Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-12-18 22:39:04
Co xavi myslí tým, že nemôžu hrať veštci mladí, pretože musia hrať aj ti, čo formálne patria do a timu? Je na to nejaké pravidlo v lige? Nevie niekto?
2021-12-19 00:34:51
Upřímně mi moc nesedí to obranné rozestavení. Araujo je větší skála na stoperovi. Ale chápu, že při absenci Desta a chybujícího Minguezi tam není moc koho dát. Každopádně někdy jsou ty chyby v obraně brutálně školácké. Třeba mi přijde, že si ani při standartkách neumí rozebrat hráče.
2021-12-19 05:13:09
S prvým polčasom som bol nadmieru spokojný a bolo radosť sledovať našu hru. V druhom polčase prišlo to, načom musí Xavi najviac popracovať. Už sa to stáva tradíciou, že súper zvýši intenzitu a pressing a razom ako keby sa naša hra rozsype. Určite je to spôsobené hlavne neskúsenosťou hráčov, no musíme sa vedieť vysporiadať s takýmto tlakom súpera. V tomto momente akoby hráči začali o sebe pochybovať a vracajú sa k sterilnej hre, kde si len bezradne a bez myšlienky posúvame loptu na obsadených hráčov. Vtedy by som prešiel na štyroch obrancov a vymenil na DM Busquetsa za Frenkieho. Myslím, že týmito ťahmi by sa spevnila obrana a zrýchlil prechod do útoku. Ak by súper pocítil, že aj my vieme byť nebezpeční z brejkov, tak by si nedovolil robiť také nálety do našej 16tky s toľkými hráčmi ani tak vysoko vysúvať pressing. V neposledom rade musíme byť aktívny počas celého zápasu. V druhom polčase ako keby nikto nevedel, kde sa má pohybovať, kde si nabehnúť, všetci hrali nakope a zavadzali si. Kým sme hrali svoju hru nemal by som k žiadnemu hráčovi výhrady. Akonáhle sme sa prispôsobili súperovi prišla klasika, že Busquets nestíha zastavovať protiútoky, Lenglet v súbojoch buď fauluje alebo ho súper jednoducho obohrá. Garcia hasí na hrane červenej karty a Araujo sa môže aj roztrhať. Na druhej strane dnes bol skvelý Gavi. Je zázrak, čo vo svojom veku predvádza, takisto by som pochválil aj Dembeleho. Dával krásne finálne prihrávky, Jutgla mohol mať včera kľudne hetrik, Abde je tiež skvelý.
2021-12-19 06:01:45
V tejto skupinke je sedem či osem hráčov. Nemohli sme ich nasadiť všetkých, pretože na ihrisku musel byť určitý počet hráčov, ktorí formálne patria do prvého tímu. V inom prípade by sme stavili na väčší počet mladíkov." - tomu nerozumiem, je v pravidlách, že nemôžu nastúpiť napríklad všetci z b-timu?
2021-12-19 07:56:15
Keď sme získavali jednú trofej za druhou tak e mali v mužstve 3-4 stopérov .Dnes ich máme 6 a oni sa predbehuju kto zahrá horšie. Naša obrana je jedná katastrofa vyšperkovaná brankárom, čo nejde priamo naňho končí v sieti. De Jong ktorý má byť ťahúňom je najslabším na ihrisku ,ak prachy zaňho poslúžilia na kúpu hrotového útočníka tak jednoznačne predať kým ma ešte cenu. Taký Nico hraje oveľa lepšie.Gavi to je supertalent len treba s ním predĺžiť zmluvu aby neskončil ako Messi a Moriba v inom klube.Ak si Laporta myslí , že hráči mu tu budú hrať za rožok a teplú polievku tak sa nemal pchať do prezidentského kreslá.Také Lipsko určite neprepláca hráčov , takže určite nežiadal nejakú nadpriemernú zmluvu.
2021-12-19 09:35:32
Nejlepší: Fantastickej výkon Gaviho
Nejhorší: Pořád dokola se opakující problém : jakmile soupeř přejde s míčem k našemu vápnu, je to 100% šance …. A není to vždy jen chyba obrany ! Včera třeba katastrofální de Jong při bránění standardek !