Ja stale nerozumiem jednomu- nas klub fakt nevie kolko potrebuje aby mohol tych 7 hracov zaregistrovat? Ved sme dali financne podklady a La Liga nam na ich zaklade urcila platovy strop do ktoreho sa musime vojst.Ale citam vyjadrenia typu ,,dufame, ci prezident Laporta je optimista" to mame ekonomicke oddelenie spolok dementov co nevedia kolko je 1+1....?
Ty si taký ten týpek čo zožerie funkcionárom všetko čo povedia a každé hlúpe rozhodnutie tu budeš obhajovať "lebo Barcelona". Hej, šanca, že odídu je mizivá - ale to, že je klub v takejto situácii je hanba.
V takejto situácii je celá liga. Skoro každý v lige nevie zaregistrovať svojich hráčov, nie len Barcelona. Hanba je tak maximálne na Tebasovi za tie jeho zmagorené pravidla. Ty si asi ten týpek, čo si nezistí všetky fakty, ale rád kecá okolo toho.
mikimi, tu Vlado je ten týpek, ktorý nevie diskutovať a šíri o ľuďoch klamstvá. Tvrdí že ja som obhajoval Bartomeua keď bol prezidentom, pritom ja som na tejto stránke vtedy ešte nekomentoval :D
- FC Barcelona stále nedokázala registrovať žiadnu posilu
- 90 hráčov prestúpilo do La Ligy, len 32 sú registovaní
- Real Betis ide predávať svoje TV práva aby dokázal registovať nových hráčov
- Villareal nedokázal registrovať žiadneho nového hráča
- Elche, Rayo Vallecano a Real Valladolid hlásia taktiež problémy
- Almería už predáva svoje TV práva
- Sevilla napriek obrovským predajom stále nedokáže registrovať hráčov
- Atletico Madrid stále nedokázalo registrovať Griezmanna
- nováčikovia La Ligy nedokázali registrovať nových hráčov a obavajú sa že nebudú môcť konkurovať tímom v La Lige
Tak nech nejsu ziadne pravidla. Nech si kazdy dava zmluvy hala-bala. Tu cislo, tam cislo. A v kazdom klube nech maju svojho Barta, ktory rozbije 100-rocne kluby za 3 sezony.
Taketo a este ovela prisnejsie pravidla budu do par rokov v kazdej z top lig.
Mozno bude La liga teraz chvilu v nevyhode. Ale len jednoduchy mentalny jednobunkovec by sa vratil k dobe, ked si v lige Barto a jemu podobni robili co chceli. ?
Toto je jedno obrovské Kocúrkovo. Neviem si predstaviť, ako sa nezaregistrovaní hráči cítia. Nasľubovali im hory doly a teraz, tri dni pred začiatkom La Ligy ani nevedia, či ich stihnú zaregistrovať, či na to budú mať peniaze a či vôbec budú pokračovať v kariére na Camp Nou alebo niekde inde. Hlavne že prijebanci Umtiti, Bratwaith a Pjanič vyciciavajú Barcu naďalej. Možno by nás ešte zachránil Depay ak by sa mu podarilo dohodnúť sa s Juve na prestupe, prinajhoršom predaj FDJ. Ináč vidím to veľmi čierne. Tie nafúknuté drísty ktoré neustále Laporta púšťa do éteru a výsledok pomaly žiadny. A to ešte chce pritiahnuť Bernarda Silvu, len neviem či mu ponúkne naturálie alebo ako ho chce platiť a zaplatiť jeho prestup a pritom neporušiť pravidlá finanččného stropu??????????????????
to mi príde ako úplne zbytočný článok. Predsa sem neprišli len kvôli tomu aby videli ako to tu chodí, trochu si potrénovali, nejaké minúty odohrali v príprave, aby potom odišli zadarmo len preto, že majú také právo ?
Osobne by som sa im nedivil, keby odišli. Áno registrovať sa dá do konca augusta. Ale budú ochotný riskovať, že Barcelone sa ich podarí nezaregistrovať a tým pádom si minimálne pol roka nezahrajú futbal? Kessie si rýchlo nájde klub, Christensen tiež.
- 90 hráčov prestúpilo do La Ligy, len 32 sú registovaní
- Real Betis ide predávať svoje TV práva aby dokázal registovať nových hráčov
- Villareal nedokázal registrovať žiadneho nového hráča
- Elche, Rayo Vallecano a Real Valladolid hlásia taktiež problémy
- Almería už predáva svoje TV práva
- Sevilla napriek obrovským predajom stále nedokáže registrovať hráčov
- Atletico Madrid stále nedokázalo registrovať Griezmanna
- nováčikovia La Ligy nedokázali registrovať nových hráčov a obavajú sa že nebudú môcť konkurovať tímom v La Lige
Taketo a este ovela prisnejsie pravidla budu do par rokov v kazdej z top lig.
Mozno bude La liga teraz chvilu v nevyhode. Ale len jednoduchy mentalny jednobunkovec by sa vratil k dobe, ked si v lige Barto a jemu podobni robili co chceli. ?