Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-09-30 13:34:40
Pravdivé zhodnotenie.
2021-09-30 13:35:15
Včera to fakt pořádně posral!!!
8JK8 Premium
2021-09-30 13:38:24
Súhlas zastával som si Koemana dlho ale včerajšok ide na jeho triko žiadne plakanie typu zranený hráči nízka efektivita či kvalita celý výkon tímu ide za Koemanom
2021-09-30 13:40:53
To stažení FDJ na stopera bylo fakt mimo. Proč pak jezdí na zápasy hráči jako Lenglet nebo Umtiti, když nemají šanci zaskočit. Mohli zůstat doma. Při takových těžkých utkání potřebujete mít ve středu nadupaný motor jako je Frenkie.
2021-09-30 14:23:50
Súhlas až na to že Otamendi a Vertonghen zas niesu vôbec až taky zlý obrancovia ☝️Depay to preto sám, nemal vôbec také jednoduché... Toho LDJ ani nerátam ako hráča, veď iba zavádzal ostatným ? či v ofside, alebo blokoval strelu spoluhráča, ktorú sám predtým zbabral ?
Pri nom aj Roberto vyzerá lepší a pritom Roberto včera uhral v celku fajn v porovnaní s ostatnými.. ?
No najväčšia katastrofa, ktorú nikdy nepochopím, prečo FDJ šiel na DC, keď na lavičke bol Minqeza ???
A už vôbec nie taktiku 352 keď oni šli s 3 útočníkmi do hry, teda osobka 1na 1 v čom Pique nestíha ☝️
Benfica hrala ale dobre... Pekne sa sťahovala no 451 a do útoku 442/433 pekne sa tam točili v útoku všetci traja útočníci ?
Proste nech na to pozerám ako pozerám, toto bolo absolútne nezmyselné celý tento zápas zo strany Barcelony ☝️?
kluc Premium
2021-09-30 14:45:50
No asi by mal odísť už len z toho dôvodu ešte predtým keď sa mu vráti aspoň ten Aguero, dovtedy sa budeme trápiť aj s hocijakým trénerom a uvidíme že problém nebol v Koemanovi, na konci sezóny sa tak či tak bude spomínať Xavi takže je prakticky jedno kto príde a odskáče si to...
2021-09-30 14:52:25
Jestli by radši neměli hrát ženský za nás ??
2021-09-30 15:16:32
Lidi by si měli už uvědomit že jeho hra je čistě na náhodu jestli se individuálně urve Depay a něco tam švíkne nebo Frenkie vymyslí nějakou geniální golovku..Jakmile tohle není, je absolutně v hajzlu(pardon). Minulou sezonu to bylo o Messim jestli se urve. Podívejte na to když Messi půl roku hledal formu tak Koeman byl naprosto s tou jeho 4-2-3-1 Marný..Minule tu psali něco o Levante jestli tu formu budeme mít. Ale psal jsem tu že Levante absolutně rezignovalo na nějaký fotbal, nepresovalo, chtěli to snad hrát na 0:0 a ani to jim vůbec nefungovalo, tolik prostoru nám nedalo snad za rok žádný můžstvo. Ze tam by podle mě vyhrálo i Béčko..Prostě super na sebevědomí ale nic co by se mělo přecenovat..Benfica má formu jede jak pila po tom zklamání..

Nic už víc psát nebudu protože už snad i ty největší zapálený jeho fans musí uznat, že to je prostě fotbal na náhodu a o ničom. Jakmile je dobře ubráněný Depay a nebo taktikcy posere De jonga na stopera či jinak, je to v haji...Nehledě že Depay je poslední zápasy prostě šílený a je to znát, že i na něj padla Deka. Tak či onak Jeho myšlení je kontraproduktivní. Jeho tvrdohlavost je kontraproduktivní. System chaos. Obrana už rok nefunguje i když je v kompletním složení...Zadná vize či posun někam, prostě nic...OPAKUJI SE CIM DRIV VYPADNE TIM LEPE PRO TYM.. Cely se to vyčistí a muže se začít. Jasný muže to trvat, ale Jak dlouho chcete být v téhle Agonii? Rok dva? On si to muže šmardlat třeba v Repre kde si přesně vybíra hráče co chce. Nebo v klubu bez nějakých ambicí. Ale on není trenér pro velkoklub a vůbec ne pro tým co se musí nějak prezentovat. A tohle není o hvězdách a hráčích ale o tom co ON JIM VSTIPI na trenincích jak s nima jedna, jak je připravuje. A v tom on selhává už roky. Já proti nemu ve výsledku nic nemám at si to fakt jede někde v průměrném klubu, věřím že tam bude mít jeho práce nějaký uspěch. Ale odtud musí svinským krokem vypadnout a nejlépe zítra k 1...Zadný vymluvy na zranění, či rozhodčí, či kvalitu mužstva, tenhle fotbal prostě nemůžou tohle omluvit !
