Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
mito669 Premium
2022-05-26 16:21:49
Další záložník ?
Gamo Premium
2022-05-26 16:44:50
Vinicius Jr. mladší
2022-05-26 17:21:46
Já mám normálně po těch všech vyhlášení o kádr na příští sezonu normálně bobek. Ze to bude neskutečně k pláči ten kádr... Myslel jsem že po těch snižování, odchod Messi,Griez,Couts...Se to tak nějak stabilizovalo i díky velkohubým vyhlášení p. Laporty jak se žralok vrací do moře, a jak si mužeme dovolit kohokoliv, jak máme políčeno na Erlinga že to není problém, jak přijdou velké hvězdy. Tak teď to vypadá že náš kádr se rozprodá. Příští rok budou zase o rok starší Amígos u kterých se zase vyprosí nějaké snížení nebo odklad části platů. Posily budou jen když se rozprodá kádr- FDJ,Depay,Gavi,Dest aby se zavřelo huba fanouškům typem ala Lewa. Který je famozní ale tich 40-60m co chce Bayern, tak nasrat aby se kvuli tomu objetovalo půlka kádru. Stoper nebude protože se sem nasere to hnědé z Chelsea. 20 za Alonsa to je výsměch všech výsměchů, místo aby jsme se zaměřily na Gayu, tak je snad priorita ten vocas s Chelsea. Na Kessiho a Aubův plat se bude muset celý tým uskromnit aby se to utáhlo. Za Dembeleho přijde když nemáme prachy jako KDO?. Raphinha? My musíme šetřit a kde se vyštrachají 40-50 mega? Zase se rozprodá kádr o dalšího lepšího trochu hráče co by za něco mohl stát. Fakt mám strach že další rok půjdeme do sezony bez dembeleho ale s Trincaem, Christensenem, Alonsem, Robertem, Pjaničem apd.
2022-05-26 17:26:31
To by bolo super konečne by sme mohli nastupovať v mojej obľúbenej formácii 1-8-1. Máme šťastie že máme nespočet top krídel a obrancov takže sa môžme zamerať na zálohu :)