Na právo ať už nikdo nechodí. Mimo Desta tam může zahrát Araujo i Kounde když přijde,což je dle mě pohoda.
A LB bych řešil až všechny zaregistrujete a vyřídíme odchody.
Klidně bych to řešil až v zimě nebo za rok,pokud se tam nechytne Balde.
LB by mala byt dalsia priorita po Koundem. Alba je zdaleka najslabsim hracom, ktory by hral zakladnu zostavu. Musi byt vymeneny a Balde na zaklad este nema. Videl som ho hrat teraz proti realu a posobil ako keby hral za starych panov
Joan Laporta: "Superliga môže byť najvzrušujúcejšia a najatraktívnejšia futbalová súťaž na svete, ktorá bude organizovaná dobre a som presvedčený, že to urobíme." [@ESPN_JorgeRamos] za toto dufam ze zhori v pekle a Perez tiez
Táto superliga, o ktorú sa pokúšajú, je na figu, ale v jednom majú pravdu - tie medziligové súťaže ako LM a EL a EKL potrebujú zmenu.
Minimálne LM. Stráca totiž na popularite
Ok, LM možno stráca na popularite, ale keď bude hrať Barcelona s Bayernom raz za tri týždne, tak to bude nuda. Teraz sa čaká koho ti nalosuju, niektoré dvojičky top klubov sa nestretnú roky a zrazu to príde. V superlige by bolo garantované, že sa stretnú všetci a neviem, za mňa by to časom bolo fádne. Čo sa týka popularity LM, čo ja viem, napr. ten posun z 20:45 na 21:00 som nepochopil, keď ide človek na druhý deň robiť tak tých 15 minút môže zavážiť. Samozrejme to je asi iba minimálny faktor, ale celkovo som nevidel za posledné roky v európskych súťažiach nejaký pozitívnu zmenu, skôr naopak.
Vidíš anglicku ligu? Ako Liverpool, Chelsea, man utd a city na seba narazia cca raz za mesiac, niekedy aj častejšie? Zdá sa ti to nudné? Nezaujímavé? Ľudia to nesledujú? To sú bludy, ak má ísť o dobrý futbal top tímov, tak to ľudia budú sledovať. A okrem toho nikto nevie aký formát bude mať superpohár, možno to bude niečo ako LM čiže každý tím odohrá do 10-12 zápasov za sezónu navyše oproti lige... A potom to nebude ani obohrane. Ja som určite za, treba zmenu z týchto formátov...
Ahoj bando, téma úplně mimo téma..
Na fb jsou fan skupiny snad všech týmu na světě, ale žádnou barvelonskou cz nebo SK jsem nenašel..
Jsem blbej nebo fakt žádná není?.. Sory za blbou otázku :-D
Fakt netuším, v kterým vesmíru by byli Alonso s Azpim posilami pro náš aktuální tým… za pakatel budiž, špatnej není ani jeden z nich, ale výhledově v tom stejně nevidím smysl. Stejně jim backup stačit nebude. Pravej kraj neřešme, nalevo máme Baldého. No, dobře, na levej kraj by to možná chtělo někoho zkušenějšího. Já bych zkusil toho Galana.
A LB bych řešil až všechny zaregistrujete a vyřídíme odchody.
Klidně bych to řešil až v zimě nebo za rok,pokud se tam nechytne Balde.
Minimálne LM. Stráca totiž na popularite
Na fb jsou fan skupiny snad všech týmu na světě, ale žádnou barvelonskou cz nebo SK jsem nenašel..
Jsem blbej nebo fakt žádná není?.. Sory za blbou otázku :-D