Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-04-22 01:45:06
Chce to čas a budeme hrať len a len lepšie, Xavi vie čo chce, čo treba spraviť a hráči sa to musia naučiť a plniť to do bodky a opakujem, chce to čas, verím Xavimu 1000%tne. Teraz udržať druhé miesto, vyhrať všetky zostávajúce zápasy a od budúcej sezóny aj s novými posilami to rozbalíme naplno.
Dnes bolo najdôležitejšie to, že sme hrali so srdcom, bojovali a získali extrémne cenné 3 body. Teraz musíme ísť v ústrety lepším zajtrajšom. VISÇA EL BARÇA I VISÇA CATALUNYA, SIEMPRE, MES QUE UN CLUB ?❤️?❤️??
2022-04-22 07:10:21
Pokiaľ mali 100mega na Haalanda tak kvalitný stopér, ľavý obranca a náhradník k Destovi za to môže byť
2022-04-22 07:39:54
Já bejt Dest tak jdu pryč.
2022-04-22 07:45:01
"... vysoký presing, tlak po strate lopty... Barcelona to už roky nerobí."

"Mužstvo to cíti fyzicky a najmä obrancovia, ktorí musia veľa behať a pritom hrať pozične dobre. Títo hráči na to ešte nie sú zvyknutí."

Som rad, ze v lete bude mat Xavi plnu pripravu s muzstvom. Verim, ze vsetci dupnu na plyn, treningy ich budu boliet a budu na tom kondicne tak dobre, aby vedeli hrat to, co Xavi chce. Fyzicka prevaha nad superom je v dnesnom futbale esencialna.
2022-04-22 09:13:34
Nic proti, ale Ferran je fakt.. samé přihrávky do zádu neumí klicku dribling ani byt dobrý 1 vs 1 katastrofa, chce to křídla který jsou dobrý 1 vs 1 a ne mít takový hráče typu Ferran Garcia Lenglet, Roberto Brait Mingueza Umtiti

Prodal bych je opravdu ten Ferran je slabý Gavi to samé je super ale kreativita je velice extrémně slabá to samé F de Jong potřebujeme zálohu, nějakého kreativního zaloznika
2022-04-22 09:17:18
Jinak trochu pozitivněji.Včéra 5 výhra venku v lize za sebou.
Trošku rozdíl od toho co pod Koemanem předváděli na podzim
2022-04-22 09:31:04
Ak nemame prachu na kvalitu tak tahajme hracov z La Masie.
Na tituly potrebujeme tak 250mega na posily a to nemame, tak si budujme postupne kader a za 2-3 roky bude lepsie....
2022-04-22 10:06:16
Čaro nového trénera pominulo.

Najväčšie problémy:
1) zase sa hrá hádzaná
2) Busquets už na to fyzicky nemá. Ak mu utečie Rakitic, tak už tu je výrazný problém, keďže zvyšnú záložníci musia pokrývať jeho priestory, tak isto aj obrancovia. Teda sa nemôžu venovať svojim povinnostiam. V reprezentácii tam hrá Koke, čo má 2 pľúca a hrá prakticky stopéra a behá namiesto Busquetsa. A reprezentácie skoro vždy hrajú výrazne defenzívne, tak to až taký problém nieje. Buď teda Busquets na lavičku, alebo upraviť celkový systém hry. Ale nestane sa ani jedno, lebo posvätné Barcelonská DNA krava a cez to vlak nejde.
3) Alba je dlhodobo mimo. Je pekné, že občas podporí útok, ale obrana 0 bodov. Len rozhadzuje rukami a ukazuje na spoluhráčov a háda sa a rozhodcami a protihráčmi. Raz nejakému rozhodcovi prasknú nervy a pošle ho pod sprchy. Takto to nejde. Klub by to mal riešiť. Pokuty, aby sa nepovedalo, že klub sa chce obohatiť, kľudne nech to posiela na nemocnice, detské domovy, niečo sa nájde.
4) Piqué je síce druhý najlepší stopér, ale mal by hrať menej. Garcia a Mingueza musia hrať. Ak majú byť len ako cover, sorry, to radšej zobrať nejakých 30+ hráčov s kvalitou, čo už majú svoje odohrané a Garcia a Mingueza predať. Plytvanie potencionálom a ich kariérou.
5) Desta buď predať, alebo si nechať, ale konečne sa rozhodnúť. Hlavne nechať ho vyliečiť sa. Zase hrá polovicu sezóny zranený. A treba pochopiť, že Alves z neho nebude, teda upraviť systém hry.

Celkovo, treba vyriešiť defenzívu. Musí sa nájsť LB, CB, RB a DM. Bez toho sa nedá pohnúť dopredu. Je úplne zbytočné kupovať ďalších zákazníkov a niekoho do útoku, keď v obrane je len 1,5 ako tak solídnych hráčov.