Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
8JK8 Premium
2021-10-25 08:26:10
Veľmi zvláštne hodnotenia Dest 5.8 pri tom asistentcia a jedna síce zahodena šanca no je to viac než ukázal napríklad Depay ktorý ani z ďaleka tak nepomáhal zálohe ako Dest...Busi si zaslúži aj 7 najlepší hráč na ihrisku je vidieť že pokiaľ funguje pressing dokáže byť stále veľmi platný...
2021-10-25 08:32:35
Depay 6,4-Pique 6,0,Dest 5,8? Srandujete?
2021-10-25 08:34:24
Coutinho 6.1, Luk a Roberto čo po príchode na ihrisko nič nepredviedlia naoapak všetko čo sa len dalo pokazili dostanú 5.4?

Coutinho po príchode velmi pomohol kreativite v predu, na jeho pomeri vela behal a rozdával dobre lopty. Za mna bol asi najlepší hráč v druhom polčase. Diametrálne odlišný výkon od zápasu s Dynamom kde som mal celý čas pocit že je zranený lebo sa tam len prechádzal a bol stratený ako Alenka v ríši divov.

Luk si nezasluži ani hodnotenie 0 lebo je to najvačšie poleno ktoré som v drese barcelony videl od 2006 čo fandím tomuto klubu.

Roberto - taktiež katastrofa, tento hráč nemá ani na lavičku. Jeho jediná zbran je prihravky dozadu na istotu. Pohyb v strede pola, uplne statický. žiadne nabiehanie či vymyslenie niečoho. další zbytočný hráč.
Dúfam že evdenie nieje slepé a žiadne predlžovanie zmluvy s týmto pseudo univerzálom nebude!!! Ešte aby sa potom tváril ako záchranca že si nechal znížiť plat a potom dostane zadarmo zmluvu na dalšie roky

Koemanove striedania až na Coutinha boli zlý sen. Luk a Roberto nemajú čo v barcelone robiť.
V čom je UNIVERZAL lepší ako Puig. Neni som z tých čo beru Puiga ako spaasitela ale jeho striedanie by aspon niečo prinieslo. Takisto namiesto polena Luka mal isť hore Demir.
2021-10-25 08:34:27
Myslím, že herně to nebylo špatné od našich. Škoda, že to neskončilo remízou. No zatím je odstup od špičky ňákých 5 bodů, což není nic dramatického, aby museli někteří kopat do Koemanového auta. No, ale v příštím zápase očekávám pouze 3 body.
2021-10-25 09:01:09
MOTM Busi, pozitívne prekvapili Garcia a Cou a určite aj Dest ... naopak sklamali Frenkie, Memphis a Ansu
2021-10-25 09:09:24
Depay sa včera v polovici ihriska rozhodol vykašlať na dorážanie na Alabu po vlastnej strate lopty, ten o pár sekúnd vsietil gól. Mingueza na Memphisa spoliehal, že bude v dorážaní či držaní Alabu pokračovať a vyštartoval k inému hráčovi. Na prvom góle mal Depay leví podiel. Môj názor. Prekvapuje ma že sa to v hodnotení nijako nespomína.
2021-10-25 09:20:17
Tak nič v zlom ale ze niekto kope do auta ma asi dôvod keď si nevie dať vedenie radi z tragedom tak sa toho chytili ľudia čo tu Barcu milujú respektíve jej dávajú peniaze za to aby hrala futbal čiže vôbec sa im nedivím a keď si ho chcete brániť tak potom ste hlupáci ti ktorý odsudzujete správanie ľudí ktorý barce dávajú peniaze a áno sú to aj tí čo platia vstupenky lebo poslať na ihrisko tragéda luka ktorý nevie ani po zemi ani po vzduchu nič spraviť ako sory ale to je moc.Ked hra sa hrá hlavne po zemi tak tam pošlem hráčov čo vedia hrať po zemi čo chcú niečo vymyslieť ne hráčov čo to nevedia čiže zhrnutie je ze kopanie nadavanie je úplne ok a pokiaľ to ten šašo nepochopí tak bi som mu to robil každý zápas načo platia niekoho kto nevie robiť
2021-10-25 10:01:57
Škoda, nebyl to špatný výkon. Ale těžko vyhrajeme El clasico, když je naším nejlepším hráčem Busquets... Luuk si zaslouží hodnocení 0. První 3 dotyky a míčem = 3 ztráty. A Roberto nenahraje dopředu, ani kdyby byl brankář.
jirkam Premium
2021-10-25 10:32:12
Doplním křestní, pán Aliby Dozadu
2021-10-25 10:38:35
Stačilo spraviť utok faty aguero depay dest mal hrat pravého obrancu pretoze vini si robil s minguezom čo chcel ale je vidieť že keď hra barca 433 je to o 5 levelov lepšie ako 4321
2021-10-25 10:55:27
Včera se mi prostě libil Busi já nevím proč tak nemuže hrát pořád když se hecne tak dokáže zahrát solidně. I tak bych na jeho místo dal při každým lepším soupeři De jonga. Ale ted mi nevadil. Naopak kdo se vytrácí je Frenkie jeho forma je des, Gavi to samé on toho oběhá neskutečně ale nadstavba či myšlenka žádná. Potřebuje vyzrát pořád má 17 ano, ale pokud hraje můžeme ho hodnotit a včera vlastně poslední dva zápasy ukazuje že mu dost chybí :). Depay je v mizerii na něm je ta deka vidět spolu s Frenkiem nejvíc( a je mi uplně u řitě že přišel zadara prostě hraje tak ho hodnotím), on ma skvělý pohyb a při centrech sem tam najde někoho což je fajn, to vše ostatní hrozný střeli mu vůbec nejdou, 1vs1 šílenost, navíc ty jeho laxní ztráty a přidržování. Dest se mi libí je to motorová myš má rychlost techniku na beka muže být top ale to zakončení na křídle? A vše ostatní nevím nepatří tam, a někdy ty laxní ztráty viz nahrání Vinckovi který pak šel sám na stegena.(Ještě že to vykompenzoval tím že mu to v poslední chvíli ukop). Po Coutsově střídání se to oživilo a bylo to vidět. Ale pak uplný obrat celého týmu v té 55 minutě a šílenost. De Jong/Roberto je už čistý výmaz Koemana a už jen zoufalost a hlavně tam nedat(Puiga očividně i demira). Aguero měl přijít už dávno dřív a ne v 75-80minutě. Každopádně jsme mohli vyhrát ale i prohrát(Což se stalo). Remíza by tomu slušela víc. Real nepředvedl nic navíc bohužel i tohle mu stačilo aby vyhrál u nás..
Neodpustím si Koeman musí od valu. Takticky na to nemá(systémové chyby a prohazování hráčů co dělal Fati na hrotu fakt nechápu to se asi zbláznil) a očividni jako psycholog hráčům už vůbec ne(protože ta deka se u většiny projevuje čím dál tím víc), nechápu na co Laporta čeká(prachy)? Na to až nepostoupíme v LM? ČI až budeme v tabulce třeba 15? Jasný nemůže za vše. Ale tady se potřebuje pročistit vzduch a dát tomu nějaký směr a řád. Koeman tomu nedává už nic, prostě nic a hráči pod ním očividně lépe hrát nebudou. Jen se to zhoršuje. Tak na co se čeká?
2021-10-25 11:38:08
Myslím, že nie som jediný, komu začína dochádzať trpezlivosť s tým, čo hráme. Je ťažké po 16 rokoch dominancie v španielskom a desiatich rokoch dominancie v európskom futbale vidieť Barcu takto na dne. Všetci sme boli zmierení s tým, že nejaký úpadok prísť musel, proste to je šport...raz si hore, raz si dole. Ale začína to byť príliš. Aj napriek tomu, že máme slabé obdobie, mali by sme vedieť hrať so silnejšími a aspoň občas ich vedieť poraziť alebo sa prebojovať ďalej v Lige majstrov. Mali by sme v lige vedieť s prehľadom uhrať pozíciu, ktoré zaručuje miesto v ďalšej sezóne LM. Dokázali to aj iné tímy ako Chelsea, United, Liverpool, ktorí si tiež prešli ťažkými obdobiami za uplynulé desaťročie, ale neboli úplne nekonkurencie schopní. Náš tím je však aktuálne úplne nefunkčný. Vysoké prehry s Bayernom, Benficou, jasná prehra s Atléticom, minimum strelených gólov aj v ľahších zápasoch a nakoniec prehraté El Clasico. Toto sú príliš zlé výsledky aj napriek tomu, že nemáme najsilnejší káder. Máme jediné šťastie, že celkovo la liga teraz prežíva úpadok a budeme vedieť bojovať o miesto v LM. Mám pocit, že napr. v aktuálnej PL by sme hrali stred tabuľky, ak sa pozerám na kvalitu všetkých tímov, ktoré tam hrajú.

