Majstrom? Predaj časti aktív takého klubu, ako je Barca, mi ako veľké majstrovstvo nepríde. Je to skôr jediná možnosť.
Ak by sme mali hovoriť o majstrovi, čo sa týka prezidentov, tak je ním určite prezident Madridu. A to s veľkým náskokom.
Nikto sa z Pereza neposerie, ale ma zaráža tvoja chorá nenávisť v tak mladom veku. Ak takto triediš príspevky napr. aj svojej rodiny, musíš byť súci na lekárske vyšetrenie. Vôbec tie časté choré vyjadrenia na tejto stránke sem napatria ! _
Ale Perez je prezidentom Realu vyše 10 rokov, to že má Real inú situáciu je šikovnosť Pereza, môžeš ho hejtovať ako chceš ale naši prezidenti sa od neho môžu učiť jak sa to robí.
Chorá nenávisť :D dobre si ma pobavil. Napísal si mi správu, ako keby si bol moj psychiater a poznal ma celý život. Tak ja ti teda tiež poradím, nesúď človeka podľa 2 riadkov ;)
A vidím, že 30 ľudí so mnou súhlasí, čo ma teší. Toto je článok o Laportovi a ako zvláda situáciu v ktorej je. Prečo má niekto potrebu vyťahovať Pereza, ktorý je v úplne inej situácii? Niektorí ľudia tu musia vyťahovať Real, aj keby je tu článok o letnom počasí. Perez je výborný prezident v situácii, v ktorej sa nachádza. Ale o tom tento článok nie je. Tak na čo ho vyťovahovať? Snaď si pochopil pointu.
Obávám se, že to naprosto přesně vystihuje situaci. Příští generace culés buď budou Laportu velebit jako zachránce nebo nenávidět jako hrobníka. Nic mezi tím.
Ak by sme mali hovoriť o majstrovi, čo sa týka prezidentov, tak je ním určite prezident Madridu. A to s veľkým náskokom.