Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-08-16 09:19:21
Ja len dufam, ze takto to pojde aj dalej... Myslim ze tento zapas by mohol byt dobrym znamenim do buducna, lebo real sociedad je prave klubom z horných priecok tabulky
2021-08-16 09:30:33
Je fajn , že sa hodnotí aj tréner, ale č.8 je pre neho značne prehnané, keď striedania nezvládol ani časovo,ani konkrétnymi výmenami.
2021-08-16 09:54:28
Striedania sú pre mňa nepochopiteľné... Nie som Koemanov odporca ani fanúšik, no výmeny prišli opäť neskoro a bolo evidentné, že nastala situácia - treba niekoho vystriedať, ale nie je jasné koho, aby sa dobre rozbehnutý zápas neskomplikoval. (V uplynulej sezóne v týchto fázach prichádzal Miralem P. alebo Francisco T. a bolo to identické, teda namiesto posilnenia pozície v zápase, nastal kŕč a neistota.) Ani vedenie 3:0 mi nedáva odpoveď na otázku, prečo šiel dole Eric García a Sergiño Dest. Solídne fungujúca obrana bola zrazu vyhodená z konceptu... Navyše de Jong trhá minutáž celú sezónu, tréner ho nevystrieda ani v prípravnom zápase.... A záhadou ostáva, prečo nebol vystriedaný Pedri, ktorý sa - okrem iného - po zákroku na členok len tak tak vyhol škaredému zraneniu...
2021-08-16 10:20:19
Pozitíva - konečne sa nehľadá pri každom kontakte s loptou kde je Leo a či nechce prihrávku. Konečne brankár rozohráva aj nákopmi cez polovicu a nielen furt prihrávkami obrancom - zrýchľuje to hru. Depay - vyzerá byť výborná akvizícia - len som mal z neho pocit že v druhom polčase stratil motiváciu alebo mu došli sily. Roberto - dal gól!
Nehral Isak, ten by našej obrane asi dokázal riadne zdvihnúť mandle.
Negatíva - Teraz keď nieje vpravo vpredu Messi tak sa mi videlo že má Dest nejako menej loptu aj pohybu. Striedania prišli neskoro ale vidí sa mi že Lengletovi a Araujovi to nejako extra dobre spolu nefunguje, takže to bolo možno aj dobre. Ostatné veci tu už boli spomenuté.
Veľmi dôležitý prvý zápas sme zvládli veľmi dobre. Máme sa ale ešte veľa učiť ale viete čo? Myslím, že by to mohlo dobre šliapať. Preverí nás silnejší súper.
puug: To, že útočníkovi hráč najprv vypichol loptu a až potom v sklze dal dolu útočníka (aj keď sťahoval nohu pod seba a snažil sa faulu zabrániť ale aj tak to smrdelo zranením) neznamená nutne, že to faul nieje. Podrazil mu nohu a vyzeralo to dosť nebezpečne, bolo na rozhodcovi či to pískne. Pískol a ja by som mu to nevyčítal. Neúmyselný faul to podľa mňa bol.

2021-08-16 10:33:49
Nevidel som zápas od začiatku, možno preto sa mi zdá byť Griezmannovo hodnotenie príliš vysoké. V druhom polčase dobre pobehol s loptou pred tretím gólom a to bol asi jediný svetlý moment z jeho strany.
2021-08-16 10:42:32
Super výkon, samozrejme ešte treba veľa veci doladiť ale chalani ukázali neskutočný potenciál. Hlavne by som poukázal na bojovnosť a na fakt, že chalani makali jeden za druhého. Konečne bránili a útočili všetci. Tonko snáď bude aj gólový, hlavne nechápem kritiku na jeho osobu. Mal dvoje parádne šance, kedy trafil brno a následne škoda voleja a čo sa práce dozadu týka, tak bol jeden z najlepších. (Áno 120 miliónov, 50 milióny plat atď). Sklamal má trošku koeman, tým že tam nechal pedriho, ktorý sa evidentne trápil a riči alebo demir by to určite viac oživili. Neskutočne som sa tešil po dlhom lete na milovanú barcu a vôbec nesklamala, naopak príjemné pobavila. Uvidíme čo ukáže nasledujúci zápas, keďže bilbao nám moc nechutí.
2021-08-16 10:45:57
Samozrejme, ziadne velke zavery sa nedaju robit po prvom kole, ale vitazstvo sa ceni. Palec hore pre Braithwaite-a, to bol najlepsi vykon, co som zatial od neho videl?
2021-08-16 10:57:10
vcera sme boli efektivni ale este v zivote som nevidel aby barcelona zacala branit doma vysledok s 5 obrancami. Tie koemanove striedania… nas mozu stat trofeje
2021-08-16 12:34:58
Prvý polčas sa mi veľmi páčil no v druhom sa to podobalo na minulú sezónu. Opäť prišlo akési hluché miesto kde sme sa uspokojili s výsledkom a zápas sa zbytočne zdramatizoval. Takisto mi prišli Koemanove striedanie zase chaotické. Napríklad ja by som hneď po polčase stiahol Busquetsa a dal tam napr. Nica na oživenie. Takisto mohol dostať možnosť Demir alebo Baldé, ktorí hrali výborne v príprave. Jediné striedanie, ktoré mu vyšlo bolo to s Robertom. Aj keď si myslím, že ho na ihrisko posielal s úplne inými úlohami ako strielať góly. Ďalej Grizz, on nebude nikdy top driblér alebo tvorca hry. On je výborný v rýchlych narážačkách alebo v pohotových strelách. Akonáhle začne vláčiť loptu tak ju v zápätí lacno stratí. V zápase sa mi páčili Gerard, Eric, Memphis a hlavne Braith, ktorý silno bojuje o zotrvanie v tíme. Všetko sa to budw zlepšovať len to chce čas. Dúfam v návrat Fatiho a Ter Stegena. A ak by sa nepodarilo predať Coutinha tak ho treba použiť. Určite by pomohlo aj mladím máť pri sebe niekoho ako Cou. Verím, že má tímu čo dať veď hral fyzicky náročnú Anglickú ligu. Nieje to padavka len mal kusisko smoly.
2021-08-16 15:23:47
Je mi jasne, ze pridu tazsie zapasy, pridu vykyvy formy a prehry. ALe treba si pozsriet zostavu aka nastupuje. Garcia, Dest, Pedri, Jong. Vsetko mladi chalani a velky rislub do buducnosti. Do toho ich doplna Emerson, Nico, Puig, Demir a Fati.
Ja tomu timu buem fandit dalej a ano aj ked budu prehray a niekto krute mozno aj.
2021-08-16 20:02:09
Pred zápasom ste nadávali na Breithweita - napokon najlepší v zápase. tak isto Griezmana - výborný výkon. Prosím Vás veľmi slušne : zdržte sa pič...n a komentujte futbal nie vypúšťajte slovenské JEDY !!!