Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
pique ešte má nato aby odohral 1 sezonu,treba sa dať dokopy a dalšiu sezonu zabojujeme o titul..no bude to asi posledna pre busiho,tak isto alba a pique,strata albu a busiho bude strašne cítelna
Pique ešte môže byť dôležitý pre Barcu ale...nemôže tak ako včera silou mocou nastúpiť v základe nedoliečený a po necelých 30 minútach musí striedať. Najprv sa musí absolútne vyliečiť a v budúcej sezóne môže ešte byť pilierom obrany spolu s Araujom. Ale len absolútne zdravý.
Je hanbou ze pique alba a busi budú mať istý základ aj budúcu sezónu! Áno môžme hovorit resp písať lebo niesu peniaze klub je natom zle ale taký veľký klub ako je barca nemôže takto uvažovať, žiadny titul nás ani budúcu sezónu nečaká skôr budeme radi že nás vyradia z LM s úctou ja dom realista barcu mám rád ale čakáme zázraky také dva tri roky budú ešte ťažké!
Jasne ze je a aj asi bude keď nemá konkurenciu neviem ak niekto sleduje Galatasaray ten obranca Marcao proti nám odohral 2 kvalitné zápasi ma 25 rokov a vypadá ako skala barca by ho mala sledovať ako je na tom