Ja si myslím, že vzhľadom na to, že náš tím má kvalitných hráčov, ktorí sa vedia uplatniť v reprezentáciách a hrali dobre aj v iných kluboch, chyba je v trénerovi. Dlho som Ronalda obhajoval, ale ukazuje sa, že ani za rok a pol sme sa nikam neposunuli a hra nemá žiadny systém, hráči pôsobia na ihrisku rozhárane, nervôzne, napäto, neužívajú si hru. Vlastne je to obraz toho ako na mňa pôsobí celý Koeman. Preto si myslím, že aj keď veľakrát je to unáhlené rozhodnutie, treba ho vymeniť. Dostal dosť času na to, aby praktizoval svoj futbal. Tréner by mal podľa mňa vedieť vštiepiť tímu tvár za takúto dobu. Neviem presne aké sú aktuálne možnosti na trhu, ale chcelo by to konečne niekoho, kto je takticky zrelší a hlavne pod kým budú hráči makať.
2021-10-25 13:05:16
S hodnotením Depaya, Fatiho a Coutinha to nemyslia vážne, že nie? Depay nepredviedol absolútne nič ba naviac svojimi nezmyselnými kľučkami medzi štyrmi súpermi prišiel o loptu a po jeho strate sme z rýchleho protiútoku dostali prvý gól. Fati sa iba bezhlavo potuľoval po trávniku a prakticky nič nevypracoval a Coutinho tomu lopta priam zavádza. A prečo tu nie je aj hodnotenie Koemana? Lebo by musel dostať maximálne 2. Doslova primitívne striedanie keď poslal na trávnik L de Jonga nemá zo zmýšľaním dobrého trénera nič spoločne. Poslal ho do hry len preto, že je Holanďan. Celkove hodnotenia všetkých hráčov sú nadnesené. Pri tomto hodnotení nemá zmysel sa nad tým nejako veľmi zamýšľať a rozčuľovať. Už veľmi dlho si Barca nezaslúži lepšie známky ako 4 max 5.