pamätam si, ze v predsezone na audicupe ziaril s.roberto, neviem v akom roku to uz bolo..cize predcasne zavery. utocnikov mame dost, som zvedavy, kto sa nakoniec chyti. najmenej verim ferranovi.
Najslabší bol jednoznačne Dembelé, vzhľadom na dobu strávenú na Camp Nou nie je predsa možné porovnávať takého Ferrana s Dembelém :) Ja osobne pevne dúfam, že Raphinha dokáže posadiť Dembelého a na trávnik ho moc nepustí a to isté urobia Ferran a Fati na druhej strane!
Z euforie po prestupe to mnohym striela nadstandardne. Coutinho prve mesiace dal gol pomaly z kazdej strely, nedalo sa cakat ze to vydrzi na furt. Tieto pripravaky nam vela nenapovedia, slabe Miami, Real bez Benzemu a prvy polcas s lavickovou zalohou. Nejaky ten prinos si zhodnotime najskor tak v oktobri, u stopera (Koundeho) tak o polrok.
ako uz ma fakt jebete s tym ferranom. je tu polroka a polovica z vas ho tu uz predava. pritom prisiel po zraneni, do rozbiteho muzstva v polke sezony. atd atd...a dembele co tu zacal hrat po 5 rokoch dobre az pod xavim, tak ho vynasate do nebies pomaly...
Ferran ked nadviaze na feb-marec bude platnym hracom. Extremna neefektivita mu nemoze vydrzat donekonecna. Aj ked si viem predstavit lepsi utok na dalsiu sezonu nemame to zle, hlavne ze tam nebude behat ziaden Depay, Abde atd.
Víš snad něco víc než ostatní ???