Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
Vikino Premium
2022-07-22 08:25:59
Neviete niekto aké reálne dôsledky bude mať predaj 25% televíznych práv na tých 25r? Čo z toho vyplýva pre klub?
2022-07-22 08:26:11
Do rite stop, toto nedopadne dobre...
2022-07-22 08:26:30
ja už vážne len čakám na to kedy konečne prídu správy o tom, že prvých pár hráčov s ktorými Xavi nepočíta odchádzajú.
2022-07-22 09:47:57
Milá redakce, je pravdou, že za 5 let je možné práva odkoupit zpět?
Na diskuzi na eurofotbalu mi náš fanoušek docela věrohodně tvrdil, že jo.
Díky
2022-07-22 09:50:17
"Barcelona je jediný klub na svete, ktorý nemá peniaze, ale nakoniec si kúpi akéhokoľvek hráča, ktorého chce..."

Závisť je zlá vlastnosť.
2022-07-22 11:01:33
Laporta má za ušima a podle mě hodně spoléhá na vznik Superligy.
Kdyby to tak opravdu skončilo, tohle by od něj bylo zpětně vnímáno jako dokonalý tah.
Za ty prachy ze Superligy by se rychle vše odkoupilo zpět a Barcelona by byla zcela zdravá co se týče financí.
2022-07-22 11:12:42
Pokud se prodá Depay a zbytek těch nechtěným, tak nebude třeba prodávat BLM.
Pokud prodají FDJ,tak budou chtít Bernarda.
Dle mě to ale není úplně nutnost řešit letos.
Jinak Nico se má zkoušet na pozici Sergia,jelikož se tam Xavimu zatím líbí.To by byla úplná bomba kdyby tohle vyšlo.
Teď už jen ten Kounde nebo Pau Torres a tým je ready na několik let.
2022-07-22 11:59:22
Veľa ľudí ja toto nadáva aké je to nezodpovedné, veľa ľudí si robí srandu ze Barca predáva samu seba.. Veľa ľudí má Laportu za magora a blázna. Ale jediný magor a blázon je tu Bartomeu ktorý to komplet cele pokaslal a Laporta prevzal klub vo veľmi zlom stave. Áno, na prvý pohľad to znie zle co všetko Barca predáva. Ale zamyslite sa nad tým ako by vyzerala Barcelona, jej káder, športové úspechy a z toho vyplývajúce zisky, záujem sponzorov a partnerov, záujem fanúšikov a turistov, keby nikoho nekúpime a hráme napríklad s odchovancami alebo veteránmi. Ci by aj to náhodou neviedlo do záhuby. Barcelona je jeden z najväčších klubov na svete ktorý si nemôže len tak dovoliť všetko zahodiť za hlavu a 3-4 roky hrať s kádrom na úrovni Getafe. To by možno ešte viac spomlikovalo cestu späť na vrchol ako kroky Laportu. Možno sa mýlim, niesom odborník ale celkom mi to dava zmysel.
2022-07-22 12:31:22
Posil už máme dost, teď hlavně vyřešit odchody. Puig, Umtiti, Pjanic, Neto, Braithwaite, Depay prostě musí za každou cenu odejít. Mingueza, Collado, Abde prodej nebo hostování.

A řeknu svůj možná nepopulární názor, ale osobně bych doplatil FdJ dluh a prodal ho klidně i bez náhrady (nejbližší typově je mu beztak Kessie). Tím by se z části pokryly letošní nákupy a zbytek peněz použít ke stabilizaci a umoření nějakých dluhů.

Sice nemáme extra pokryté krajní beky, ale vlevo bude Alba stejně hrát většinu zápasů, případně může zaskočit Dest. Vpravo Dest, Roberto a zahraje tam i Araujo. Zkusit za Busquetse napřesrok vychovat Nica a sezónu můžeme v pohodě přečkat.

G: Ter Stegen, Peňa
LB: Dest, Roberto
CB: Pique, Araujo, Christensen, Garcia
RB: Alba, Balde
Záloha: Pedri, Gavi, Nico, Busquets, Kessie, Torre (a možná Pjanic :D)
Křídla: Dembele, Fati, Raphinha, Ferran
Hrot: Lewa, Auba

Za mě stačí... a ještě budeme v plusu

2022-07-22 13:53:53
toto treba poslat nagelsmannovi