Katalánci vo včerajšom zápase proti Cádizu potrebovali nutne bodovať, ale nakoniec získali len bod za bezgólovú remízu. Herný prejav bol chaotický, v útoku nevie nikto streliť gól. Čakať preto dobré hodnotenia nemožno.

Hodnotenie hráčov bolo zostavené podľa nasledovného kľúča -> do úvahy sme brali 2 subjektívne zdroje: hodnotenie portálu ESPN a hodnotenie katalánskeho denníka Sport a potom hodnotenie dvoch štatistických portálov Whoscored.com a sofascore.com. Pri každom hráčovi je priemer známok z týchto 4 zdrojov s komentárom portálu ESPN. Kompletné čísla nájdete v tabuľke na konci článku.

Hodnotenie trénera - 4

Koeman nemal pri zostavovaní zostavy veľa možnosti, ale stále by mal byť schopný nastoliť plán, vďaka ktorému by mužstvo dokázalo poraziť Cádiz. Barcelona počas zápasu vyzerala bez nápadu a to poukazuje na zlú prácu trénera.

Ter Stegen - 7,6

Barcelona získala bod vďaka jeho práci. V druhom polčase výborne zasiahol pri zakončení Negrada a potom Salviho.

Mingueza - 6,5

Mladík si počínal na pravom kraji obrany dobre. V obrane ponúka stabilitu, miestami sa zapája aj do útoku.

Piqué - 6,7

V obrane nebol veľmi pod tlakom a v úplnom závere stretnutia pomohol vytvoriť úžasnú šancu pre Memphisa, ktorý mohol rozhodnúť zápas.

Araujo - 7,1

Silný v osobných súbojoch a rýchly na zemi, Araujo patrí medzi najlepších hráčov v kádri Barcelony.

Dest - 6,4

Počas zápasov strieda dobré momenty s horšími. Vie zahrať dobre, ale celé to pokazí tým, že sa nedokáže sústrediť v kľúčových momentoch. Potrebuje hrať vyrovnanejšie, aj keď hrá na ľavej strane obrany.

Gavi - 6,9

Na začiatku sezóny patrí medzi najlepších hráčov Barcelony. Neustále je v pohybe, hrá jednoducho a len zriedkavo stratí loptu. A to má len 17 rokov.

Busquets - 6

Stratil priveľa lôpt a dostal žltú kartu za to, že počas útočnej akcie Cádizu kopol do hry druhú loptu.

De Jong - 5,3

Mal smolu, keď videl dve žlté karty v priebehu krátkeho času a bol vylúčený. Dovtedy pritom nefauloval. V súboji, po ktorom bol vylúčený, dokonca získal loptu, ale rozhodca bol neoblomný.

Demir - 5,5

Rakúšan ukázal zopár dobrých dotykov, ale prvý polčas mu vo všeobecnosti nevyšiel. Počas prestávky ho nahradil Sergi Roberto.

Luuk de Jong - 5,9

V prvom polčase bol neviditeľný, no po prestávke ukázal niekoľko dobrých momentov vrátane centra, ktorým poslal Memphisa do skvelej príležitosti. Koeman ho v 68. minúte vystriedal.

Depay - 6,4

Nepremenil skvelú šancu na začiatku druhého polčasu, potom ho vychytal Ledesma. V koncovke zahodil obrovskú šancu, ktorou mohol rozhodnúť o osude zápasu. V posledných zápasoch má problémy s premieňaním šancí.

Náhradníci

46' Roberto - 6,5

Prišiel na druhý polčas a pomohol Barcelone zlepšiť výkon.

68' Coutinho - 5,2

Nevyužil niekoľko priamych kopov z dobrých pozícií.

73' Nico - 6,3

Nahradil Gaviho, ale do zápasu sa veľmi nedostal.

80' Puig - 5,7

Odohral posledných desať minút, ale nebol schopný urobiť nič dobre.

zdroj: sport.es whoscored.com sofascore.com ESPN forcabarca.sk
foto: twitter/fcbarcelona.com forcabarca.sk

Diskusia

11 komentáre
2021-09-24 11:03:42
Tie hodnotenia su uplne na nahodu mam pocit :D Coutinho 5,2 nevyužil priame kopy :D Nico 6,3 do zapasu sa moc nedostal. :D normalne sa natom smejem. Za vcerajsok jedine ter stegen zahral svoj standart ostatní podpriemer. Este stoperska dvojica zahrala super ostatny fakt lavickovy hraci. Az mi je smutno aky mame kader stale som to nejak neprekusol ze sa z top klubu kde mame hviezdy dostaneme do stadia ze by hral aj vitek a filip šebo zaklad. 15 rokov som zapinal Barcelona s tym ze dnes výhra len neviem kolko golov nasuka superovi. Tuto sezonu zapinam s tym ze budem rad ak jeden mozno dvaja hraci zahraju na top úrovni... a luto mi je aj trenera na ktoreho hadzu spinu vsade kde sa da ale ked sa pozriem aky ma kader ked neratam zranenych tak to je vtip...
2021-09-24 11:04:45
cout dostal od sportu 3..cisty blud, patrl k tomu lepsiemu urcite. puig neurobil nic dobre? 1.dotyk mu sice nevysiel, z coho sme skoro dostali gol, potom nepokazil nic a velmi pekne zalozil akciu, po ktorej sme mohli vyhrat..