Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-08-22 10:22:42
Depay je najlepsi utocnik Barcy. Ale ma to dost zjednodusene ked tam s nim hraju Griez a Brait.
2021-08-22 10:31:09
Včera to bol jeden veľký chaos od začiatku po koniec zápasu ??
2021-08-22 10:31:54
Náš lord ktorý sa po prvom zápase videl už niekde inde prepalil z 5 bránu ?mame to top útočníka ?
2021-08-22 10:34:45
Araujo dost nízká známka. V soubojích byl naprosto dominantní a zachránil jistý gól a díky tomu jsme získali aspoň jeden bod.
2021-08-22 10:39:34
Výsledok nie je zlý, keď sa pozrieme na to, že v akých srackach Barca je ..koľko hráčov je na maródke, že odišiel najlepší hráč. Šance boli na oboch stranách, avšak mrzí hlavne tá tutovka lorda ..možno by sa zápas potom vyvíjal inak. Neto veľmi zle pri rozohravaní, veľmi zle hodnotil situácie. V obrane jednoznačne perfektný Araujo, + dal gól, pričom je otázne či tam faul od lorda bol. Frenkie neskutočný, dopredu, dozadu, jednoznačne najlepší. V útoku jedine depay. Griezman hrozný výkon, a lord ešte horšie. Pekné, že šancu dostal demir. Začína ma veľmi hnevať Alba a jeho výkon, tak snáď sa spamäta. Na san manes..proti bilbau, bez Messiho ..aj ten bod poteší. Bohužiaľ v súčastnosti nemáme v útoku kvalitu. Jeden hráč to nespasi.
2021-08-22 11:26:45
S Albom by sa malo niečo spraviť, predať/nájsť nového LB/dať šancu Baldemu. Nová sezóna a rovnaký Alba. V obrane slabý, otvára za chrbtom zbytočne priestor, nedôrazný, laxný, do obrany si len vyklusáva. Teraz nemá v útoku Messiho, tak tam centruje na náhodu. Obligátna žltá karta nemohla chýbať.

Do našej brány by som kúpil niekoho, kto má nohy len to, aby stál. Je neskutočné, ako sa hráči zbytočnou prihrávkou do zadu na brankára alibisticky zbavujú zodpovednosti rozohrať dopredu. Zbytočne sa tým dostávame pod tlak.

Komicky pôsobil Roberto, ktorý tam stále rukami gestikuloval a snažil sa riadiť ostatných, ale keď mu nabiehal Memphis a pýtal si rukami prihrávku medzi obrancov, tak Roberto zastavil a nahral na dva metre dozadu.

