Nemusí? Sorry, ale on nesmie hrať tak veľa a už vôbec tie veľmi dôležité zápasy (pri všetkom rešpekte k nemu) , máme Kessieho a Nica, tí musia dostávať šance ?
napíšu kdy budu chtít a co budu chtít...ty tady nešiř svým bludy. Uvidíme jak tam zahraje Nico. Podle tebe je Busi jediný schopný DM na světě, co je to za
nehorázný kraviny. Real ten se na něj vždy soustředí a vždy mu vypíchnou míč a jede se v převaze na bránu
to je zaslepená Busofilie, která ale není založená na realitě. Ty jsi asi neviděl první starty Xaviho a Iniesty...jsi uplně mimo...ta kariéra fotbalisty má svůj vývoj...uvidíme, jak budou vypadat zápasy s Nicem a bez, resp. s Busim. Busi je neuvěřitelně protěžovaný hráč (mám na mysli hlavně zazdění Toureho)...jeho otec v brance byl také protěžovaný, přitom to byla naprostá díra.
Hlavne nech nikoho nekopíruje, nech hra ako mu vyhovuje a nech ho neporovnávaju s Busquetsom. Kazdy hráč má svoj profil, Nico je proste Nico. Hráč s prehľadom ako Busi nie je nikde. Rovnako ako Pedri je proste Pedri.
Ano, Pedri je speciální,přesto je trochu podobný Iniestovi, ale více střílí, ale zase není tak nepolapitelny....neskutečný hráč, který mi dává hodně naděje, že Barca bude opět magická.
Nico musí dokázať, že má na to.....minulá sezóna ukázala ako na tom Nico futbalovo je. Ja mu neverím, že zapadne do mužstva. Ak sa mýlim, tak s radosťou sa tu na stránke ospravedlním. Ak sa nebudem mýliť, tak prosím obdivovateľov Nica o ospravedlnenie........ďakujem.
nehorázný kraviny. Real ten se na něj vždy soustředí a vždy mu vypíchnou míč a jede se v převaze na bránu
2. Busquets posadil toureho lebo do systému sedel viac a sedel dokonale