A co měl teda dělat? Jak zachránit klub jinak, teď je každý chytrý ale já si myslím ze tohle je jediná cesta aby jsme drželi krok a zároveň si drželi i kredit. Ty řeči ze hrat s mladými a par let hrat střed je úplná blbost
A jaká byla další cesta? Nekoukejte na minulou sezónu, v zimě se posílil kádr a to taky udělalo své. Jsem nohama na zemi a myslet si ze s tím co bylo ze by jsme hráli o titul je dost naivní.
Já teda četl dost komentářů ať se to nechá a ze klidně ať se hraje 4-5 let vyšší střed s mladými, tak tohle mi přijde naprostá kravina. Nevinim Laporteho a myslím ze bohužel se k těmto krokum muselo dojít, jiné východisko nevidím jak získat peníze na dluh a na posílí pokud se mýlím rad si přečtu jinou variantu která se nabízela. My nejsme MU kterému stačí hrát EL nebo dokonce Konferenční. Pokud si to někdo mysli, měl by zvážit jestli je tady správně. Hlavně nikdo poradně do toho nevidíme.
cize sa bude hrat stred, vykasleme sa na rpize money z LM a EL co su velke peniaze do klubovej kasy. Samozrejme ked budeme chciet kupovat, tak hraci sa sem budu len tak hrnut lebo hrame stred v LaLige.
A znova kto tu píše stred tabuľky? Ja? Nie.... Ľudia čo sa snažia obhajovať terajší model.... Nechápem pri zachovaní zostavy z jarnej časti prečo si myslíte že by to bolo na stred tabuľky
Ktorá uhrala 2 miesto.... Čiže by bola LM a možno aj postup zo skupiny.... Nechápem prečo sem píšete veci ktoré nikto netvrdí len aby to vaše vyzeralo lepšie
Tak už príchod Kessieho a Christensena zadarmo a v ideálnom veku sú top posily, jediný starý hráč co prišiel je Lewa a aj to viacmenej kvôli marketingu, za rok ešte Messiho podpisu a sme finančne späť a v pohode, aj s dosť mladým mužstvom....
Vim ze to neni popularni nazor , ale na Lewu mam uplne stejny nazor. Myslim ze zabijak u nas nebude , preju si aby alespon rok ano , ale nenasel jsem to tam. A uplne na stejne vlne si myslim , ze Fati je nase nejvetsi hvezda a ze zraneni bych nedelal vedu , stalo se a je to pryc , nerikal bych mu sklenenej , myslim ze to bude velka trefa , lepsi nez Lewa. A uz aby se hralo do hajzlu.....
Budeme silný, to si myslím ze je jasný. Otazka je, jak moc. Ja si myslím ze ty kroky byly nutné v te situaci. Obnoví se tim i příjmy. Celkově je ta situace lepsi nez pred dvěma lety. Silvu bych uz nepodepsal. Je moc drahý.
No s tým ze mame trosku veľa hráčov má pravdu ved keď každý zápas bude iný útok ktorá kombinácia bude najviac zohrata? Ale zasa široký káder je potrebný keď a bude hrať každé 3 dni
Jasne to dava zmysel.
Prosim vas to je blbost.
Ale LM nam usla, si pozri ake peniaze nam usli. EL detto
round 16 - 10.8mega
stvrtfinal 12mega
semi 14mega
Plus listky samozrejme na 100 000tisicovom stadione