Sledoval som ich skoro každý zápas a skoro každý zápas bol najlepší hráč Liveroolu.
Ešte si spomínam na bývalého kolegu ako hromžil keď sa dozvedel že Coutinho prestupuje do barcy. Citujem jeho slová: " prečo musí odchádzať náš najlepší hráč"
Coutinho v sebe tú mágiu vždy mal. Bohužial po vynikajúcom polroku v Barce kde dal v 17 zápasoch 8 golov ho Valvarde pochoval na krídle a potom išiel rapidne výkonostne ale aj psychicky dole
LFC sledujem celkom pravidelne ako jediný klub PL skoro rovnako dlho ako Barcu a tvrdenie soneta by som dvakrát podčiarkol, Coutinho mal neustále problémy s udržaním si výkonnosti najmä po zranení... vždy to potom zamlčal nejakými výstavnými gólmi. V Liverpoole to tolerovali, v Anglicku majú radi technických hráčov... v Barcelone je ale iný tlak a očakávania, tu si každý myslí, že hráči musia mať formu 365dní v roku. Cou to nezvládol asi trošku v hlave a vtedajší Valveho systém mu nie úplne sedel.
Coutinhovi uz neverim...jeden z psychicky najlabilnejsich hracov akych som u nas videl...ked sa mu v zapase nedari, len zvesi hlavu a vsetko ma na haku
Presne tak ako vravite, jeho vykony su ako na kolotoci. To iste, ked hral v Bayerne v jednom zapase 2 goly alebo hetrik a v dalsich 3 neviditelny. Ja som nad nim zlomil uz palicu, nie je to o tom na ktorom poste hra. Keby dostali tolko sanci radsej mladici ako on tak by sa urcite niekto ukazal v lepsom svetle. Netreba zabudat, ze je najdrajhsi prestup v historii Barcelony! A dalsia nemala ciastka poputuje Liverpoolu, lebo je nepredajny a jedina moznost je opat skusat..
Vendeta ja som ho sledoval na hostovani v Bayerne- presne sa k nemu hodi recenzia o nevyrovnanosti vykonov v negativnom slova zmysle- jeden zapas vyborne,jeden dobre- styri zle.A to v Bayerne ktory slapal ako svajciarske hodinky a mal tam absolutnu sancu presadit sa lebo bavori hrali v tej sezone krasny utocny futbal.
To nedává moc smysl.
Kde bude jako hrát?Na AM hraje Pedri a šance tam může dostávat Yusuf.Na levo zas hraje Depay a po repre přestávce má dostávat zase šance Fati.
Opravdu nevidím místo kde by mohl Coutinho pravidelně nastupovat
Puig a cislo 10? ??? Ludia, ja som povodne bol neutralny, no niektori su tak posadnuti Puigom, ze mi ho znechutili. Chlapec nedokazal ani 10% toho, co Pedri. Tak nech ma 10% vycapene na drese ??
Jaký je v tom rozdíl asi v tom že Puig má 500k ročně a COuts 24 Mega čistá ruka. A kvalitně zaskočí i Puig za Pedriho na tich 20-30 Minut na to nepotřebuje hráče co má plat jak kráva. Hraje prostě šíleně a ještě tam vysí otázka 17 milionu liber to POOLU. Tak proč ho neprodat? Sníží se tím náš dluh nebudeme mít až takový problémy a něco z něho kápne. Takhle je tu uplně zbytečný a brzdí příchod nových hráčů.
Coutinho po odchode messiho musi dostat sancu. Moze vstat z popola. Minimalne za skusku to stoji. Ak sa ma platit poolu 20m A 10 zapasov tak tych 9 zapasov aspon musi dostat sancu sa ukazat
Ani teď, kdyby byl zdraví, tak by neměl místo v základu jistý. Jeho jediný post, co by u nás mohl hrát je AM na točku s Pedrim (a Puigem no uvidíme :-)). No útok ... za cca 2 měsíce se postupně budou vracet Aguero s Dembélém (+ před nimi ještě Fati) a myslím, že Koeman zkusí varianty Depay -Aguero- Dembélé, Fati-Depay- Griezmann apod. Pak je tu ve formě hrající Martin a talenti Demir s Colladem. Takže tam se těžko bude prosazovat. A dát hráčovi 10 s tím, že budou většinou sedět mě přijde jako nesmyl, stejně tak ho u nás držet. Nedávno jsem četl, že byl ponouknutý týmům z PL.
Presne Martin77, ja naozaj neviem, kde bude hrať. V zálohe to vyzerá stabilne na Pedri, Busi, de Jong. Ibaže by tréner skúsil bez Busiho -Pedri, de Jong, Cou. Do útoku sa vráti Fati, bude tam Grizi, Aguero, Demir, vráti sa aj Dembele. Krídlo mu nesedí, tak kde pôjde?
https://www.buildlineup.co Ako si fandovia Coutinha predstavuju zakladnu 11ku s nim v zostave ? Nejak si to neviem predstavit, kto bude hrat a kto sediet. Pedri ? Fati ?
V Liverpoole som ho moc nesledoval, ale ked sa mu tam darilo(vraj), tak v nom asi nieco bude. Premier League je kvalitna liga. Zaroven si myslim, ze by sa mu mohlo darit viac v time, ktory sa nesnazi dokombinovat az do brany, tak ako sme to robili s Messim. Priamociarejsi a behavejsi styl by Coutinhovi mozno sedel. No ale uvidime...
