Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-01-28 12:28:10
Neviem si úplne predstaviť načo nám Morata bude. Na hrote máme Luuka ako typický silový hrot. Máme Memphisa ako takú deviatku. Hrot vie zahrať aj Ferran, alebo Braithwaite prípadne Fati a ak príde Adama tak aj on. Taktiež máme Jutglu, ktorý tam zahral tiež.

Moja otázka znie ... Prečo potrebujeme Moratu ?
2022-01-28 12:44:36
prestante nas prsoim negativne polarizovat s tym Moratom uz, ja ked to citam, tak takmer placem (a to ma nerozpalce kazda bejkovina), tam nech ostane v Juve, lestit lavicu a podavat uteraky, pri Vlahovicovi to bude mat viac nez take, my potrebujeme hraca s perspektivou...
2022-01-28 12:48:02
Morata - Xaviho kumpán má moznost hrat za top klub, posledna sanca dokazat, ze vie trafit aj bránu, ked uz tym smerom mieri a samozrejme sa nezofsajtovat sa vzdy...
2022-01-28 13:04:52
Ja ho ma tiez za symbol zlyhania v top dolezitych zapasoch, avsak my si musime uvedomit ze mi ho potrebujeme, aby daval goly priemernym a podpriemernym a proste na to ma a plne podporujem jeho prichod on nam pri nasom tragickom utoku moze len a len pomoct aj ked som si nemyslel ze to noekedy napisem:);)
2022-01-28 13:14:08
Vy jste vadný? O co gou? Na hostovačku bez povinné opce za snížením platem ? Pořád je to celkem dobrý hrot. Žadny zázrak, ale něco co by nám i pomohlo. Však dal za posledních 70 zápasů. pomalu 30 branek a 20 asistencí. V totálním rozloženém Juve. Takže o co jde? Já jsem naopak spoko Xavi asi ví, tak jestli tohle nám pomůže v boji o LM tak jsem pro. Po sezoně může jít do aleluja :)
2022-01-28 13:55:44
Nech nas Athleti nes***,ked nam ho nedaju,vezmeme im Griezmana?
2022-01-28 17:35:27
Je velmi zajímavý, jak si to atléti hlídají. Zatímco my jsme je neskutečně načipovali skvělýma hráčema (v případě Suareze v podstatě zadara). Co k tomu dodat ? Ale já bych teda Moratu stejně nechtěl, není to ten typ, co nám nějak zásadně pomůže....to už by byl mnohem lepší ten Cavani za mě (i ve světle nákladů).