Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
jirkam Premium
2022-01-21 09:37:24
Skutek utek
2022-01-21 09:37:55
Veteráni už majú sedieť na lavičke a pomôcť ako žolíci... Nie byť ťahúňmi mužstva..
2022-01-21 09:39:55
Veterani sa drzia zubami nechtsmi muzstva, su radi ze mozu hrat, aj ked nahovno... A ked taketo niečo zscina splietat Alba po vcerajsom vykone, tak je bez reflexie... Porovnatelne s Dembilovou debilitou... Ak hrajú preti, ze si zbízili platy a su Xaviho kumpani, tak si Xavi kope hrob.
2022-01-21 09:40:37
veterani tahaju, ale ku dnu... Pique este ako tak vie zahrat, ale Alba so Sergiom uz nemaju co v zaklade hladat a Dani, mal som ho rad, ale zial ten moze mentora max robit a hrat tak 5-10 minut za rozhodnuteho stavu
2022-01-21 09:42:38
Priznajme si, keby tak ako Alba zahrá Dest, už je na prestupovej listine.
2022-01-21 09:44:45
ach tie kecy..Alba,Sergio a Martinov uces boli vcera to najhorsie...
2022-01-21 09:46:03
veteráni nás nepotiahnu lebo s výnimkou Piqueho na to nemajú. Bola škoda, že odišiel vtedy Lucas Digne. Na LB nemá Alba žiadnu reálnu konkurenciu, nie je ho s čím porovnať a tie jeho výkony aj tak vyzerajú niekedy...Sergio môže hrať niektoré zápasy stále, ale určite nie všetky.
2022-01-21 09:48:53
Jsme úplně v haj...Po odchodě Messi a Griezmanna odejde ještě Dembele a Fatiho smlouva do 2026 byla asi velká chyba, protože s tím to bude pořád stejný.Zůstala nám žalostná sestava Torres,Abde,Luuk a Depay-To je soupiska tak na 10-12 místo v lize a pokladna je prázdná.Reálně by jsme v létě potřebovali Hrot,křídlo,stopera a LB, ale s prázdnou pokladnou a problémama i s prostou registrací nepřijde nikdo pořádnej a asi budeme dlouho jen průměrným týmem bez LM. Pro Fatiho škoda,jelikož mohl mít velmi dobrou kariéru.Pro nás samozřejmě jen další tragédie.Opravdu jsme krásným příkladem jak hluboko může některej tým klesnout během jedné sezony.
2022-01-21 09:51:09
Akože včerajší zápas mi otvoril oči. Môj pohľad je taký, že toto bude ešte veľmi dlhý boj. Rátam, že minimálne ešte 2 roky, s tými finančnými problémami ktoré máme, nebudeme schopný vyhrať La Ligu, a tak isto v LM ak sa dostaneme do Semi-Finále by bol zázrak. Ten kto nieje slepý, musí vidieť, že napriek tomu, že Daniho všetci milujeme, tak proste už nemá na to konkurovať mladým, silným futbalistom. Nemá šancu im stíhať proste, a to isté sa dá povedať už aj o ďalších hráčoch ako sú Pique, Busquets, a pomaly už aj Alba. Títo hráči, sú ešte platní, pri priemerných tímoch, tam sú ešte stále výnimoční. Ale akonáhle, príde intenzívne mužstvo, s mladými hráčmi, ktorí hrajú útoční futbal, tak buďme úprimní, už im nemajú šancu konkurovať, ani fyzicky, ani kondične. Čiže budeme mať ešte dlho problém, kým sa celý káder úplne neobmení, a kým sa nestane dáky zázrak. Vyslovene zázrak, lebo sa bojím, že aj taký Halland, keby k nám príde, tak v momente zhasne. Pretože momentálne toto nieje mužstvo, pri ktorom by dokázal žiariť. Buďme trpezlivý, sledujme cestu, a verme v zázrak. Visca el Barca!
2022-01-21 09:53:38
Veterani musi odtiahnut....
2022-01-21 10:07:27
Asi k tomu, Alves tam měl byt jen na 10minut max 30min místo něho tam měl byt Dest. Pique a Aurajo ok, alba chce to odpočinek přivézt Gayu.

Záloha zkusit De Jonga na DM pořad je tk skvělý hráč viz minulá sezóna nevím čím to je, ale do té doby co odešel Koeman jeho forma šla taky dolu, nebeha a nemaka jak minulou sezónu… minulou běhal dolu nahoru jak motorová myš F.De Jong bránil i za Busiho a útočil dost často… asi si nevěří psychika…

Pedri a Gavi a nico mladí hráči, mnoho chyb, jsou strašně slaby na baloně, každý je včera odstrčil… nejsou vůbec kreativní do předu ale to chybí i F.De Jongovi . Žádný záložník u nás neumí dobře podrzet míč. Chce to hráče co umí podrzet míč mít kontrolu , což žádný hráč mimo F.De Jonga mladíci jsou jen behavý ale kreativní nic držení míče nic fyzická každý je odstrci viz včera…

Útok chybí , chybí tam hrot a křídla F.Torres gól pěkný, ale to bylo vše hra 1 vs 1 nic… Dembélé v tomto ohledu je lepší nerad to říkám…

Fati je jen průměrný útočník.

Chceto takto sestavu
Stegen
Dest Pique Aurajo Gaya
De Jong
Nějaký nový záložník kreativní
Nebo Gavi a Pedri jen na střídání

Ferran Vlahovic nebo Haaland a nový křídlo


Fakt se to nedá

Obrana chce nového LB a záloha nějakýho zkušeného hráče co je kreativní a umí podrzet míč. Útok křídlo místo fatiho a HU hrot
2022-01-21 10:20:53
Včera bolo pekne vidieť strach Albu vs Williams, vôbec si proti tak rýchlemu hráčovi neveril,a to celkom oprávnene.Alba bol super,ale uz 3 roky tu mal max. striedať,a nie hrať základ,to isté Busi.
2022-01-21 10:33:46
Píšem to tu už dlho a napíšem znova pokial bude v tíme pique alba busi roberto umtiti lenglet alves nič sa nezmení aj ten druhí gól čo dotlačilo bilbao do bránky je piqueho chyba mladší obratnejsi by to vykopol ale dá sa polemizovať o veľa veciach ale za tým si stojím veteráni už nemajú čo hľadať v barce a áno barca potrebuje skúsených hráčov ktorý budu učiť mladých ale musia byť kvalitný a tí naši už nemajú potrebnú kvalitu a meniť trénerov je zbytočne!
mito669 Premium
2022-01-21 11:17:47
Pokial bude Xaviho stara partia stále piliermi tímu tak sa tento klub nikde neposunie bohužiaľ a z histórie sa stále žiť nedá. Nikto im neberie čo dokázali lebo je toho naozaj veľa. Je čas im zmeniť úlohu na striedajúcich hráčov, ktorí prídu ku koncu zápasu aby sa šetrili mladi. Najviac ma štve pri protiútoku ako to nakoniec spomalia lebo tam nie je komu prihrať alebo nie je človeka, ktorý by mohol pripadne doraziť do bránky. Je pekne že na papieri je nízky vekový priemer hráčov ale pozrite si vekový priemer obrany a s ňou na výhry môžeme všetci zabudnúť.