Coutinho dokáže převzít úlohu tahouna dokázal to i v repre i v Liverpoolu, je to skvělý dribler dobře čte hru a vizu umí i střílet zpoza 16tky . Je i kreativní doufám ze převezme zodpovědnost a bude tahounem … věřím mu buď teď a nebo nikdy
mundo deportivo... v kazdom pripade, taku formu, aku mal v case najvacsej slavy v poole mat uz u nas nebude, na to stravil prilis vela casu zraneny a putujuci po nemecku, v kazdom pripade to v nom je, len ci to dokaze pretavit este u nas... James bol tiez v Reale len "do poctu", potom eskapadau Nemcov (nepochopil som to cele ani v pripade Jamesa ani Phillipeho) a u Toffies opat kusok pokrial, mozno to by bola cesta aj pre Coutinha...k vyradovaniu cisel sa radsej nevyjadrujem, totalne bejkovina, to by tu 10 uz po Ronaldinhovi nemohol nosit ani Leo...
Hráč ktory sa psychicky zložil z piskotu fanušikov zoberie čislo 10 aby bol naňho vyvijany ešte vačši tlak a aby klub po par jeho odohranych zapasoch platil este viacej penazi ktore nema. Ak je toto pravda tak v barcelone asi robi ekonoma kotleba.
erinob - to, že nám dal 2 góly do psychicky zdecimovanej obrany, ktorá teda už prakticky ani neexistovala nič neznamená a nepotreboval na to žiadny extra "výkon"... bolo to už za totálne rozhodnutého stavu - už vtedy to bol debakel a on ho len navýšil, dať gól Barce vtedy bolo lahšie ako na tréningu...
Myslím, že Coutinhovi treba dať ešte jednu šancu. Tentoraz nie na krídle, ale na poste desiatky, ktorý by mu mohol sedieť viac. Nech ukáže, čo vie. To isté platí aj o Dembelém. Aj on dostane o pár týždňov ešte šancu a keď tu už nebude Messi, na ktorého komár hral podľa mňa až zbytočne často, tak by mohol byť lepší.
Pokiaľ sa nepresadia túto sezónu, potom som na budúcu za predaj oboch.
Kvoli Coutinhovi budeme menit rozostavenie na 4 2 3 1, len aby hral na svojom poste, kde je superhviezda, ale na ostatnych postoch je priemer. Pedri tiez prisiel ako mediapunta a nasiel si svoje miesto v zalohe. Uz to pochopte, ze to neni o pozicii, ale o tom ci hrat vie alebo nie, ci tlak psychicky zvlada. Ak by tam nebol uz ziadny bonus tak budis aj ked jeho plat je v sucasnej situacii ako past na oko, ale platit dalsich 20 mil a po sezone zistit, ze za to nestoji je hrozny tah vedenia.
Reshad Rahman pise na twitteri.Philippe Coutinho has not been offered the #10 jersey by the club so far, amid contrary reports. Barcelona prefers to have nobody wear this number throughout this season, but would only give it to one of the young players IF necessary
Coutinho je můj oblíbenec...
Jako samozřejmě, okamžitě bych měnil odchod Messiho za odchod Coutinha (či kohokoliv jinýho), ale v této situaci, kdy GOAT je pryč, v situaci, kdy Coutinha nikdo nekoupí za požadované peníze a kdy má takto obří smlouvu, bych se s ním domluvit snažil...
A v rámci tohoto snažení bych mu klidně nabídl č.10, přenesl na něj mnohem větší odpovědnost a pokusil se s ním domluvit na prodloužení smlouvy spojené s výraznou redukcí platu. Jasně, on nemůže za tu šílenost, za jakou jej Bartro kupoval, ale vstřícný krok od klubu vůči němu, jasné znamení toho, že se s ním počítá, by možná napomohl jeho souhlasu ke snížení mzdy, abychom jej mohli nasazovat, aby mohl hrát a abychom si mohli dovolit Poolu cálnout těch 20M prémii za odehrané zápasy...
Chcem konečne vidieť starého dobrého Coutinha z Liverpoolu alebo prvého polroka z Barcelony
Ešte si spomínam na bývalého kolegu ako hromžil keď sa dozvedel že Coutinho prestupuje do barcy. Citujem jeho slová: " prečo musí odchádzať náš najlepší hráč"
Coutinho v sebe tú mágiu vždy mal. Bohužial po vynikajúcom polroku v Barce kde dal v 17 zápasoch 8 golov ho Valvarde pochoval na krídle a potom išiel rapidne výkonostne ale aj psychicky dole
Kde bude jako hrát?Na AM hraje Pedri a šance tam může dostávat Yusuf.Na levo zas hraje Depay a po repre přestávce má dostávat zase šance Fati.
Opravdu nevidím místo kde by mohl Coutinho pravidelně nastupovat
Treba to dať hráčovi, čo nikdy nenastúpi a bude pokoj.
RoAd toho Puiga som trepol, aby som urobil radosť Johannovi a spol.
Ale hráč robí z čísla číslo ⚽✊
Pokiaľ sa nepresadia túto sezónu, potom som na budúcu za predaj oboch.
Jako samozřejmě, okamžitě bych měnil odchod Messiho za odchod Coutinha (či kohokoliv jinýho), ale v této situaci, kdy GOAT je pryč, v situaci, kdy Coutinha nikdo nekoupí za požadované peníze a kdy má takto obří smlouvu, bych se s ním domluvit snažil...
A v rámci tohoto snažení bych mu klidně nabídl č.10, přenesl na něj mnohem větší odpovědnost a pokusil se s ním domluvit na prodloužení smlouvy spojené s výraznou redukcí platu. Jasně, on nemůže za tu šílenost, za jakou jej Bartro kupoval, ale vstřícný krok od klubu vůči němu, jasné znamení toho, že se s ním počítá, by možná napomohl jeho souhlasu ke snížení mzdy, abychom jej mohli nasazovat, aby mohl hrát a abychom si mohli dovolit Poolu cálnout těch 20M prémii za odehrané zápasy...