Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-11-28 08:46:17
Najlepšie - 3 zápasy pod xavim, 2 výhry a remíza
Najhoršie - diery v obrane a stratený depay
2021-11-28 09:06:55
Najhoršie- chybné rozohrávky a nepresná každá tretia prihrávka
2021-11-28 09:07:01
Výsledek vůbec neodpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Ale i to k fotbalu patří soupeř dominoval, ale Barca byl ten tým, který dával góly. Villarreal hrál dobře za to hráči Barcy kazili skoro všechno. Koho bych pochválil, tak byli Mats, Araujo, Abde a možná i Depaye za ten klíčový gól. Co si budeme namlouvat takový Suaréz poslední roky kazil taky téměř vše, pak dal důležitý gól a byl za krále. Ale určitě se musí Depay zlepšit nebo možná odpočinout. On to ví nejlíp. Kdo byl včera nejhorší, tak Sergio s Nicem. Uprostřed hřiště jako by skoro ani nebyli a díky tomu vázl i přechod z obrany do útoku. (možná by už potřebovali taky odpočinek). Vypíchnul by určitě Abdeho, který je v áčku pár minut a hraje velmi dobře. Dokážu si představit, že kdyby na RB (při klasickém4-3-3) hrál třeba rychlí Dest, tak jeho výkon by šel ještě na horu. To, jak si počíná při hře 1v1 je úžasný -supr driblink i rychlost. Ještě, aby se v budoucnu naučil být efektivní před bránou a máme zadarmo skvělého hráče možná i do základu. On je mladý a má spousty času se zlepšovat.
2021-11-28 09:07:58
Chyby sa budú stávať ešte často. Rozhodne máme čo zlepšovať. Eric sa musí zlepšiť lebo včera Villarealu takmer daroval gól a pozične bol často dosť mimo, čo malo za následok, že sa prepadávalo na jeho strane. Vďaka bohu, to tam na poslednú chvíľu hasil Araujo. Chyby však robili viacerí ale hlavne, že sme vybojovali 3 veľmi cenné body. Včera sa mi páčil Frenkie, ktorý dokázal skvele podporovať Memphisa na hrote. Bol to práve on, kto vyčnieval v zálohe. Absolútne nechápem ten hejt, ktorý sa tu na neho za posledné týždne spustil. Že nemá na Barcu alebo nebodaj, že by mal odísť. Už sa asi zabudlo nato, že celú minulú sezónu práve on s Pedrim ťahali Barcelonskú zálohu. Máme úplne nový tím, ktorý sa musí naučiť spolu hrať. Kto nevidí v hre zmeny tak asi nerozumie futbalu. Oproti Koemanovi je vidieť posun vo všetkých smeroch. Veľká škoda, že Xavi neprišiel už pred sezónou. Verím tomu, že by sme boli o pár krokov ďalej a o pár miest v tabuľke vyššie.
tunno Premium
2021-11-28 09:13:31
Je dobre ze dalsi zapas bude az v sobotu, hraci potrebuju oddych kedze nemame dost hracov na rotaciu. Zahadzovanim sanci na nas pada obludna deka a nasledne cely tim hraje hovno. Dufam, ze sa cim skor da dokopy Dest a Xavi to vrati na 433, 343 by mala byt len obcasna varianta.
2021-11-28 10:45:49
Najhorším bol včera Garcia. Ten absolútne nevedel, kde má hrať. Stále sa sťahoval do stredu obrany a pravá strana zostala voľná. Tam potom musel zaskakovať Abde a v druhom polčase Dembelé, ktorý sa tým pádom vôbec nedostal k svojej hre na krídle. Garcia skrátka nemôže hrať v základe. Druhý do oči bijúci stratenec na trávniki bol Mingueza. Ten narobil za tu chvíľu čo bol na trávniku toľko chýb...! Skrátka on nemôže hrať ľavého obrancu. O Depayovi som sa už viackrát zmieňoval. Ten ide z výkonmi od zápasu k zápasu dole. Aj keď včera dal gól nič to nemení na tom, že nie je takým prínosom pre Barcu ako sa čakalo.
2021-11-28 11:16:03
Vubec se mi nelíbil Mingueza a De Jong. Když nastupoval Coutinho, tak jsem absolutně nechapal proč a příjemně mě překvapil- Ten Gol mu zdvedl sebevědomí... On prostě potřbuje nakopnou...Začal po tom gole i běhat :D...Jinak myslím že by se už měl pomalu začít stavět Balde...věřím, že to co odehral Alba , Balde by zvladl taky a napravo musí hrát Dest. Na stoperech Eric a Araujo.
2021-11-28 12:44:33
"V boji o titul však takéto chyby môžu Barcelonu vyjsť draho"? Aky boj o titul? Kto tento clanok pisal, Laporta? My sa akurat mozeme snazit zlepsit efektivitu a defenzivu. A umiestnit sa co najvyssie. No bojovat o titul nebudeme. Treba sa zobudit.