Neviem si úplne predstaviť načo nám Morata bude. Na hrote máme Luuka ako typický silový hrot. Máme Memphisa ako takú deviatku. Hrot vie zahrať aj Ferran, alebo Braithwaite prípadne Fati a ak príde Adama tak aj on. Taktiež máme Jutglu, ktorý tam zahral tiež.
preto, lebo Morata je o dost lepsi ako Luuk alebo Martin. aj ked ani ja toho hraca nemusim, lebo vela zahadzuje. ale je to v podstate jedno. nevidim realne, ze by atletico suhlasilo s posilnenim velkeho rivala v boji o miestenku LM
Áno možno je lepší. Ale nie o toľko lepší. Nie je to Haaland nie je to Mbappe. Je možno lepší o 5% čo nám je úplne nanič. Oveľa lepšie by spravili, keby tie peniaze by investovali do tagliafica
jj ide o to o kolko je lepsi. podla mna to nieje ziadnych 5% ale je to trieda trieda a pol urcite. s tym, ze to nieje ziadny haaland alebo mbappe sa da len suhlasit.
prestante nas prsoim negativne polarizovat s tym Moratom uz, ja ked to citam, tak takmer placem (a to ma nerozpalce kazda bejkovina), tam nech ostane v Juve, lestit lavicu a podavat uteraky, pri Vlahovicovi to bude mat viac nez take, my potrebujeme hraca s perspektivou...
Morata - Xaviho kumpán má moznost hrat za top klub, posledna sanca dokazat, ze vie trafit aj bránu, ked uz tym smerom mieri a samozrejme sa nezofsajtovat sa vzdy...
Ja ho ma tiez za symbol zlyhania v top dolezitych zapasoch, avsak my si musime uvedomit ze mi ho potrebujeme, aby daval goly priemernym a podpriemernym a proste na to ma a plne podporujem jeho prichod on nam pri nasom tragickom utoku moze len a len pomoct aj ked som si nemyslel ze to noekedy napisem:);)
Vy jste vadný? O co gou? Na hostovačku bez povinné opce za snížením platem ? Pořád je to celkem dobrý hrot. Žadny zázrak, ale něco co by nám i pomohlo. Však dal za posledních 70 zápasů. pomalu 30 branek a 20 asistencí. V totálním rozloženém Juve. Takže o co jde? Já jsem naopak spoko Xavi asi ví, tak jestli tohle nám pomůže v boji o LM tak jsem pro. Po sezoně může jít do aleluja :)
Je velmi zajímavý, jak si to atléti hlídají. Zatímco my jsme je neskutečně načipovali skvělýma hráčema (v případě Suareze v podstatě zadara). Co k tomu dodat ? Ale já bych teda Moratu stejně nechtěl, není to ten typ, co nám nějak zásadně pomůže....to už by byl mnohem lepší ten Cavani za mě (i ve světle nákladů).
Moja otázka znie ... Prečo potrebujeme Moratu ?