Tie hodnotenia su uplne na nahodu mam pocit :D Coutinho 5,2 nevyužil priame kopy :D Nico 6,3 do zapasu sa moc nedostal. :D normalne sa natom smejem. Za vcerajsok jedine ter stegen zahral svoj standart ostatní podpriemer. Este stoperska dvojica zahrala super ostatny fakt lavickovy hraci. Az mi je smutno aky mame kader stale som to nejak neprekusol ze sa z top klubu kde mame hviezdy dostaneme do stadia ze by hral aj vitek a filip šebo zaklad. 15 rokov som zapinal Barcelona s tym ze dnes výhra len neviem kolko golov nasuka superovi. Tuto sezonu zapinam s tym ze budem rad ak jeden mozno dvaja hraci zahraju na top úrovni... a luto mi je aj trenera na ktoreho hadzu spinu vsade kde sa da ale ked sa pozriem aky ma kader ked neratam zranenych tak to je vtip...
Je to tak, když pominu zraněný, tak ten kádr je hrozný...Pokud se nesežene nejaky sponzor, nebo investor co do toho bude sypat peníze, tak bude problém se vubec dostat do LM. Je to smutné,ale bez penez se k nám nikdo z TOP hráčů nepožene :-//
NAMOR3101: Potřebujeme někoho, kdo nám bude sypat peníze? Takový Bayern má naprosto úžasný tým a bez toho ani by museli koupit jediného hráče přes 100m. Hráče občas koupit, ale za rozumnou cenu, co má slušný potenciál jít na horu(dobrý skauting). To nesmyslné rozhazováni Barta za hráče s cenovkou přes 100m nás to dostalo tam, kde jsme. Chce to dát prostor mladým hráčům a být trochu trpělivý.
Tak to hodnotenie je trochu divné tréner dostane 4 a to sa ho nechcem zastávať a najslabší hráč 5,5 . Celé mužstvo po takom výkone malo mať minimálne o jednu až dve známky nižšie hodnotenie.
Martin77 - ono s tým bayernom máš ale aj nemáš pravdu. Je pravda že bayern je bez super bohateho investora a zvladaju to úžasne. AVŠAK - bayern má taketo hospodarenie uz dlhé roky. Kým my sme v odlisnej situacii: Barca sa stala obeťou strašnej finančnej ekonomiky bartomeua a spol. My sa dokážeme pozbierať obchodovanim na styl bayernu, ale to bud trvať hrozne dlho... Ja osobne viacej súhlasim s NAMOR3101, ze nejaky investor by sa zisiel. Ono by stacili nejake peniazky na nastartovanie a potom by sme vedeli ucinne nabehnut na styl ala bayern a vytvorit znovu skvele muzstvo. Ale proste zachvilu sa minu hodnotni hraci ktorych predaje by pokryli dlh a aj zaroven poskytli zdroj financii na dobre transfery.
SpectraLab: Jako máš taky pravdu, že okamžitá pomoc nákupu pár kvalitních hráčů by se šikla. Jenomže, kdo by nám chtěl prodávat své opory. Iť Real neuspěl s 200m za Mbappého. Je možný, že jestli se budou City prát o Haalanda, tak budou třeba taky potřebovat ňáký prachy navíc jeho příchodem by další hráči přišli o minuty. Už se mluvilo o odchodu Silvy, který hrál málo a teď i o Sterligovi, který má smlouvu už jen do 2023. Osobně bych přivedl Kessiho, který mu končí smlouva příští rok. Jaká ména tebe napadají, který by mohli okamžitě pomoct Barce jít na horu? A reálná jména. ;-) Ne KDB ani Bruna :-). Ještě se tu spekulovalo nad Pogbou, ale toho dle machýrka, který hraje podle toho jak se vyspí doufám, že ho v Barce neuvidím.
cout dostal od sportu 3..cisty blud, patrl k tomu lepsiemu urcite. puig neurobil nic dobre? 1.dotyk mu sice nevysiel, z coho sme skoro dostali gol, potom nepokazil nic a velmi pekne zalozil akciu, po ktorej sme mohli vyhrat..