Braithwaite na to nemá a mali sme priviesť za tých 15 mega Rafu Mira, ktorý by aspoň na hrote silou vyhrával súboje a podržal loptu.
2021-08-22 11:36:09
Holanďania Depay, De Jong dobre. Griezmann a Braithwaite sú horúci kandidáti na zohrievanie lavičky, keď sa vrátia Coutinho, Fati, Moskyt a Aguero. Dúfam, že rásť bude aj Demirko.
2021-08-22 11:39:38
Garcia a Dest mali mať určite vyššie hodnotenie. Dest to narozdiel od Albu ťahal dopredu ako jeden z mála a nebyť Garciu, ktorý musel behať 90 minút za Williamsom a potom v poslednej minúte nám v podstate zachránil bod
2021-08-22 11:53:26
Griez slabý uplně vypojený, šílenost. Martin šílený. Depay určitě ne tak brilantní co se hodnocení týče. Kromě opravdu golu a té jedné střely ke konci co šla asi dva metry vedle neměl pomalu nic, první nahrávku směřoval jinam to že se odrazila k Martinovi hezké no, pak se tam utápěl v kličkách a x přihrávek a balonu ztratil.. Ale z té trojky byl nejlepší. Slušný výkon, dal gol. De jong klidně větší hodnocení ten byl o parník nejlepší na hřišti. Neto nejistý, ale zase 3 goly tam vytáhnul. Obrana šílená, Busi uplně mimo. Pedri kromě pár zrychlení a balonu z první. Fakt bez kouzla. Eric prostě marný celý zápas a zaklincoval to tou redkou, to už byla třešnička na dortu. Suma sumárum byly jsme jasně horší celý zápas. A tahali za slabší konec.
2021-08-22 12:09:16
Jak jsem již říkal mnohokrát
Nemám rád toto hodnocení, nerozumím mu a nechci mu rozumět. ????.
De Jong jasně nejlepší hráč na hřišti, Depay určitě patřil k tomu lepšímu, za mě lehce podhodnocený Araujo, třeba ve srovnání s Demirem. Ale to zkrátka vychází z toho hodnocení. Nic nezkaziš, máš 6,0. ???.
2021-08-22 12:31:37
Viem, že viacero hráčov zahralo horšie, no za mňa to hlavne posral Koeman. Garciovi umrie dedko a on ho dá do základu. Je jasné, že ten chalan bol myšlienkami inde a podľa toho to aj dopadlo. Pre mňa Koeman ako tréner po tomto skončil. Pokiaľ niekto nemá rozumovú kapacitu na to aby si uvedomil, že Garcia nemal v takej situácií hrať nemá na poste trénera čo hľadať. Aby toho nebolo málo, tak Piquého ktorý má zdravotné problémy dá do základu a Piqué sa zraní. A podľa Busquetsovho výkonu by už konečne mohol Koeman prísť na to, že Sergio je síce naša legenda a aktuálne aj kapitán, no proti súperom ktorý hrajú taký futbal ako Bilbao je Busquets na trávniku úplne zbytočný. V zálohe s Pedrim a Frenkiem mal hrať namiesto Sergia niekto iný a Sergio mal prísť prípadne ako striedajúci hráč.
2021-08-22 12:44:05
Mohl dostat šanci v druhém poločase Manaj místo Martina či Griezmanna a jít na hrot. Stejně ti dva byli včera k ničemu a Manaj by určitě aspoň bojoval a mohl se ukázat ?
2021-08-22 12:44:14
Priemerní hráči, priemerná hra.Jednoducho zatiaľ na viac nemáme a to nielen teraz.Vlečie sa to už pomerne dlho.Takže zatiaľ skôr sklamanie. Uvidíme ako bude ďalej.
2021-08-22 13:39:50
Pozitivum: Pedri ide na dovolenku (konecne, aspon dufam)
Negativum: Brathwait a Griezmann, uplne neviditelni....rozohravky Neta, pri vysokom napadani pred brankarom je hlupost rozohravat tesne okolo brany, treba loptu dostat dalej presnou prihravkou....ja byt trenerom tak im to zakazem, aspon pri vysokom presingu supera....
2021-08-22 14:13:23
Za mna FDJ, jednoznacne najlepsi hrac, skoda ze nema poriadneho partaka. Utok bieda, brait a griez mali ist spolu dole v tej 60min, lebo boli jalovi. Emersona za desta som nepochopil. Pekne ze sancu dostal Demir, ale bol nejaky moc vyplaseny.
Roberto prihral na gol, co je fajn, ale cakal by som od neho v strede pola viac odvahy a nie vsetko davat nazad na Frenkieho a Griezmanna. Cele zle.
A coaching od Ronalda, no vysoky standard. Prehravali nas cely zapas a on podla mna ani teraz nevie, kde bol problem a ako mal pozmenit hru. Jedine pozitivum, ze stiahol Pedriho, ktory je vyborny hrac, ale vidno na nom, ze potrebuje pauzu.
2021-08-22 14:21:15
Byt na Laportovom mieste, tak pokial este sa neuzavrelo prestupve, tak volam do Atletica, ci ta vymena Griezmanna za nejakeho zaloznika stale plati.
2021-08-22 15:08:01
Viem že Bilbao je ťažký súper.. Ale aj tak dosť sklamanie... Jedna vec je remíza ale druhá vec je to že my sme mali problém strielať na bránku súpera... Laporta dosť sklamanie zatiaľ... Griezmann zhasol ako sviečka, už úplne pochybujem že by ako koľvek nahradil Messiho.. Laporta chce spraviť konkurencie schpný tím.. Pritom hráč zadara zahrá lepšie v útoku než Griezmann... Braithwaite na Barcu nemá... Vyšiel mu zápas proti Sociedadu, ale tí nemali formu... Je úbohé mať taký útok.. Ja len dúfama, že Fati sa dá dokopy a zranenia sa mu budú vyhýbať... Dembele.. No hádam niečo predvedie ešte.. Ak nie tak tiež predať...

Je priam úbohé aby mal tréner tak "široký" káder, že musí dúfať na zázrak v útoku po tom čo tam pošle Demira, nakolko nikoho íneho tam poslať nemá...

Pedri sa musí naučiť vziať veci na seba aj, hrá skvelo v strede, ale chce to aby viacej prihrával do predu-mal viac asistencií, tlačil to proste.. Je mladý takže verím že to príde...

Araujo.. Myslím si že ukazal že ma na základ.. Chalan to ma v hlave v poriadku... Myslím si že neraz ukazal že ma na základ, dosť toho zachránil.. Proti hráčom ako Williams je top.. Nakolko ma výšku aj rýchlosť a hlavne ROZUM... Dúfam že bude mať viac šancí a že sa nezraní..
2021-08-22 16:01:20
bod zo sam memes je urcite velmi ceny. nebojte prehry a remizy este pridu. par jedincov si tu mysli, ze budeme vyhravat kazdy zapas. len namiesto tej neustalej kritiky nezabudnite aj obcas fandit...