Ja len nechápem, ako by to malo pomôcť pri vyjednávaní s Haalandom.. čo si teraz povie že hmm znížim si plat aby som mohol hrávať so Simonsom ? Áebo že starý Haaland si povie, že ty kkt, podpísali Simonsa tak ta provízia pre mňa už nemá zmysel ? Maximálne to pomôže iba Raiolovy. Dovidenia a pekné sviatky.
Chlapeček išiel za peniazmi tak nech si tam pekne zostane veď nie mu dobre tam mastne ropné prachy a život vybaveny len škoda že si u nich tak nezahrá :D A mne sa zda že potrebujeme posilniť krajnych bekov? tak prečo tu pišeme o nejakom Xavimu???? samozrejme Simonsovi....
Ako nad tým rozmýšľam, máš pravdu, len pri niektorých (ako Pique alebo Fabregas) tak newiem ci keď boli mladší ci šli do anglicka z vlastnej vôle alebo nie.
Aj Paulinho nedávno odišiel a vrátil sa
Kto ma za agenta to tučné talianske prasa tak nebrať takže žiadny Haaland, Simmons a Pogba a podobní srandisti uňho je to taktika max zmluva na 3r a potom odchod do iného klubu za tučným bonusom
Jjuraj. jedine negativum Haalanda je jeho agent. Niektori hovoria, ze aj povaha, ale utocnici su vacsinou sebci. to je normalne.
Prave preto klobuk dole pred Luisitom, ktory bol na hrotoveho utocnika extremne timovy hrac. to je vidno napr. pri goloch, ked hocikto dal gol, tak Luis dvihal obe ruky akokeby ho dal on sam.
To tu chceme odsuzovat rozhodnutí 15letýho kluka ? Který ho zastupuje raiola a to přesto ze to zkusil a byla tam možná i šance že by hrál nebo co mu slibovali. A pokud jde o peníze tak do nedávná Barca platila nejvíc.ani naši srdcaři nechtěli jít s platem dolu. Viz teď demba kterej je starší dělá naschvali atd.
Nevím jak by mu sedla barca, treba už to má v hlavě v pohodě..
Jen mám problém si představit kohokoliv s psg u nás...
Kromě Lea... Jenže ten nikdy nebude pro mě hráč psg... Nesedí mi ani ten dres na něm...
Jak odešel, nějak se pro mě ten fotbalovej svět změnil..
Máme mladej tým.. Je potřeba ho doplnit o pár zkušenějších borců a bude dobře.. Jen se prostě bojím tech našich beků, to je teď ten největší průser.. :-))
neviem aky vek myslis pod skusenymi borcami, ale ja uz by som o starsich nedoplnal. Pedri uz hraje akokeby mal 27, Frankie bude mat 25. utok mlady moze ostat. jedine ak by sa vratl Leo, tak to by som bral.
mozno na stopera miesto Piqueho by mohol prist tak 27 rocny ostrielany hrac. ja by som si vedel prestavit Skriniara.
Aj Paulinho nedávno odišiel a vrátil sa
Prave preto klobuk dole pred Luisitom, ktory bol na hrotoveho utocnika extremne timovy hrac. to je vidno napr. pri goloch, ked hocikto dal gol, tak Luis dvihal obe ruky akokeby ho dal on sam.
Jen mám problém si představit kohokoliv s psg u nás...
Kromě Lea... Jenže ten nikdy nebude pro mě hráč psg... Nesedí mi ani ten dres na něm...
Jak odešel, nějak se pro mě ten fotbalovej svět změnil..
Máme mladej tým.. Je potřeba ho doplnit o pár zkušenějších borců a bude dobře.. Jen se prostě bojím tech našich beků, to je teď ten největší průser.. :-))
mozno na stopera miesto Piqueho by mohol prist tak 27 rocny ostrielany hrac. ja by som si vedel prestavit Skriniara.
Rudiger by se líbil mě, bohužel to asi fakt neklapne.. :)