2021-09-30 16:56:28
Nikdy som neobhajoval ani nenadával na trénera, ale Koemanova práca, konkrétne interakcia s mužstvom počas zápasov, je totálna biedna. Keď sa pozriem na Guardiolu, Kloppa alebo Simeoneho ako burcujú svoje mužstvo, koordinujú všetkých hráčov na ihrisku a prežívajú každý jeden zápas, tak to je radosť pozerať. Ale keď si všimnem Koemana ako tam len postáva, usmieva sa ako slniečko na hnoji a ledva niečo skríkne tak mám z neho absolútne rezignačný dojem a celkovo nulový zážitok z toho futbalu. Tréner musí byť celkovo aj vodcovský typ a nie len dobrý taktik (i keď tie Koemanove striedanie a zostavovanie základných formácii boli tiež niekedy na smiech).
2021-09-30 16:57:51
Po dvou zápasech z šesti bych ještě nedělal závěry na postup stačí občas i 6 bodů, takže no stres chlapi
2021-09-30 17:03:33
Prosím, ať ho odvolají, pokud to neudělají, spálí více peněz než když dostane odstupné (prohráváním). Prosím, ať to vezme Conte, Xavi tam má kamarády, ty musí nejdřív odejít. Bez tak by Conte po sezoně odešel, je to mág jedné sezony.
2021-09-30 18:42:06
V súčasnej Barce, by nechcel trénovať nikto, tréner ma udržiavať Barca Dna, ktorá je mŕtva od Guardiolu a ten mal v strede xaviho a iniestu až prišiel mourinho a celú Barcu zničil, potom kuzlil Enrique s najlepším útokom za posledných 30rokov MSN, následne prišiel Valverde a už sa to začalo sypať, nekoncepcnost minania peňazí z predaja Neymara, žiadna náhrada za Daniho Alvesa, pokles rýchlosti Albu, ktorý bol vždy viac krídlo ako obranca, busquets ktorý vždy skôr využíval svoj mozog a pozicnu hru ako top defenzívu, kvalitný tím sa stavia od obrany a momentálne jediný obranca, ktorý spĺňa kritériá je Araujo, pique už je pomaly, garcia je malý, pomaly, umtiti pri väčšej zaťaži je okamžite zraneny, možno mingueza by mohol byť momentálnou druhou alternatívou, dest momentálne nemá nič co by bolo dobre pre Barcelonu hlavne dozadu nevie rozohrávat pod tlakom robí šialene chyby a obranne je slabý, totálne chyba ľavý obranca tiež, defenzívny záložník busquets určite nie, ničo nemá skúsenosti a de jong nevie brániť, nie je fyzicky a súbojov, takže toto sú momentálne diery, ktoré keď sa neodstrania tak Barca sa neposunie
2021-09-30 19:44:06
Trochu směšné co vše se dá vyčíst trenérovi..ano, je potřeba na něj hodit vše! :D. Kdyby Busquetse nestáhl, psalo by se že měl tým omladit a že ho měl vystřídat..A ted ho vystřída a píše se, že ,, bylo zjevné že bude potřeba někoho zkušeného v závěru" :D to je fakt k smíchu. Ano, prohru dávám za vinnu jednoznačně koemanovi ale především za to že Roberta i přes bayern a jiné zápasy dal opět na křídlo, Luuka že postavil (ten je totálně mimo) a že nedostal šanci v základu jeden z dvojice Nico/Gavi. A vzadu že hraje Garcia, který je potřeba aby vyhrál v lehkých zápasech - prozatím je velke zklamání. Mingueza i Umtiti jsou jednoznačně lepší.
2021-10-01 06:16:50
Naši stopéri neviem či sa pripravujú na hádzanú, pretože takéto bránenie ako predvádzajú Pigie, Garcia, Lenglet a aj Umtiti sa praktizuje pri hádzanej. Rukami držať protihráča v každom súboji, to sa len tak často nevidí. Garcia nemá čo v základe robiť. Za tých pár zápasov (možno 3-4 ktoré odohral) získal ako odmenu dve červené. Ak to takto pôjde ďalej celú sezónu, tak vytvorí rekord v získaných ČK.