Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-07-28 08:52:08
A čo takto rozviazať zmluvu s hráčom ako Umtiti a hráčom čo sú na predaj ? Síce bude to stáť peniaze ale veď ich mame očividne dosť
2022-07-28 09:26:23
Cieľ pekný, snád sa podarí naplniť. Potom sa čudujme, že u nás hráči nechcú odísť a v takom Juventuse sa normálne dohodnú na odchode.
2022-07-28 09:35:48
Ako napísané pekne ze si hráč zníži mzdu alebo vie kde sú dvere.... A čo ak hráč povie nie? Dúfam mame na tento postup aj plán B pretože tento plán sa už snažia naplniť veľmi dlho a zatiaľ nič
2022-07-28 10:22:59
Určitě má vedení plán jak to udělat. Jinak by přeci museli chodit kanalama po zbytek života. Nemůžeš jen tak koupit hráče s tím že nevíš jestli ho zaregistrujes. To už by bylo moc i na Barcu, ne?
2022-07-28 11:19:52
Veľmi pekne to zhrnul Gab Marcotti v podcaste na ESPN FC. Laporta mal aj iné možnosti, mohol sa nepúšťať do finančních pretekov a nakupovania hráčov typu Lewandowski a Raphinha. Ale to by nebolo veľmi populárne, znamenalo by to uskromnenie sa sa minimálne jednu sezónu apod. Ale Laporta tu už za 10 rokov nebude, potrebuje popularitu a podporu od fanúšokovi pri ďalších voľbách, takže volí riešenia, ktoré sú oku lahodiace (aspoň pre vačšinu fans). A nie, sponzori by od nás kvoli 1-2 ďalším sezónam bez trofeje neodišli.
2022-07-28 23:34:08
Ja som tiez zastanca zdrzanliveho pristupu ale treba si uvedomit niekolko podstatných veci....v minulej sezone bola navsteva Camp Nou dost chaba...pri novych hviezdach a uspechoch bude Barca opat pritahovat fanusikov...ak by sa priemerne navsteva vratila do povodnych cisel...to je takmer o 30.000 ludi na zapas...zacnite pocitat pri priemernej cene 100 eur na vstupenku a povedzme 25-27 zapasov za sezonu...to je len okolo 70 mega navyse za vstupne, k tomu si priratajte ze o z toho vyplyva vacsia navsteva muzea a fanshopu...mnohi este navstivia aj zapas, Becka, zien, basketbalu ci hadzanej...toto nie je maly klub ktory naozaj ak sa chce zotavit musi setrit....toto je kolos, ktory sa rychlejsie dostane s problemov ak sa mu bude darit. Tie investície su sialene ja viem...ale pozorujem to na sebe...minuly rok som nedostal chut kupit si dres...tento rok som kupil obe sady a kupim aj tretiu a uz cakam na rozpis aby som si kupil letenky a listok. Fandim Barce 30 rokov a nie som ani nahodou fanusikom uspechu, no po poslednych dvoch sezonach ocakavam sezonu s velkym nadsenim a nie som sam, co sa bavim s ludmi z fanklubu.