Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-01-25 12:36:17
Čas se krátí
2022-01-25 12:37:51
Pokud je to pravda, tak Xavi prostě toho Desta nemá rád :-/ Ty další jména Sandro, Tagliafico to se snaží Barca posunout dál, když bude brát takové vyhořelé hráče?
2022-01-25 12:57:56
Noussair Mazraoui a Nicolas Tagliafico dělali v ajaxu zaskok za Desta ne ? Dest byl v Ajaxu základ a tito 2 mu dělali backup pokud se nemýlím.. Xavi je s prominutí hlupák, Dest pod Xavim hrál 3-5 zápasu a ještě mimo svůj post a hnedka ho vyřadí… fakt hlupák… Asi nechápe proč ho chtěl Bayern před rokem a teď zase mají zájem. Oni nakupuji jen skvělý hráče, tohle je znamení, ze je to skvělý hráč jen Xavi s nim neumí pracovat… varování pro barcu, ze by ho neměla pouštět !

Je tu sotva 2 roky a pod koemanem hrál skvěle pak přišlo zranění a jak to pak vypadá. Nechápu každý kdo sem přijde tak hnedka jde nehorázně dolu viz coutinho půl rok skvělý zraní se a je v háji… spoustu hráčů tak skončilo… Dembélé to samé, Sergino Dest atd…


To je ten Xavi a celá Barcelona slepá nebo co, pokud přivedou Tagliafica a mazraoui tak se moc Barcelona dopředu neposune nebude konkurence schopná, hloupý výběr Xaviho opravdu nemám slov… spíš nás to tahá dolu než nahoru…


2022-01-25 15:22:20
Predať/darovať mladého hráča A-tímu a nahradiť ho dosluhujucim náhradníkom z konkurencie je také typické Barcelonske ?
Zmenilo sa vedenie ale tá nezmyselná prestupova politika stále pokračuje...
2022-01-25 17:32:21
Zo štvorice Tagliafico, Mazraoui, Telles a Sandro má zmysel brať aktuálne iba Tellesa na hosťovanie. Tagliafico moc dobre nehrá. Sandrove výkony sa mi tiež nepáčia a navyše ho Juve behom sezóny takmer určite nepustí. Mazraoui bude v lete zadarmo, takže nemá zmysel brať ho už teraz, navyše je veľmi často zranený, takže je otázne či by sme ho vôbec mali brať.
Pokiaľ ide o mňa tak teraz v zime by som nikoho nekupoval. Skúsil by som zobrať niekoho na hosťovanie a s prestupmi by som počkal do leta. V lete bude viacero zaujímavých hráčov, ktorým bude zostávať rok do konca zmluvy a mohli by sme ich získať za prijateľnú sumu.