Coutinho patril k tomu lepšiemu? Hovoríš o včerajšom zápase, alebo si sledoval niečo zo záznamu? Lebo Coutinho bol od svojho príchodu až po záverečný hvizd najslabší hráč na ihrisku. Najviac ma dostal ten center v 86´ minúte, ktorý poslal na tribúnu. Coutinho nemá v Barcelone čo hľadať. Megafail od prvej chvíle.
to ze patril k tomu lepsiemu neznamena, ze hral dobre:) to nehral nikto..pises, ze depay bol najlepsi..je tam na goly, nedal.. takze par kluciek co mu vyslo tiez neznamena, ze hral dobre..
Mali sme troch hráčov na jeden post -Messi,Griezmann ,Couthino. Dvaja odišli a ostal ten najhorší ,tak potom sa netreba čudovať ako vyzerá hrá mužstva, Aj keď tu boli všetci traja tak to nebola žiadna sláva.
Oleguer23Legend Sergi má viac.? Aj Nico. Na ten hype, čo je okolo nebo, by mal prekonať aspoň Roberta.(v zálohe hrá nejako lepšie ako na RB)
Na to, že stále tu melie o tom, že superuniverzála a stelesnenie Messiho, Iniestu, Puyola v jednom “ryšavý” nestavia, som čakal viac. Mladší hráči ukážu viac ako on.
adam25255 - Keby tých mladších tiež nasadzoval tak málo a po dlhých pauzách ako Puiga, tak by ukázali tiež prd a stratili by formu a hlavne sebavedomie... Ako to možeš porovnávať s Robertom, ktorý hrá každý zápas minimálne polčas a dlhé roky celé zápasy... to je fakt "férové" porovnanie...
To len hejteri Puiga píšu, že je nástupca tých všetkých, aby ho zosmiešňovali a čakajú na každú jeho chybu, aby mu ju mohli vytknúť... a hocičo dobré čo urobí, to akože nevidia - skutok sa pre nich nestal :D
ak by mal riki doveru a hral by castejsie, bol by lepsi. ked nehra pedri ma hrat on. casto na lopte, stale sa snazi nieco vymysliet. dat ho po 2x na poslednych 10-15 min. a chciet od neho supervykon je smiesne detinske.
Adam, uz som ti minule pisal, ze pouzivaj rozum vo svojich komentaroch. Realne sa zamysli a potom pis. Hodnotenie je trosku scestne. Puig ani neziaril vcera, ale ani nesklamal. Skoda tej uvodnej chyby, ale na 10-15min to nebolo zle, resp. povedal by som, ze uhral viac ako niektori za svoju cast zapasu. Ak si cakal, ze nastupi, urobi slalom cez piatich hracov a da gol, tak to si na omyle. Ale to neukazal ani jeden hrac zo zakl. zostavy.
Puig urobil chybu keď nechcel odísť na hosťovanie ak vidím že ma tréner v tíme neche idem hosťovať a do tímu kde budem hrať základ. Získam sebavedomie skúsenosti a vrátim sa o sezónu prípadne dve. Takto sa akurát zakopal, nemá minúty sebavedomie mu určite spadlo a lepšie to nebude lebo sa nemá kedy zlepšovať. Koeman ho proste nestavia lebo mu nedôveruje.
Tak ano Puig a jeho prvy dotyk s loptou a skoro sme dostali gol. Ale ten pas krizom cez cele ihrisko na Piqueho ktory nasledne vysunul Memphisa, ktory netrafil branu, bol ukazkovy. To by vacsina hracov u nas nedala.
No tak pojde, možno ale nepojde... Každopádne je to jeho volba, ako dlho chce veriť, dufať, bojovať o to, že sa raz presadí v Barce, neviem prečo by mal byť za to hejtovaný, absolútne nechápem, to by malo byť práve jeho plus, že ho iné kluby nezaujímajú... možno chce hrávať iba za Barcu a až keď sa mu to definitívne nepodarí, až potom bude možno uvažovať o iných tímoch.
No od doby co jsem na něj začal vsazet nepromění ani prd a včera jsem se fakt držel za kebuli, tak nám to asi spolu není souzený. Holt se na to vyseru a třeba to tam zas začne padat. :)
Já jen doufám, že kluci nic neuspechaji-to klidně ještě ať chvílecv utoku trpime, nez pod nátlakem výsledku to uspěchat. Známe jak moc se to vyplácí...
