Mám pochybnosti v tom zmysle, že ak by okrem 3 stopérov boli na ihrisku aj krajní obrancovia, ostali by popri 3 útočníkoch už len 2 miesta pre zálohu a práve záložníkov máme habadej a navyše kvalitných. Logickejšie mi príde hrať potom radšej bez krajných obrancov a so 4 záložníkmi, čo však v tomto článku či úvahe absentuje.
Alba ako halback a pod nim este dalsi obranca+ trojica stoperov?...alebo som to zle pochopil,lebo zmysel mi to nedava.Ak hrat na troch stoperov a trojclenny klasicky utok,tak v zalohe treba vyvazit pocet hracov ktori budu ma prioritne za ulohu viac pomahat obrane,pri hre ktoru preferujeme, cize hrat vysoko na superovej polovici by sme po krajoch mohli caso prepadavat.A zaroven alfou a omegou pri strate lopty bude od vsetkych utocnikov chciet koordinovany presing aby zaloha mat cas prepnut do braniaceho modu a nie ze zostanu Pedri ci Gavi zaseknuty pri superovej sestnastke,a na Busiho( Kessieho) a troch stoperov sa vyvali protiutok piatich siestych hracov ako sme to videli v zapasoch s Frankfurtom a nasi stoperi nevedeli ci sko branit os ihriska alebo kridelne priestory ked krajni beci sa este len na polovici ihriska vracali smerom k vlastnej brane.3-4-3 skusal aj Pep,aj dalsi treneri,da sa s tym supera prekvapit,ale ze by sme mali tajto hravat pravidelnejsie sa mi moc nezda.Len moj laicky pohlad na vec,neukamenujte ma prosim,ved len diskutujeme.?
Mne ten príchod Koundeho tiež dáva signál, že sa bude hrať 343. Ale nemyslím si, že v takom prípade bude hrať Alba či Dest. Skôr očakávam zálohu v zložení Bus, Kessie, Pedri, Gavi. Čiže Kounde , Araujo, Christensen, Kessie, Bus, Pedri, Gavi( Ferran ), Lewa(Auba), Raphinha , Fati( Dembele). Dáva to zmysel a taká zostáva už konečne aj vzbudzuje rešpekt. A pri 5 striedaniach budú mať možnosť zahrať si všetci dostatok minút.
Jen domněnky novinářů. Až po prvních zápasech v lize se uvidí, co se bude dít. Jinak Barca v historii hrávala převážně 4-3-3. Xavi, když hrával, tak to bylo ve formátu 4-3-3
a s tím to formátem se vyhrálo množství trofejí a najednou je to pro Barcu špatný formát? Madrický deník potřeboval článek...?
Ale taky byly zápasy kde to nefungovalo a záložní plán byl, že Messi něco vymyslí a v podstatě vyhrál hodně zápasů sám. Teď už tady není, tak je potřeba mít nějakou záložní variantu. Ale myslím, že 433 bude pro Xaviho pořád první volba
Nehrat dobre neznamena ze rozostavenie nefunguje. Xavi mozno bude skusat a niekedy hrat 343 s jednym krajnym bekom a tromi zaloznikmi ale s najvacsou pravdepodobnostou aj tak budeme prevazne hrat 433.
Problém je ten, že Busquets nemôže hrať v dvojici, je stratený potom, čo bolo vidno aj poslednú sezónu. V prípade, že by sa hralo 3-4-3 a kraje by boli pre krajných obrancov, tak stačia len 2 záložníci. To tam bude ešte väčší pretlak ako pri 3 záložníkoch v 4-3-3.
3-4-3 je nejhorší systém kterej existuje.Střed zálohy je neuvěřitelně prostupnej a obrana hoří. Snad to nikdy hrát nebudeme.
Už se to zkoušela za Pepa a bylo z toho akorát 80%, výher to moc nepřineslo a nedalo se na to dívat.
Uvidíme čo sa bude hrať, ale formácia na troch stopérov mi príde ako logická možnosť, najmä pri niektorých našich hráčoch. Hráčov máme dosť na všetky posty, dokonca by som povedal, že až prebytok. Aj keď z môjho pohľadu je lepšou možnosťou ako formácia 3-4-3 formácia 3-5-2, respektíve 3-4-1-2.
Za mňa by nebolo zlé vyskúšať system 3-5-2 ked by krídelníci hrali na kraji zálohy a nebola by tu absencia jednejho záložníka ako pri 3-4-3, je vsak pravdou ze neviem ako by sa lewa vysporiadal v dvojčlennom útoku napríklad s fatim alebo aubom. V tomto pripade by určite krajný zaloznici museli vynaložiť vela energia ako aj na utok tak hlavne na kraje obrany
a s tím to formátem se vyhrálo množství trofejí a najednou je to pro Barcu špatný formát? Madrický deník potřeboval článek...?
Už se to zkoušela za Pepa a bylo z toho akorát 80%, výher to moc nepřineslo a nedalo se na to dívat.