Doufám že vyhrajeme aby nás to nakoplo do začátku sezóny. Kdyby to dopadlo jako poslední vzájemný, tak se nebudu zlobit. Real bude hrát opět na brejky, takže ideálně dát mu dva góly a pak hrát na brejky my. ?
maju jednoznacne lepsiu zalohu bez konkurenciu o level...oni maju zalohu rovnako prepchatu ako my mame utok.....ako celkom nechapem ako to mozes porovnavat .....
Ich prehajpované talenty vysedávajú na lavičke kvôli CKM. Pokupovali si ich, ale na čo? Modriča budú stavať dokedy do 40? Najlepší scenár do budúcna je, aby ešte pohrali s trojicou CKM toľko koľko bude treba, aby ich talenty v zálohe vyhasli.
Navyše všetci traja Camavinga, Tchouameni a Valverde sú si podobný a ani jeden z nich nie je výslovne tvorca hry. Akurát by im trebalo nejakého toho mladého Modriča (resp. Pedriho, Torreho a takých hráčov).
Kdyby měli o tolik lepší zálohu, těžko by byly kurzy takové jaké jsou ...tzn Barca docela jasný favorit podle sázkovek....akorát aby Benzema nedával góly z niceho, to by nebylo dobrý
#mikimi122 ....CKM hrali minulu sezonu a vyhrali s tym LM a ligu.,....a je nepodstatne akym sposobom...modric bol minulu sezonu jeden z top 3 zaloznikov na svete , nemame hraca ako je Modric to tu hovorime lvl iniesta , generacny hrac......mozno padne tuto sezonu , ja hodnotim podla poslednej.....camavinga im z lavicky vyhral ligu majstrov , valverde je taky univerzal o akom nas roberto sniva v mokrych snoch , ze raz bude a tchoameni este neodohral ani jeden zapas , ale sledoval som ho a velmi som si ho prial ako nahradu za busiho.....utok mame zas my o triedu lepsi kde je len vini a benzema , pricom my mame zdvojenu kazdu poziciu o com real ani nesniva....dufam , ze vyhrame , ale zas treba to brat realisticky....obranu maju v tuto chvilu tiez kvalitnejsiu......
Modrič je ešte dobrý no v jeho veku rozhodne nie do každého zápasu do základu. Niečo na štýl nás s Busim. Trebalo by tam už niekoho mladého, ale nikto nezahrá tak ako Busi/Modrič. Písal som, že za Modriča nemajú mladého hráča. Tchouameniho dajú na DM za Casemira, Cama, alebo Valve bude CM to také klasické box-to-box, ale chýba im to také klasické kreatívne CM/AM. Ani sa im nečudujem, že sa už šušká, že o rok by chceli Bellinghama, presne takého hráča potrebujú ešte do zálohy do budúcna.
V obrane nebudeme o nič slabší s príchodom Kondeho a stavím sa, že s zlepšením obrany pôjdu znova razantne hore aj Stegiho výkony.
Tak za mňa Real má lepších stoperov a hlavne brankára ,Courtois je dva levely lepší ako Marc. Ostatné posty sú vyrovnané a útok by som povedal , že máme lepší aspoň na papieri, ale všetko ukáže až zápas. Ale nie ten prípravný,ale ostré el clasico v LA lige.
Pokiaľ ide o nasledujúcu v sezónu tak favorit v lige je pre mňa stále Real. Priviedli sme viacero zaujímavých mien avšak stále sme neposilnili tie pozície kde to potrebujeme najviac. Ďalšia vec je to že keď chceme nakupovať toľko hráčov do základu logicky trochu potrvá kým sa zohrajú. Pokiaľ však pôjde o tento zápas myslím si že máme viac ako slušnú šancu a to naozaj hlavne kvôli faktu že Real si dlhšie "pospal" a bude to naozaj ich prvý zápas v príprave. + Čo som videl tak aj Karim sa ku nim pripojil až nejako dodatočne takže je podľa mňa viac ako slušná šanca že zajtra nenastúpi.
#NeganIsBack.
V obrane nebudeme o nič slabší s príchodom Kondeho a stavím sa, že s zlepšením obrany pôjdu znova razantne hore aj Stegiho výkony.
Carvajal, Araujo, Alaba, Alba
Pedri, Busquets, Modric
Raphinha, Benzema, Vini