Ako máš pravdu, dá sa to.... Ale príde mi to ako keď som hral Fifu a jebol som pred granadou skúšobné rozostavenie lebo som vedel ze vyhrám. Toto neni fifa,
1 Varianta máš tam asi 6 hráčov -21r
2 variant, nepamätám kedy mala Barca taku formáciu naposledy...
Áno mám tam veľa mladých hráčov a čiastočne to vyzerá ako FIFA. Ale s tým, čo je k dispozícii sa nič iné veľmi nedá vymyslieť. Tých 6 mladých bol účel, preto som tam napríklad nedal Baldeho.
Ale k variante 1)
Ak by to nezvládal Nico, či Gavi, môžem nasadiť Busquetsa či Roberta (viem, veľa ľudí s tým má problém). Ak by naskočil Busquets, mohlo by sa to teoreticky stiahnuť na 4-4-2, kde defenzivnejši by boli Busquets a buď FDJ/Nico a ofenzívnejší Coutinho a Gavi/FDJ, podľa toho, kto by šiel dole. Tým pádom sú tam 3 zo 4 skúsených hráčov.
Alebo stiahnuť Desta a dať tam Busquets/Roberto a hralo by sa 3-4-1-2 ako som napísal vyššie, s tým že defenzivnejší Busquets a Nico (skúsený a nováčik) a ofenzívnejší Gavi a FDJ (to isté). A traja stopéri by mohli zabezpečiť solídnu obranu a vykryť Busquetsove nedostatky.
Demir môže byť nahradený Luukom de Jongom.
V obrane prípade potreby môže naskočiť Piqué (chcel som ho šetriť, je po zranení) namiesto niekoho z dvojice Garcia-Mingueza/Umtity.
Pri 3-4-1-2 by trojica stopérov mohla vykryť Busquetsove nedostatky. Navyše beriem to tak, že Gacia-Araujo bude budúca stopérska dvojica do budúcnosti na pár rokov, ak sa teda nenájde lepší stopér, nech sa zohrajú.
Desta beriem už ako základ, Balde by dostal šancu nabudúce, ale chcelo by to vyskúšať Mingueza/Umtiti na Albovom miestne, či sú schopný tam hrať, pretože za Albu je záskok len Balde. Za mňa Umtiti by mal dostať šancu, pokiaľ nebude mať problém s kolenom, verím, že by mohol byť rovnako dobrý ako pred zranením. Keď už aj Dembélé dostáva šance, mal by aj on a zatiaľ nedostal.
Samozrejme Piqué by mohol naskočiť aj pri 4-3-1-2 a vymeniť horšieho z trojice Garcia-Araujo-Mingueza/Umtity.
Panecku janecku, co to je za zostavu? Drz sa zakladu, Balde musi byt v zakladnej 11stke. A potom na tom stavaj. Umtitiho a Minguezu nechaj sediet. Prvy na tribune, druhy na lavicke.
Nico nie je v nominacii.
Hrať s Lukom na hrote a krídla Coutinho a Depay je uplne zabíjanie potencialu tímu..
-----------------Ter Stegen
- Mingueza - Aurajo - Garcia - Balde
---------------Nico - De Jong
---------------Gavi - Coutinho
---------------Demir - Depay
Coutinho normálně na pozici Pedriho a útok Depay,Lukk,Yusuf.Jedině takhle budou hrát všichni svojí pozici.
Dest-Araujo-Garcia-Mingueza/Umtiti
FDJ/Nico ako DM a potom Gavi a Nico/FDJ podľa toho, kto by hral, nad nimi Coutinho
Depay-Demir
Alebo 3-4-1-2
Araujo-Garcia-Mingueza/Umtiti
Defenzivnejši záložníci Busquets a Nico, ofenzívnejší Gavi a FDJ nad nimi Coutinho
Depay-Demir
Výhodou je, že oba varianty je možné zmeniť striedaniami počas hry.
1 Varianta máš tam asi 6 hráčov -21r
2 variant, nepamätám kedy mala Barca taku formáciu naposledy...
Ale k variante 1)
Ak by to nezvládal Nico, či Gavi, môžem nasadiť Busquetsa či Roberta (viem, veľa ľudí s tým má problém). Ak by naskočil Busquets, mohlo by sa to teoreticky stiahnuť na 4-4-2, kde defenzivnejši by boli Busquets a buď FDJ/Nico a ofenzívnejší Coutinho a Gavi/FDJ, podľa toho, kto by šiel dole. Tým pádom sú tam 3 zo 4 skúsených hráčov.
Alebo stiahnuť Desta a dať tam Busquets/Roberto a hralo by sa 3-4-1-2 ako som napísal vyššie, s tým že defenzivnejší Busquets a Nico (skúsený a nováčik) a ofenzívnejší Gavi a FDJ (to isté). A traja stopéri by mohli zabezpečiť solídnu obranu a vykryť Busquetsove nedostatky.
Demir môže byť nahradený Luukom de Jongom.
V obrane prípade potreby môže naskočiť Piqué (chcel som ho šetriť, je po zranení) namiesto niekoho z dvojice Garcia-Mingueza/Umtity.
Pri 3-4-1-2 by trojica stopérov mohla vykryť Busquetsove nedostatky. Navyše beriem to tak, že Gacia-Araujo bude budúca stopérska dvojica do budúcnosti na pár rokov, ak sa teda nenájde lepší stopér, nech sa zohrajú.
Desta beriem už ako základ, Balde by dostal šancu nabudúce, ale chcelo by to vyskúšať Mingueza/Umtiti na Albovom miestne, či sú schopný tam hrať, pretože za Albu je záskok len Balde. Za mňa Umtiti by mal dostať šancu, pokiaľ nebude mať problém s kolenom, verím, že by mohol byť rovnako dobrý ako pred zranením. Keď už aj Dembélé dostáva šance, mal by aj on a zatiaľ nedostal.
Samozrejme Piqué by mohol naskočiť aj pri 4-3-1-2 a vymeniť horšieho z trojice Garcia-Araujo-Mingueza/Umtity.
Nico nie je v nominacii.