Pri absencii Mbappého vyniká jeho porozumenie si s Neyom, keď budú komplet, budú hrať na Kyliana a bude vynikať on. Bez neho má Leo viac gólov, s ním bude mať viac asistencií, lebo Mbappé vie jeho prihrávky využiť.
Nožničky skvelé✂️
Okrem faktu, ze Messi je zdravy, vdaka comu tohto roku mohol absolvovat letnu pripravu, tak konecne prisiel trener, ktory si vsimol, ze aj v minulej sezone im to najlepsie klapalo pri 343, len Pochettino to zo zahadnych dovodov stale menil. Dalsia vec je upgrade zalohy. Vitinha sa ukazuje byt skvelym nakupom, vcera zatienil aj Verattiho, vratil sa Sarabia. Je to len zhoda nahod, ale v minulej sezone cim viac cernochov bolo na ihisku, tym Pariz hral prisernejsie. Danilo, Geye a Wijnaldum sice toho nabehaju, ale uplne u nich absentuje kreativita a futbalive IQ. Zapas som pozerl na na BT Sport a komentatori kvalitne sprazili Kimpembeho. Taku cocku snad nedostal ani Lenlet pocas svojich hviezdnych chvil.
To nemozu, ale musis uznat, ze ta zaloha bola vyskladana priserne. Ze sa jedna o cernochov, tak je len blba nahoda. Mbappe a ich lavy obranca sa mi pozdavali, ale trojica Geye, Wijnaldum a Kimpembe je cista katastrofa. Wijnaldua sa chceli v Parizi zbavit uz po par mesiacoch a Kimpembemho napr. pocas vcerajsieho zapasu komentatori oznacili ako o najvasiu slabinu v time. Lenglet 2.0. Hra bez jedineho kreativneho zaloznika nie je mozna, to je potom uplne jedno kto hraje v utoku. V minulosti v Parizi hravali Pastore, LosCelso, Dani Alves. Po ich predaji v Parizi sa nepochopitelne zamerali len na samych defenzivnych hracov a je jedno, ci su modri alebo zlti. Ked uz chceli minat, tak mohli skusit pretiahnut Pogbu, ten vyzeral v MU ako za trest, pritom v Juve bol za hviezdu.
No mna len zarazilo to, ze si to zaobalil ako chybu hracov ciernej pleti v mansafte, podla mna stacilo napisat mena tych hracov bez toho, aby sa upozornovalo na ich rasu, to mi pride trosku zbytocne, ale pohoda, chapem tvoj point a ako si to myslel
Odpoved znie NIE! A kazdy a kazdy gol, co vsieti nemusi byt vyzdvihovany a ospevovany choralmi ako nieco extra len preto, ze to strelil on! Popripade este vzdy aj mimoriadne vydania, správy, články k tomu. Ked ho streli napriklad Zlatan Ibrahimovic, iste tu ziaden clanok neuvidime...
Tak srovnávat Messiho kariéru v Barceloně s krátkým intermezzem Ibry může jen opravdový odborník i když chápu že je to jen příklad. Ještě bych ty negativní reakce pochopil kdyby se na nás vykašlal a šel za lepším sám, ale on chtěl podepsat a dohrát karieru u nás, my jsme ho kvůli financím nepodepsali.
K minulej sezóne. Zrejme málo z vás vie, že Leo počas tej sezóny 2x prekonal Covid a a skutočne mal značné fyzické problémy (únava, dýchanie, bolesti svalstva).
No a? Covid prekonal uz takmer kazdy a vyhovarat sa na to sa da, ale... Preco potom niekto zo športovcov nspriek Covidu dokaze vyhrat? Keby mal niekto priebeh Covidu, ze lezi na intenzivke, tak nepoviem, ale vacsina sportovcov ma bezpriznakovy Covid... To ako Sagan sa vyhovarat ide, namiesto toho si priznat realitu.
Ja viem, ze vsetci milovnici Messiho, ranene duse placu... A pasuju sa do "odbornikov", ziju stale z minulosti. Ale skusme objektivne pozerat na veci a v podstste opakujem moj prvy prispevok v tomto chate.
Marianh hlavne ze ty si odbornik na covid a sport. Btw ked uz das nieco debilne tak inteligentna reakcia je v tom nepokracovat. V anglictine maju pekny vyraz na tvoju produkciu: full of shit.
@marian h .. Nikto sa nevyhovára , jednoducho na každého veci vplývajú inak.. skús začať profesionálne športovať u uvidíš aký obrovský vplyv môže mat na tvoj výkon obyčajná nádcha …
Chlapciii, oboje! Aj do mediciny sa rozumiem, aj robim sport viac ako si vy vobec dokazete predstavit..SID1, myslim, ze si sa prave sam popisal, na taky odpad sa reagovat nebude, nezasluzis si... A zas plati, ked dochadza stava v Tvojich dvoch mozgovych bunkach, ktore su spojene motuzikom medzi ušami, tak tu uboziacky agresivne vyskakuje ako nejaky šašo.
Super clanok a video, len ta chyba v prvej vete: "Najlepší futbalista histórie FC Barcelona Leo Messi" nie je spravne. Treba surne odstranit slova "FC Barcelona": hned bude vsetko tak, ako aj ma byt ;)
A kdo je nejlepší fotbalista historie Fc Barcelona? Co třeba Dembele nebo Gavi?Přesně o tom psal Alves že nemá Barcelona respekt k legendám klubu a fanoušci jsou zjevně to samé……
To se stává i v lepších rodinách, hahaha, navíc ta slovenština je čím dál složitější????. Vždy mě ti experti co haní Lea tak rozčílí……omluva Road, moje blbost při čtení , díky za upozornění???
Prosím vás Leo už nie je hráčom Barcelony tak tu nedávajte články o ňom keď hrá niekde o tri leveli nižšie. Myslel som že sme informačný servis Barcelony a nie Messiho.
Poziadal by som adminov, aby od dnes uz nezverejnovali clanky napr. o Iniestovi, Ronaldinhovi, Cruyffovi atd. Nie su to uz hraci Barcelony a na niektorych jedincov to posobi rusivo. Dakujem.
Naprosto nechápem tých, ktorí tu prezentujú negatívne reakcie na Lionela Messiho. Prosím, nesmraďte tu. Leo je klenot svetového futbalu, bol, je a navždy bude najväčšou hviezdou Barcelony. Nikdy na trávnikoch nebehal futbalista s takým talentom a geniálnymi zábleskami ako Messi. Kto nemá rád Lea Messiho, nemôže mať rád futbal.
To ani nie su noznicky mimochodom. Len zato ze niekto padne na chrbat Este neznamena ze spravil noznicky. To bol obycajny kop dozadu kde stratil balanc. Si pozrite gol co Dal Bale vo finale LM,to su noznicky
Nožničky skvelé✂️