Akože ok prví štyria tam môže byť hocikto z tých slávnych tímov, ale Leeds na piatom mieste???? A to sa mi zdá že taký Notthingham kupoval hráčov za cca 80m ?
puxo333: postupom do PL zinkasuje klub starter budget vo výške , niesom si istý , ale okolo 90 - 110 mega eur. To sú v podstate peniaze , ktoré v LL zinkasuje víťaz ligy. Preto si 15 mužstvo môže dovoliť nákupy za 109 mega či druholigista 80. A aj napriek tomu tam nevedia nalákať tých úplne najlepších hráčov.
Myslim, ze je to all in. Bud ten tim bude fungovat alebo nie. Ak ano, tak staci nasledujuce roky doplnit len LB po Albovi a CDM po Busquetsovi. Ale mam pocit, ze este na jedno taketo leto nebudu peniaze x rokov. Takze velmi drzim palce.
PatrikFCB: ani nieje potreba nasledujúce roky znova roztočiť takýto kolotoč. Toto leto v podstate poskladali mužstvo na najbližších 5 sezon. Araujo, Kounde, Dest, Pedri, Gavi, Torre, Kessie, Christensen, Fati, Dembele, Raphinha .... Celá kostra s hráčmi do 25 rokov. A ja som si istý, že to bude fungovať.
uvidíme ako zahrajú torre, fati či ferran. Ale vyzerá to sľubne. Musíme dávať viac šancí Peňovi, potrebujeme skôr či neskor poriešiť kraje obrany a hrotového útočníka
Dufam v to, čo hovoriš, Andreas Gerardi. Hráčov je na výber veľa, tak hádam z toho poskladajú takú zostavu, do ktorej už nebude potrebné nejak extra veľa investovať najbližšie roky. Max spomínané posty, ktoré som uviedol. Poprípade hrot, keďže tam máme staršie pušky.
Jasně, Laporta s Alemanym si takhle jednou sedli k obědu a řekli si: "nakoupíme hromadu hráčů, utratíme strašný prachy a pak je ani nezaregistrujeme do ligy a budem to hrát s juniorkou a Umtitim. To bude megavýjeb na fans a hrozná prdel. ha ha ha."
Dejte tomu čas a buďte trpěliví, uričtě mají plán jak to udělat. Liga začíná až 12.8. času mají dost...
Dejte tomu čas a buďte trpěliví, uričtě mají plán jak to udělat. Liga začíná až 12.8. času mají dost...