Známky všetkých hráčov sú dosť vysoké a nezodpovedajú výkonu, ktorý podali. Zvlášť neadekvátne je hodnotenie Desta L de Jonga. Tým obom by som dal maximálne 4.
picujes na coutinha ze posle center na tribunu, ale potom oznacis za najlepsieho depaya, ktory 2x netrafi branu z par metrov. hlavne ten center od LdJ ked netrafil ani loptu :D
"ale nebol schopný urobiť nič dobre." ten co to psal si dělá srandu? Ano hned první dotyk mu nevyšel a málem z toho byl gól (což by asi znamenalo, že by si pod Koemanem už nikdy nezahrál), ale pak neudělal jedinou chybu a v závěru jsme mohli dát gól právě díky jeho skvělému pasu do běhu na druhou stranu hřiště na Piquého, který pak dal míč na Depaye a ten byl ve vyložené šanci. Já neříkám, že je Puig nejlepší hráč na světě, ale někteří už jsou proti němu úplně zaslepení...
sylarko ja si nemyslim, ze to je hype. Len jednoducho na jednu stranu sa tu niekto stazuje, ze mame vela zranenych a nema kto hrat a na druhu stranu, hrac ktory ma 22 rokov a nieco musi vediet, nema priestor ukazat co vie.
NA jednu stranu su tu hraci, co kazdy zapas nieco pokazia a dostavaju nove prilezitosti a na druhum ked Puigovi nieco nevide je na neho hate zo strany Koemana. Ale ked vide tak nikto nic. Ja som za rovnocenny pristup k hracom
snapshot: bohuzial, chyba je na oboch stranach. puig, ze nesiel na hostovacku aj ked vedel, ze hrat nebude. a koemana, ze mu proste tu sancu neda. ono kazdy trener ma svojich oblubenych a neoblubenych hracov, aj ked nie vzdy je to za zasluhy a kto ako hra.
tak Mingueza ma taky face, ze nevies ci je mimo alebo to iba hra. Ale mne sa jeho hra na pravej strane obrany paci. S Araujom sa doplnaju a dokonca dokaze sllusne podporit utok. Dest sa vacsinou taha po ciare ale Mingueza sa neboji ist od ciary k roku 16stky a az k stredu.
On asi nepozera pravidelne nase zapasy lebo toto by nepovedal. Nadava sa na hracov ze Koeman za to nemoze. To fakt si niektori myslite ze mame hracov na urovni Granady a Cadizu? Ze to chaoticke utocenie bez systemu a organizacie je kvoli hracom? Ze ten neexistujuci pressing je kvoli hracom? Ze hrame uplne na nahodu je kvoli hracom?
Určitě viděl tak maximálně nějaký zápas, když hrála Barcelona Ligu mistrů jinak neviděl ani ň z ostatním zápasů a bude říkat takové věci a dělat jako by byl největší znalec Barcelony a toho jak se teď prezentuje... Já jsem upřímně nevydržel ani do třetího bodu a musel jsem to vypnout, protože to se fakt nedalo poslouchat.
Moj nazor, prijmem akukolvek konstruktivnu kritiku :)
Na to, že stále tu melie o tom, že superuniverzála a stelesnenie Messiho, Iniestu, Puyola v jednom “ryšavý” nestavia, som čakal viac. Mladší hráči ukážu viac ako on.
To len hejteri Puiga píšu, že je nástupca tých všetkých, aby ho zosmiešňovali a čakajú na každú jeho chybu, aby mu ju mohli vytknúť... a hocičo dobré čo urobí, to akože nevidia - skutok sa pre nich nestal :D
A neustále trpí bludmi, že je jeho syn.
Puig mal ísť na hosťovanie a ukázať, že na to má, nie sedieť na lavičke a plakať u Laportu.
Takže riešenie je plakať na vedení? Keby nemal kto hrať v zálohe, nepoviem.
Za to sedenie na lavičke ho tu niektorí volajú srdciarom a robia z neho čo ja viem čo. Robí zo seba len obeť.
Já jen doufám, že kluci nic neuspechaji-to klidně ještě ať chvílecv utoku trpime, nez pod nátlakem výsledku to uspěchat. Známe jak moc se to vyplácí...
Mingueza bol tiez ten lepsi priemer. Som nesmierne zvedavy, ako budeme hrat bez Frenkieho
NA jednu stranu su tu hraci, co kazdy zapas nieco pokazia a dostavaju nove prilezitosti a na druhum ked Puigovi nieco nevide je na neho hate zo strany Koemana. Ale ked vide tak nikto nic. Ja som za rovnocenny pristup k hracom
podla mna mu sezona zatial vychadza
ja stým SÚHLASÍM ! Komean stay and work....