Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-09-24 08:26:58
Ja že ho Laporta vyhodil :D
2021-09-24 08:36:22
Ronald ty analyzer, analyzujes uz druhym rokom... ta veta ma vie tak vytocit
2021-09-24 09:18:28
Nemôže tréner povedať po bezgolovom zápase v Cadize, po dvoch strelách na bránu, že nemám mužstvu čo vyčítať.
Stále dookola výhovorky na káder a pičoviny. V cádize by vyhrala aj Slavia alebo Sparta a to nemajú ani zo štvrtiny taký káder jak Barcelona.
Dlho som si koemana zastával ale už som stratil nervy, on podľa mna motiváciu lebo vie že vždy sa môže vyhovoriť na zranenia.
Nieje to vždy o kadry ale o taktike a nastavenia mužstva.
Nehovorím o tom ako sa musia cítiť hráči keď tréner v každom rozhovore hovorí ako nemá hráčov.
Lester vyhral ligu s akým kádrom?
2021-09-24 09:40:07
Keď vidím skóre Realu, tak mam až strach. A pritom, nikoho poriadneho do základu nekúpili. Ešte im odišli dvaja stopéry. Ale hold, prišiel kvalitný tréner a z mužstva ktoré hralo prd, sa stal valec. Toz Ronald, nie je to na zamyslenie?
2021-09-24 11:38:00
Ako na jednej strane je mi Koemana ľúto dostal klub totalne v srackach bez hracov na kvalitu barcelony.. na druhej strane hrat s cadizom ako keby sme novacik v La Lige je otras.. ale ved co si budeme hovorit treba to brat ako slovensky stat a politiku.. co sa 12 rokov rozkradalo nemozeme cakat ze za 2 roky sa upletie bic z hovna.. jednoducho barcelona je mimo svetovej spicky na najblizsie 4 roky urcite a len zaslepenci si myslia ze budu hrat buduci rok o LM vee ruku na srdce 80% tuto fanusikov zacalo fandit barcelone za zlatej ery a teraz cakate ze tam stale budeme.. nie nebudeme budeme hrat druhe husle velmi dlho tak ako to mal liverpool united ac milan atd atd atd :) futbal je biznis par chyb a je po biznise. Dobreho hraca neuplatime slabych preplatime lebo nikto dobry sem nepojde.. neni tu potencial vela rokov.. barca potrebuje krizoveho
Manazera nie laportu ktoreho cules volili len po uspechoch.. barcelona uz davno nemala byt fan club. Teraz to vsetko funguje v 100 milionoch eur.. nie v desiatkach ako v roko 1940.. dakujem a teraz hejty ocakavam..
A koeman ? Moze sa snazit ako chce neurobi nic.. na vykrytie obdobia pohode trener.. klopp tuchel ani nikto si nepojde pokazit meno do skrachovaneho klubu ktory nema potencial 5 rokov..
2021-09-24 12:09:38
Tie sracky v ktorých sa Barca ocitla sú veľmi veľké dá sa pochopiť tréner že hovorí ze nemá hráčov ano isto by to bolo lepšie s tými co nemôžu hrať ale bez nejakej taktiky prispôsobenej súperovi, zostave (myslím všeobecne) a nejakého plánu to nejde no Ronald ho nemá v posledných troch zápasoch sa to úplne ukázalo Bayern nás rozsekal ano ale ten tím je už zohratejsi a dlhšie spolu je top mužstvo ale sakra my nehráme len proti Bayernu my sme hrali s Cadizom Granadou budeme hrať s Mallorcou to akože cely čas budeme trpieť ci vôbec dáme v zápase gól? To je cele zle ano dá šancu mladým to jediné kvitujem a som za to rád aj keby zranení uz hrali hoci pár minút by dostali z Béčka by to bolo dobre no jednoducho mu chýba plán a nevie reagovať na priebeh zápas ľudia vedia pochopiť ze nie vždy zápas vyjde my sme Barca nám by sa to nemalo stavať ale stane sa sú aj také zápasy a dni ale ak sa hra dobre tak ľudia to prepacia a budú to pozerať a nie ako teraz ze až bolia oči pri pohľade na tieto zápasy a nie ako Roberto povedal ze nechápal piskotu tak ako neviem ze ci nevie ako hra hral ako keby nemal sebareflexiu a ešte vyplakava nad tým mne je jasne ze to nie je príjemné ale prečo to tak bolo mu nedochádza? Na tomto všetkom nemá podiel len tréner ale aj tím no práve tréner na to je aby mužstvo pripravil a dostatočne namotivoval na zápas a dal im nejaký ten plán a taktiku
2021-09-25 01:05:25
Úžasné koľko odborníkov sa tu nazbieralo. Ja by som ich všetkých chcel vidieť v koži trénera. Ćo s hráčmi, ktorí nevedia urobiť jeden na jedného, alebo sa podkýňajú o loptu ? To je trénerova chyba, že 20 sať a viac ročným hráčom chýba primeraná kvalita ? Dobrý bože s týmto materiálom budú radi, keď skončia v prvej polovici tabuľky. Má akože tréner otvorene priznať, že má jedno podpriemerné mužstvo ? No to by asi nebolo motivačné.