úplně někde jinde.