Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2022-08-01 08:37:14
Snád sa mu bude dariť
8JK8 Premium
2022-08-01 08:53:20
Koundé je stopér, ktorý ponúka istotu v defenzívnych radoch a Mundo Deportivo ako dôkaz ponúka štatistiku, že Francúz nezavinil ani jeden pokutový kop a nedopustil sa ani jednej chyby, ktorá by viedla k inkasovanému gólu.

Trošku rozdiel oproti Clémentovi???
2022-08-01 09:22:28
Za Koundého som naozaj rád. Keď sme kupovali hráčov do útoku za otrasné peniaze tak som si hovoril (aj tu písal) že neinvestovať do stopéra by bola naozaj hlúposť, keďže to bola asi najväčšia slabina. Jediný schopný tam bol Araujo a Piqué, ktorým nedrží zdravíčko tak ako by malo a Christensen je otázny. Koundé je osvedčená kvalita (navyše stále mladý) a profilovo sa ku nám dokonalé hodí + perfektnr dopĺňa Arauja.
2022-08-01 10:08:33
Kounde + Araujo... ak si tito dvaja sadnu tak mame postarane o kvalitnu obranu na dalsich par rokov. A support Pique (este tak 1 sezonu by som mu dal) + Garcia + Christensen. Vyzera to dobre, ked si odmyslim financie a co je za tym vsetko tak toto prestupove obdobie sa mi naozaj paci. A som velmi zvedavy ako sa zohraju, uz sa tesim na tuto sezonu, zacinam mat pocit ze opat mozme bojovat o trofeje (co som posledne roky ten pocit nemal).
2022-08-01 10:19:45
Fakt doufám že bude hrát ve dvojici s Araujem. Ale podle tech Xaviho vyjádření to vypadá, že chce Arauja na pozici pravýho obránce :/