Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-05-11 00:54:16
Keby sme namiesto Ferrana na ihrisko postavili vrece zemiakov v jeho drese tak ľudia v poslednom rade na Camp Nou nemajú šancu všimnúť si nejaký rozdiel. Pohyb úplne identický sebavedomie na strane zemiakov. Na jednu stranu som naštvaný na druhú mi ho je lúto ale to že ho tam budeme pchať každý zápas so slovami "však teraz to už musí padnúť" mu asi nepomôže.
Inak náš tretí gól nám krásne ukázal že nepotrebujeme za každú cenu spomalovať a snažiť sa vymyslieť čo najviac prihrávok. Jednoduchá lopta do behu pre Demba -> prihrávka na Aubu -> 3:0. Dnes to bol trochu experiment z Xaviho strany a bolo vidieť že niekomu to príliš nesedí a niekomu naopak áno (Memphis).
Inak Eric zase raz ukázal že nemá na to aby bol v obrane bez prítomnosti Arauja poprípade Piqueho.
Verím že Ronald bude v poriadku.
2022-05-11 07:21:52
trapili sa so zostavenim, xavimu vsak vytrhol trn z päty dembo. pre niektorych miestnych cisty priemerak:) feran slabucke ako obvykle, fati musi hravat na jeho mieste. araujovi neislo vobec, zranenie z toho vyplynulo. dufam sa coskoro uzdravy! obrana je bez piqueho zufala, treba to riesit prioritne. rudiger ide do realu, dalsia rana pre velkohubeho laportu.
2022-05-11 07:42:57
Najhorise - ponukova cinoost, prvych 20 minut ako ked sa prvykrat stretnu hraci v pripravke, laxna rozohravka x3, z jednej gol, vyhoreny ferran, zistenie , ze galan na nas nema pozitiva - dembele, zistenie, ze ak budeme mat dve tri kreativne kridla tak strikera v pohode mame, dalsie minuty pre fatiho (chalan to poroste v sebe ma), zistenie, ze galan na nas nema...inak nech su vsetci protihraci (a po vcerajsku aj spoluhraci ?)radi, ze gavi je "male pivo" , lebo jeho intenzita v subojoch je brutalna, klobuk dole v takom veku, snad cez vikend ukopeme getafe (aj ked zo zlozenia obrany uz mam teraz v noci tiky) a skoncime druhi??Visça
jirkam Premium
2022-05-11 07:45:45
Největší paradox zápasu, Barca,dávala góly z protiútoků
2022-05-11 08:09:15
Celú našu DNA zachraňoval či vylepšoval Ronaldinho a Messi, bez nich by to bolo len neúspešné a nekonečné krúženie okolo 16-ky súpera. To oni vždy niečo vymysleli. Teraz takých nemáme, paradoxom je, že najviac prekvapivých pasov dopredu dáva obranca, Alba. Teraz sa rysuje Pedri a keď nehrá, vyzerá to tak, ako vyzerá. Viac očakávam od FDJ, v 2. polčase už mal niekoľko kreatívnych prihrávok a pasov, ale v 1. polčase bol neviditeľný. Mám dojem, že stále nepochopil, že nie je len pomocník Busiho, ale má byť ústrednou postavou hry.
2022-05-11 11:10:00
Ferran sa musí zlepšiť a to dosť lebo keď zostane Dembele a príde kvalitný hrot tak Fati ho pravdepodobne vytlačí zo zostavy