Hodně rychle se teď v Barceloně zapomíná… přišel zdarma, nízký plat atd… půl roku nás tahal .. a netvrďte, že ne… modlili jsme se, jestli něco vymyslí nebo dá góla… to, že pal byl úpadek, je normální.. ani messi nevydržel nikdy tahat barcu celý rok, ale začátky sezóny měl vždycky slabší… nebo konce, když bylo MS … tohle mi dost začíná vadit
Určitě měl více lepších nabídek, ale chtěl barcu..a celkem nám vytrhl trn z paty v nejhorším.. Ale co ted s ním..? jako za repre je to ted snad nejgolovější útočník v evropě.. Já ho mám hrozně rád, celkový jeho styl a myslím že i do kabiny je skvělý pohodář..ale moc velký luxus aby to byl 7.útočník..
Ale přiznám se že zatím ve Ferranovi nevidím ten potenciál jako všichni,..sice je mladý, ale nikdy moc golový nebyl, ani 1vs 1 extra nevyniká..,Ale když v něm vidí potenciál Lucho, Pep i Xavi, tak v něm něco být musí..
Ale Depaye mám radši.. :D
Zase nepřehánějme. Měl dá se říct pokaždé pár dobrých zápasů na začátku sezony a pak totálně odešel. Tu první sezonu měl dobrý tak první měsíc pak už to byl fakt průměr někdy i horší. Ale to bylo dáno i tím že drtivá většina byla těžký průměr. A pak už se to jen vezlo. Zadná 1v1, labilní ztráty který několikrát vedli ke golu, laxní přihrávky. Na křídle utopený. Na hrotu ztracený. Místo tady nemá a neměl. A to ho mám jako hráče rád a to hodně. V Lyonu jsem ho žral. :). Je potřeba mu ale poděkovat, neremcal, hrál, a poslední zápasy v sezoně měl s přehledem lepší jak Ferran. Každopádně tady nemá místo. A bude lepší když někde bude hrát pravidelně než jen tady na pár minut.
Ďakujeme Memphis za všetko. Podržal si nás vo chvíli keď sme to naozaj potrebovali. Prišiel zadarmo a súhlasil s nízkym platom... keby bolo viac hráčov v našom tíme s takým charakterom.
Nevadi, podstatne je, ze mame Ferrana ? ?♂️ Tento klub si ta nezasluzi, Memphis - treba ist niekam, kde ta ocenia. U nas totizto letia len marodi, chamtivi paraziti, hraci so zbytocnymi zmluvami a Spanieli.
road: skoda ze ked sme kvoli nemu dostavali zbytocne goly, ci stracal lahke lopty, tak si nehucal, ale ferrana spomenut musis. proste si zaujaty chudak...
Sylarko, vidim, ze u Teba pracu len emocie. Cize chudak si len Ty. Najdi si niekoho ineho s kym budes komunikovat na takej nízkej urovni, na ktorej sa ocividne dobre citis. Mna zaujimaju len fakty a efektivita. Memphis nas dlho tahal a za to som mu vdacny. Sice aj Ferran nas taha, ale svojou neefektivitou zatial len ku dnu.
aha. cize depayove lahke straty, po ktorych super chodil do brejkov ako na beziacom pase ti nevadili? ze sa zamotaval do vlastnych kluciek? to ze mu vysla 1/10 neznamena ze bol dobry. a jasne tahal nas tak mesiac dokopy. a tomu sa ani necudujem, kedze mal vedla seba v utoku jutglu s abdem...
hatujes tu ferrana presne za to co robil aj depay. akurat on sa namiesto 10 sanci dostal len do 3 a jednu premenil, cize vyzeral byt efektivnejsi na rozdiel od ferrana, ktoreho proste ta efektivita dost zrazala dolu.
Memphis je fotbalový básník, ale umí být i efektivní. Je ho strašná škoda. Možná by opravdu mohl zůstat na úkor někoho jiného (Ferrana?)... ale to nejde pac tím.by Xavi rychle přiznal, že s Ferranem sáhl vedle. A to se nestane. Navíc to nevím ani já, jestli se Ferran nakonec nevzpamatuje. Ale bude to těžký. Jak Raphina, tak Demba vypadají ve formě. A on se bojí 1:1.....
Jestli odejde,tak mu přeji vše nej, mám ho rád, a on má rád Barcu.
Ferran má hlavne slabú mentalitu, 1-2x sa mu niečo nepodarí v zápase, alebo mu niekto nasadí dudy a už je vybavený. Depay je podľa mňa správne arogantný, chce byť hviezda a ukázať sa v každom zápase a hráčov s takou mentalitou nám treba.
Ak chce Barca vehementne siahať na všetky trofeje tak FerranTorres a pán kpt. SergiRoberto evidentne nezosobňujú rozdielových hráčov. Každého hráča si treba vážiť, vzdať mu česť a v správnej chvíli ho nechať ísť. Veľká skupina hráčov pracujúcich v @BarcaHomeOffice to už pochopila. Ďakujeme.
To je fakt moc čo ako "morálne" sa správa Barcelona k hráčom ktorí ju ťahali keď sme boli v totálnej **** fakt sa mi to hnusí a je mi hráčov fakt ľúto.
Na jebnutych ludi proste budem reagovat vulgarne. S normalnymi budem pisat normalne. A to ze som nevzdelany sudis podla coho? Ze pisem z mobilu alebo nemam cas tu riesit diakritiku? Ked chces pointu pochopis, ked ne budes sa obracat na gramatiku, lebo iny argument nemas.
a ja ze sa vulgarne vyjadrujem.. pojebana pokrytecka opica...nic viac niesi... milujem takych ako ty...napises niekomu ze je vulgarny a potom mu napises ze je primitiv, to vobec nieje vulgarne nie??? a mam v pici co pises opicko...si menej jak to...a kludne ....si domysli...nemas pre mna vecsiu cenu nez pes na ulici....
aj to ze si kkt je diagnoza...taze sa nestrapnuj, debilko. primitiv je i taliansky maliar z neskoreho stredoveku a zaciatku renesancie, ked sa chces kus vzdelat, ty primitiv ??
trepes take nezmysly ze az to boli. opicko. "Blbosť má jednu výhodu, že nebolí" je mile, ze to o sebe vies napisat. aspon si to z casti uvedomujes, lebo hlupy clovek si neuvedomuje, ze je hlupy. taze v tomto ta aspon pochvalim blbecku..
Dle Transfermarktu má hodnotu 35 miliónů eur, takže s prominutím n*srat na nějaké zrušení smlouvy, řekl bych že 20 miliónů je adekvátní částka. Nemůže s Barcelonou každý vyj*bávat.
Ale Depaye mám radši.. :D
Jestli odejde,tak mu přeji vše nej, mám ho rád, a on má rád Barcu.