Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Pozeral som vyjadrenie Tuchela po prehre 4:0 s Arsenalom a spomínal tam že pár hráčov už je hlavou v iných kluboch, z vyjadrení fanúšikov to sedelo na Azpiho a Alonsa, čiže očakávam že prídu.
Tak to aby sme nechali Koundého tak a sústredili sa na lepších ??
A to je akože zle ?
Sorry ale ak príde Kounde a kvôli tomu nepríde Azpi tak to vnímam ako win/win situáciu. Pri všetkej úcte k Azpimu už proste nie je najmladší a ako jeho najväčšie plus by som vnímal to že je to líder. Avšak my máme lídrov v "preddôchodkovom veku" dostatok.
Jednoduche treba najprv kupit Azpiho a potom im vyfuknut Kundeho ?
César Azpilicueta jako dvojka za Desta ještě možná jakš tak no, ale Alonsa nebrat ani náhodou. Ten je fakt hrozný a i ten jeho výkon teď proti Arsenalu byl hrozný, si tam s ním dělali co chtěli a chodili přes jeho stranu jako nic.
kks akoze neviem mate toho azpiho niekto nasledovaneho ci by realne bol na uzitok?
No určite som za príchod Koundeho ako Azpiho, Azpiho mam rad a vždy aj mal a bol som jeho fanúšik ale určite by som sa v tomto smere pozeral hlavne na budúcnosť a tou Azpi dlhodobo nie je a čo sa týka Alonsa tak na neho by som sa vykaslal a šiel po Grimaldovi ktorý má rok do konca zmluvy